Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(meskute231 @ 2013 07 04, 13:58)
manau kad trys akys suimtos į vieną

Kad trys akys suimtos i viena, tai aisku, bet kaip? Ar tiesiog visos trys kartu sumegztos, ar kazkokiu ypatingu budu, ar gerosiomis, ar isvirksciosiomis? Niekur negaliu rasti sio zenklo paaiskinimo.
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2013 07 04, 14:38)
Kad trys akys suimtos i viena, tai aisku, bet kaip? Ar tiesiog visos trys kartu sumegztos, ar kazkokiu ypatingu budu, ar gerosiomis, ar isvirksciosiomis? Niekur negaliu rasti sio zenklo paaiskinimo.

paprastai dažniausiai būna iškeliant vidurinę į viršų.
Atsakyti
sveiki, gal galite man paaiskinti kaip apskaiciuoti siulu kieki? pvz planuoju megz pledukus, ant siulu raso pvz 50g metrazas 167. ka tai reiskia?? kaip skaiciuojamas kiekis siulu reikalingu darbui? is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2013 07 06, 20:44)
sveiki, gal galite man paaiskinti kaip apskaiciuoti siulu kieki? pvz planuoju megz pledukus, ant siulu raso pvz 50g metrazas 167. ka tai reiskia?? kaip skaiciuojamas kiekis siulu reikalingu darbui? is anksto dekoju 4u.gif

tai reiskia,kad 50 gramu siulu yra 167 metrai siulu,kas parodo siulo stori.Kuo mazesnis gramu skaicius ir didesnis metrazas,siulai plonesni.Paprastai raso,kad gaminiui reikia tiek ir tiek gramu siulu,tokio ir toko metrazo,tai ir skaiciuojiesi tada.O nezinant kiek siulu reikia gaminiui,tada jau tik patyrimas padeda.Gal kitos skaiciuoja kitaip?Jos zino savo ismieras,kas daug yra mezge,mazdaug numano kiek reikia siulu.
Atsakyti
Sveikos auksarankes smile.gif
Senokai skaitineju jusu tema, kai prireikia patarimo smile.gif bet tik dabar isdrysau isijungti blush2.gif Sunku man su tais mezgimais, bet kantrybes turiu - bandziau numegzti 3 rubelius, visus tris isardziau ax.gif dar neskaitant po kiek kartu jie buvo darbo eigoj ardyti biggrin.gif nes nepavyko, tai per didelis, tai per mazas, tai rankoves nekokios gavos... g.gif bet manau ismoksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusee @ 2013 07 12, 07:45)
Sveikos auksarankes smile.gif
Senokai skaitineju jusu tema, kai prireikia patarimo smile.gif bet tik dabar isdrysau isijungti  blush2.gif  Sunku man su tais mezgimais, bet kantrybes turiu - bandziau numegzti 3 rubelius, visus tris isardziau  ax.gif dar neskaitant po kiek kartu jie buvo darbo eigoj ardyti biggrin.gif nes nepavyko, tai per didelis, tai per mazas, tai rankoves nekokios gavos...  g.gif bet manau ismoksiu smile.gif

Nenuleisk nosiuko.Niekas negime viska mokedamas.Skaityk literaturos daugiau,domekis,o ir prie siulu pardziu buna kursu mezgimo,ir ismoksi.Pradzioj gal nemegzk dideliu projektu.Paprasciausiai pradek nuo to,kad ismokt pasiskaiciuot pagal savo siulus,kiek reikia mezginiui uzdet akiu.Kai tai ismoksi,mokinkis apnarelius megzt,o paskui kelis rastelius,taip zingsnelis po zingsnelio ir ismoksi.Sekmes! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 07 12, 16:39)
Nenuleisk nosiuko.Niekas negime  viska mokedamas.Skaityk literaturos daugiau,domekis,o ir prie siulu pardziu buna kursu mezgimo,ir ismoksi.Pradzioj gal nemegzk dideliu projektu.Paprasciausiai pradek nuo to,kad ismokt pasiskaiciuot pagal savo siulus,kiek reikia mezginiui uzdet akiu.Kai tai ismoksi,mokinkis apnarelius megzt,o paskui kelis rastelius,taip zingsnelis po zingsnelio ir ismoksi.Sekmes! 4u.gif  4u.gif

Nenuleisiu smile.gif Dekuj, uz palaikyma mirksiukas.gif na jau uzsibrezusi buvau savo tiksla, tai baigineju viena megstuka smile.gif pagal zurnalo aprasa mezgiau, truputi pasiskaiciavau pagal save akiu, na liko apdaila, bet aisku nesigavo toks kokio norejosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusee @ 2013 07 12, 16:44)
Nenuleisiu smile.gif Dekuj, uz palaikyma  mirksiukas.gif  na jau uzsibrezusi buvau savo tiksla, tai baigineju viena megstuka smile.gif pagal zurnalo aprasa mezgiau, truputi pasiskaiciavau pagal save akiu, na liko apdaila, bet aisku nesigavo toks kokio norejosi biggrin.gif

Nesvarbu,kad ne toks,bet mielas ,nes ranku,savu ranku darbas.Ir dar pirmas.Kitas bus geresnis,o trecias dargeresnis,ir taip isivaziuosi.Sekmes.
Atsakyti
Stai ir vel as smile.gif rasiau, jog baigineju megstuka...sakykim kad baigiau, bet atsirado viena beda...kai pradejau megsti neagalvojau, jog apacia riesis(puse priekio lygusis rastas, kita puse jau normalus rastas), paskui kai numezgiau tik atkreipiau demesi, ant lygiojo rasto prisiusiu nerini, tai masciau kad ta apacia nebesiries...bet vakar prisiuvau, ir nepadejo... doh.gif ardyt labai jau gaila... gal kas kokiu minciu turit?
Atsakyti
Gal kas galės man pagelbėti. Mezgu šalį banguojančiu raštu, va tokį, jau artėju prie galo, ir galvoju, kaip man užbaigti jį, kad irgi banguotųsi, kaip ir apačia - pradžia?
Atsakyti
Sveikos, esu nauja mezgimo fronte. Gal kas trui visiskai paprasta vaikisko megztuko schemute. Tokia pirmam pasimeginimui, lengva ir paparasta. Noriu pamegint nunmegst savo mazyliui, nelabai isisvaizduoju kaip elgtis su rankovem ir kakliuku sad.gif Aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Doviliukaz @ 2013 08 08, 12:22)
Sveikos, esu nauja mezgimo fronte. Gal kas trui visiskai paprasta vaikisko megztuko schemute. Tokia pirmam pasimeginimui, lengva ir paparasta. Noriu pamegint nunmegst savo mazyliui, nelabai isisvaizduoju kaip elgtis su rankovem ir kakliuku sad.gif Aciu uz pagalba.

Patarčiau megzti su reglano rankovėmis, pvz. tokį. 4u.gif
Atsakyti