Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

Noriu paprastos apvalios iskirptes,nes mezgu sarafana,tai,kad galeciau kokia golfyte uzsideti.
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu patarimo. Mezgant staltiesę, nuo kurios maždaug eilės pereinate prie virbalų su valu. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2013 02 05, 20:38)
Sveikos merginos, noriu patarimo. Mezgant staltiesę, nuo kurios maždaug eilės pereinate prie virbalų su valu. Iš anksto dėkoju.

kai nebetelpa akys ant virbalo mazo.Neturi jokios reiksmes kada,svarbu virbalu numeris tas pats,kad mezginys atrodytu vienodas.Bent as taip mezgu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 02 06, 10:26)
kai nebetelpa akys ant virbalo mazo.Neturi jokios reiksmes kada,svarbu virbalu numeris tas pats,kad mezginys atrodytu vienodas.Bent as taip mezgu.

Dar vienas klausimėlis: pradėjau megzti staltiesę. Pagal schemą- 8 motyvai, bet man labai smarkiai banguoja. Nuėmiau nuo virbalų ir pažiūrėjau, kad užtektų 6 motyvų. Ar gali taip būti?
Čia schema
user posted image
Atsakyti
Sveikos pagalbininkes.jau kelias dienas sedziu prie sio grozio ir niekaip man neiseina jo numegzti. Pirma eile be problemu bet kaip megzti lygines eiles? bandziau vien blogom bet tada dingsta ta juostele. Gal kas mezgete si salikeli ir paaiskinsit kaip isveikti sita rasta? Neesu super mezgeja bet su siuo saliku pasijauciau kad visai nemoku megzti.. http://www.liveinter.../post225573690/
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2013 02 06, 09:49)
Dar vienas klausimėlis: pradėjau megzti staltiesę. Pagal schemą- 8 motyvai, bet man labai smarkiai banguoja. Nuėmiau nuo virbalų ir pažiūrėjau, kad užtektų 6 motyvų. Ar gali taip būti?
Čia schema
user posted image

Kad banguojasi nekreipk demesio,nes numegzta staltiese standinama ir tempiama dziovinimui,net kalama su vinukais prie lentos,tai visos bangeles issilygins.As visada mezgu labai plonais siulais,man daug graziau,bet nesvarbu.

QUOTE(R&T @ 2013 02 06, 10:29)
Sveikos pagalbininkes.jau kelias dienas sedziu prie sio grozio ir niekaip man neiseina jo numegzti. Pirma eile be problemu bet kaip megzti lygines eiles? bandziau vien blogom bet tada dingsta ta juostele. Gal kas mezgete si salikeli ir paaiskinsit kaip isveikti sita rasta? Neesu super mezgeja bet su siuo saliku pasijauciau kad visai nemoku  megzti.. http://www.liveinter.../post225573690/

paziurejau ta rasta,tai ten duota kiekviena eile su rastu.Nera nei blogaio nei gerai,o yra rastas kiekvienoj eilej.Matau,kad tai Daliutes puslapis,gal ji gali ka patart.
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu patarimo.nusimezgiau baltos spalvos tunika uzsidejau labai storina,isardziau .patarkite koki rasteli kad nestorintu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal ką domintų Silver Reed SK155? Nauja visiškai, kaina - derybų klausimas. Per až...
Atsakyti
Sveikos!
Gal galite padėti man išsiversti iš rusų kalbos kaip reikia megzti doh.gif Sustojau ties ta vieta:
протянуть снятую через провязанную (протяжка)
ir dar šitas:
снять 1 п

Labai ačiū padesiančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2013 02 12, 20:27)
Sveikos!
Gal galite padėti man išsiversti  iš rusų kalbos kaip reikia megzti doh.gif  Sustojau ties ta vieta:
ir dar šitas:
снять 1 п

pratempti nuimta pro pramegzta,(tai kai dvi akys sumezgamos i kaire,pirma nuinuimti ,antra ismezgi ir pratepi pro pirmaja i kaire puse.Nezinau ar aiskiai?)

nuimti viena kilpa.
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2013 02 13, 00:27)
Sveikos!
Gal galite padėti man išsiversti  iš rusų kalbos kaip reikia megzti doh.gif  Sustojau ties ta vieta:
ir dar šitas:
снять 1 п

pertempti nukeltą per išmegztą
nuimti 1 akį.
Atsakyti
Labai ačiū už operatyvumą 4u.gif

O nuimti vieną akį, tai čia paprastai ją nukelti ir toliau megzti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe10: 12 vasario 2013 - 22:43