Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(MIKIENĖ @ 2011 12 13, 14:43)
Reiškias aš tada panašiai darau.Galvojau,gal kur vieną su kitu siūlus raišot ir tada kerpat ax.gif

jei po to mazgiuką įmanoma gražiai pakavot- kodėl gi ne-rišu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 12 13, 14:45)
jei po to mazgiuką įmanoma gražiai pakavot- kodėl gi ne-rišu  4u.gif

Pasmane gražiai susislėpė tai surišau 4u.gif
Papildyta:
O ką galit pasakyt apie BEBE firmos siūlus?Geri jie?Kaip plaunas?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 12 13, 13:55)
Noriu ovalia megztuko apykakle apnerti vaseliu, kad butu truputi banguota, t.y.su stulpeliais su uzmetimu. Nezinau ar aiskiai issireiskiau, bet gal patarsite koki varianta?

Apnerti galima vėduoklėmis: penki stulpeliai su užmetimu į vieną vietą, tada žemas stulpelis kiek tolėliau, ir vėl po tokio pat atstumo nerti stulpęlius su užmetimu. Išeina apdaila su bangelėmis. Jei rasiu, parodysiu nuotrauką.
Pabnašiai kaip šio pvz. pirmojo nėrinio rašto paskutinioji eilutė, tik be "dantukų". http://t3.gstatic.co...PWageoi8rldWfAA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 gruodžio 2011 - 15:35
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 12, 22:20)
Manau, autorė "galka" (paukštuku, varnele - kaip žymėjime) vadina tą storų iškilių stulpiukų DARINĮ biggrin.gif O tarp jų kas antrame tarpe mažino stulpelių skaičių.

Šaunu matyt pastangas thumbup.gif O kepurę pamatysim?

ačiū 4u.gif nu žiūrėsim, kas čia man gausis, kažkokia kietoka kiepka, gal kad nr8, o ne 10 vašelio g.gif
Jei nebus baisi baisi, pamatysit biggrin.gif
Atsakyti
gadget3 aciu, panasiai galvojau, bet dabar matau realu vaizda:)
Atsakyti

QUOTE(Red&Red @ 2011 12 13, 20:37)
Sveikos  4u.gif  mezgu rūbelį telefonui riešinių principu. Procesą baigiau, bet nežinau kaip užbaigti mezginį  doh.gif  Įsivaizduoju, kad su šaliku irgi tas pats turėtų būti  g.gif
Gal galit kuri padėti ir paaiškinti, ar kokią nuorodėlę duoti, ką daryti su paskutinėm akim, kurias išmezgiau?
Labai dėkui už atsakymus į mano kvailą klausimėlį  blush2.gif

Radau pati vaizdinės medžiagos, tad įkeliu nuorodėlę, kad jei kažkam taip pat iškiltų toks klausimas, galėtų pažiūrėti ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=_PotFHrBeio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red&Red: 13 gruodžio 2011 - 19:50
QUOTE(rogue @ 2011 12 13, 15:28)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2011 12 13, 11:47)
Sveikutės, noriu nusimegzti lengvą banguotą šalikėlį (ne garbanotą, o tiesiog banguotais kraštais) virbalais arba šakute. Gal kas turi kokią schemutę arba patarimų, kaip geriausiai tai padaryti  g.gif turėjau kažkada paveiksliuką, ale niekur neberandu ... vieną turiu vašeliu, bet vašeliu aš nemėgėja. Lauksiu patarimų aciuks.gif

Tokį?
user posted image receptas čia.
Atsakyti
Vakar pradėjau nerti bliuzelę iš gėlyčių.Kažkodėl man jų lapukai riečiasi?Dėl ko?Siūlai kalti ar blogai sukabinu jas vieną su kita?
Atsakyti
Pabandyk pagarinti. Jei dar riečiasi, galima :1) keisti vąšiuką į storesnį; 2) - didinti pynučių skaičių, ar stulpelio užmetimų mažinti.

Kažkur nėra balanso, ne schemoje, o būtent tavo individualiame nėrimo veržlumo, siūlų ir vąšiuko derinyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 gruodžio 2011 - 14:24
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 14, 14:22)
Pabandyk pagarinti. Jei visviena riečiasi, galim :1) keisti vąšiuką į storesnį; 2) - didinti pynučių skaičių, ar stulpelio užmetimų mažinti. Kažkur nėra balanso, ne schemoje, o būtent tavo individualiame nėrimo veržlumo, siūlų ir vąšiuko derinyje.

Na dėl nėrimo,tai kietai nemėgstu nerti.Tiesiog būtų sunku įkišti vašiuką į akį smile.gif
Atsakyti
Bėk pagarint smile.gif
Atsakyti