Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

Gal galite pasakyti koks stulpelio rastelis? ar megztas ar nertas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 08 21, 12:33)
Gal galite pasakyti koks stulpelio rastelis? ar megztas ar nertas?

Nertas, visa kepurytė nerta, yra juk parašyta - Ilonos nėriniai mirksiukas.gif Koks tiksliai tas raštas, nežinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(alvydas @ 2013 08 21, 08:40)
labukas,gal patartumet kaip pradet megs megstuka  kad netrauktu apacios.man reikia kad apacia butu 1bl.,2g o megstukakas gerom blogom akim. Aciukas

Jei megsi apačią stulpeliais gerų - blogų akių, tai trauks, nes raštas toks sutraukiantis. Jei nori, kad netrukatų, reikia ieškoti kokių kitokių raštų apačiai. Kokio ripso, pavyzdžiui, bet reikia žiūrėti, kaip prie konkretaus modelio žiūrėsis.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 08 21, 13:50)
Jei megsi apačią stulpeliais gerų - blogų akių, tai trauks, nes raštas toks sutraukiantis. Jei nori, kad netrukatų, reikia ieškoti kokių kitokių raštų apačiai. Kokio ripso, pavyzdžiui, bet reikia žiūrėti, kaip prie konkretaus modelio žiūrėsis.

Na nebūtinai mastau.gif - jei norisi būtent stulpelių nors tu ką biggrin.gif , galima apačiai apmesti daugiau akių, o paskui jų pamažinti (kažkur lyg skaičiau, kad taip daroma), bet prieš imantis originalo reiktų nemažai pavargti su pavyzdėliais.
QUOTE(alvydas @ 2013 08 21, 08:40)
labukas,gal patartumet kaip pradet megs megstuka  kad netrauktu apacios.man reikia kad apacia butu 1bl.,2g o megstukakas gerom blogom akim. Aciukas

O gal čia visgi klausimas ne apie raštą, o kaip apmesti akis, kad netrauktų paties kraštelio? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 21 rugpjūčio 2013 - 15:27
Mergaites turiu dyyydeli prasyma, gelbekit smile.gif esu zalia mezgime, na minimaliai smile.gif nusprendziau megzti katytei liemene, ir uzstrigau ties pazastimi sad.gif

user posted image
kolkas pas mane tik staciakampis,gal kas patars kaip toliau?
turetu gautis va toks grozis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 21 rugpjūčio 2013 - 20:07
Labas smile.gif
jungiuosi prie pradedančiųjų ir aš. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 08 21, 16:21)
Na nebūtinai mastau.gif - jei norisi būtent stulpelių nors tu ką biggrin.gif , galima apačiai apmesti daugiau akių, o paskui jų pamažinti (kažkur lyg skaičiau, kad taip daroma), bet prieš imantis originalo reiktų nemažai pavargti su pavyzdėliais.

O gal čia visgi klausimas ne apie raštą, o kaip apmesti akis, kad netrauktų paties kraštelio? unsure.gif

Tikrai, turiu liemenę, kur, numezgus stulpelius, reikėjo smarkiai sumažinti akių skaičių, ir apačios taip nebetraukia.
Šita liemenė, ten yra aprašymas, gal klausimo autorei padės apsiskaičiuoti pagal ten pateiktus dydžius ir savo siūlus, kiek ten tų akių nuimti.

O dėl pačio akių uždėjimo, tai man dar nepasitaikė, kad trauktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 22 rugpjūčio 2013 - 11:23
Kokiu būdu geriausia sujungti mezginio detales? Susiūti ar sunerti kabliuku g.gif
Aš suneriu, bet labai kieta siūlė gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 22, 15:55)
Kokiu būdu geriausia sujungti mezginio detales? Susiūti ar sunerti kabliuku  g.gif
Aš suneriu, bet labai kieta siūlė gaunasi  blush2.gif

Siūti geriau, sunėrus tikrai kietai gaunasi. Šioj nuorodoj parodyta, kaip gražiai tą padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastai siūnu, bet yra tekę dekoratyvine siūle sunerti iš gerosios pusės kontrastingu siūlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 rugpjūčio 2013 - 15:24
QUOTE(nomore @ 2013 08 22, 16:03)
Siūti geriau, sunėrus tikrai kietai gaunasi. Šioj nuorodoj parodyta, kaip gražiai tą padaryti  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
mergaites o man nepagelbesit? liks katyte neaprengta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2013 08 22, 18:52)
mergaites o man nepagelbesit? liks katyte neaprengta lotuliukas.gif

O turit dabar stačiakampį priekio ar nugaros?
Atsakyti