Gal galite pasakyti koks stulpelio rastelis? ar megztas ar nertas?
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 08 21, 12:33)
Gal galite pasakyti koks stulpelio rastelis? ar megztas ar nertas?
Nertas, visa kepurytė nerta, yra juk parašyta - Ilonos nėriniai Koks tiksliai tas raštas, nežinau
Papildyta:
QUOTE(alvydas @ 2013 08 21, 08:40)
labukas,gal patartumet kaip pradet megs megstuka kad netrauktu apacios.man reikia kad apacia butu 1bl.,2g o megstukakas gerom blogom akim. Aciukas
Jei megsi apačią stulpeliais gerų - blogų akių, tai trauks, nes raštas toks sutraukiantis. Jei nori, kad netrukatų, reikia ieškoti kokių kitokių raštų apačiai. Kokio ripso, pavyzdžiui, bet reikia žiūrėti, kaip prie konkretaus modelio žiūrėsis.
QUOTE(nomore @ 2013 08 21, 13:50)
Jei megsi apačią stulpeliais gerų - blogų akių, tai trauks, nes raštas toks sutraukiantis. Jei nori, kad netrukatų, reikia ieškoti kokių kitokių raštų apačiai. Kokio ripso, pavyzdžiui, bet reikia žiūrėti, kaip prie konkretaus modelio žiūrėsis.
Na nebūtinai - jei norisi būtent stulpelių nors tu ką , galima apačiai apmesti daugiau akių, o paskui jų pamažinti (kažkur lyg skaičiau, kad taip daroma), bet prieš imantis originalo reiktų nemažai pavargti su pavyzdėliais.
QUOTE(alvydas @ 2013 08 21, 08:40)
labukas,gal patartumet kaip pradet megs megstuka kad netrauktu apacios.man reikia kad apacia butu 1bl.,2g o megstukakas gerom blogom akim. Aciukas
O gal čia visgi klausimas ne apie raštą, o kaip apmesti akis, kad netrauktų paties kraštelio?
Mergaites turiu dyyydeli prasyma, gelbekit esu zalia mezgime, na minimaliai nusprendziau megzti katytei liemene, ir uzstrigau ties pazastimi
kolkas pas mane tik staciakampis,gal kas patars kaip toliau?
turetu gautis va toks grozis
kolkas pas mane tik staciakampis,gal kas patars kaip toliau?
turetu gautis va toks grozis
Labas
jungiuosi prie pradedančiųjų ir aš.
jungiuosi prie pradedančiųjų ir aš.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 08 21, 16:21)
Na nebūtinai - jei norisi būtent stulpelių nors tu ką , galima apačiai apmesti daugiau akių, o paskui jų pamažinti (kažkur lyg skaičiau, kad taip daroma), bet prieš imantis originalo reiktų nemažai pavargti su pavyzdėliais.
O gal čia visgi klausimas ne apie raštą, o kaip apmesti akis, kad netrauktų paties kraštelio?
Tikrai, turiu liemenę, kur, numezgus stulpelius, reikėjo smarkiai sumažinti akių skaičių, ir apačios taip nebetraukia.
Šita liemenė, ten yra aprašymas, gal klausimo autorei padės apsiskaičiuoti pagal ten pateiktus dydžius ir savo siūlus, kiek ten tų akių nuimti.
O dėl pačio akių uždėjimo, tai man dar nepasitaikė, kad trauktų
Kokiu būdu geriausia sujungti mezginio detales? Susiūti ar sunerti kabliuku
Aš suneriu, bet labai kieta siūlė gaunasi
QUOTE(angelface @ 2013 08 22, 15:55)
Kokiu būdu geriausia sujungti mezginio detales? Susiūti ar sunerti kabliuku
Siūti geriau, sunėrus tikrai kietai gaunasi. Šioj nuorodoj parodyta, kaip gražiai tą padaryti
QUOTE(nomore @ 2013 08 22, 16:03)
Siūti geriau, sunėrus tikrai kietai gaunasi. Šioj nuorodoj parodyta, kaip gražiai tą padaryti
ačiū
mergaites o man nepagelbesit? liks katyte neaprengta
QUOTE(akušeryte @ 2013 08 22, 18:52)
mergaites o man nepagelbesit? liks katyte neaprengta
O turit dabar stačiakampį priekio ar nugaros?