Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(nomore @ 2013 08 30, 20:19)
Žiūrint į kepurytę atrodo, kad iškart po ripso pradedamos tos eilės su suėmimais, aš kai mezgiau panašią, irgi dariau iš karto po ripso.

drinks_cheers.gif aha jau irgi isiziurejau.

o dar va raso,kartojam kas antra eile 8apejimu,tuomet tik suemimai kas antra eile,tai kaip suprantu pirmiausiai mezgu kas antra eile 1gera,1uzmet.18geru,o po situ 8 apejimu tik 3akiu sumezgimus kol lhks 7akys?
Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2013 08 30, 21:46)
drinks_cheers.gif aha jau irgi isiziurejau.

o dar va raso,kartojam kas antra eile 8apejimu,tuomet tik suemimai kas antra eile,tai kaip suprantu pirmiausiai mezgu kas antra eile 1gera,1uzmet.18geru,o po situ 8 apejimu tik 3akiu sumezgimus kol lhks 7akys?

o jei raso 8apejimu kas antra eilute,tai turiu numegzt viso 16eiliu ar 8,mezgu mezgu o ta kepure tuoj man tiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2013 08 31, 01:11)
o jei raso 8apejimu kas antra eilute,tai turiu numegzt viso 16eiliu ar 8,mezgu mezgu o ta kepure tuoj man tiks  doh.gif

Šešiolika reik numegzt, kas antra eilė - vien gerom akim.
Atsakyti
Sveiki,
mergaites,reikia pagalbos.Gal kas paaukos keleta minuciu ir parasys/paaiskins,kaip megzti si svarkeli?Koks ten rastas.ir kiek reikia akiu S dydziui.
Isanksto aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 rugsėjo 2013 - 09:49
S dydžiui 45 akys ( nugaros detalei), 12mm virbalais; Kairei ir dešinei detalėms po 27 akis, 12mm virbalais. Toliau pagal aprašymą 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
o rastas koks? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pradėti megzti skarą, bet truputį neaišku kaip megzti raštą pagal sutrumpintus aprašymus.
1. K3, pm, (P1, pm);
2. Sl1, slm, yo;
3. Sl1, K2, purl to last 3 sts.

Ačiū už paaiškinimus smile.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Prasau konsultacijos. Sakykite ka reiskia ...NERA AKIES, schemoje tamsus langelis, juk ta akis yra, toje vietoje kur tamsus langelis g.gif , kur ji dingsta ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2013 10 10, 10:37)
Labas rytas 4u.gif

Prasau konsultacijos. Sakykite ka reiskia ...NERA AKIES, schemoje tamsus langelis, juk ta akis yra, toje vietoje kur tamsus langelis g.gif , kur ji dingsta ? Aciu

Pabandykite megzti ir pamatysite, kad nėra tos akies. Tas langelis naudojamas tik tam, kad schemą patogiau nupaišyti būtų, kad ji nepasislinktų. Reikia tiesiog nekreipti dėmesę į tą langelį ir megzti toliau iš eilės.
Atsakyti

Kaip supratau, mezgime ta akis dingsta, ir kaip prieisiu iki tos vietos kur tamsus langelis i ji nekreipiu demesio, mezgu sekancia aki kaip priklauso pagal schema ?
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2013 10 10, 11:26)
Kaip supratau, mezgime ta akis dingsta, ir kaip prieisiu iki tos vietos kur tamsus langelis i ji nekreipiu demesio, mezgu sekancia aki kaip priklauso pagal schema ?

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti

Aciu jums, kad taip greitai atsakete, man jau gavosi thumbup.gif
Atsakyti