Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

Sveikos, pradinukes. As, kaip visai zalia mezgeja, turiu klausima. Bandau megzti "clapoti" - gal kuri mezget? Ir jis man labai raitosi. Gerojoj pusej sukasi is apacios i virsu , o kai pradejau paleidineti akis, tai ir tas sonas i blogaja pradejo suktis.
Ar taip turi buti, ar ka nors blogai darau?
Atsakyti
Laba diena,
Gal kuri nors gali man pagelbėti... Aš nusimezgiau šaliką ir nutariau nusimegzti kepurę, nes liko siūlų smile.gif... Kepurė bus tokia : pirmiausia nusimegsiu pynę (šalikas per vidurį su pyne), o paskui noriu surinkti akis ir megzti kepurę. Gal turite tokią scemutę su aprašymu? Labai ačiū.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Gal kas žinote, kas moko megzti ar nerti Kaune? Gal turite kontaktų?
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2013 01 09, 22:11)
Sveikos, mergaitės. Gal kas žinote, kas moko megzti ar nerti Kaune? Gal turite kontaktų?

http://www.kasiulai.lt/kursai.php
Pačioj apačioj, po lentele, yra telefonai pamokoms biggrin.gif Sėkmės!

Daniele100, ar reikia schemos? Kai numegzsite pynę, galit ją susiūti (trikotažine siūle), ir, nuo vieno krašto surinkusi akis (galima pirmą eilę išmezgant, kas 3 ar 4 po vieną uždėti, keputė bus neaptempianti tada), tiesiog mezgate, jei reikia, kažkiek lygiai, paskui 5-7 vietose imate po vdvi akis sumezginėti (kaip kojinės pabaigimas, tik ne 4-iose, o daugiau vietų). Kuo daugiau suėmimo vietų, to staigiau/stačiau užsibaigia kepurė.
Atsakyti
Taip, žinau, esu buvusi ten batukų mezgimo ir nėrimo frivolite adata kursuose. Šį šeštadienį turėjo būti nėrimo šakute kursai, bet kadangi vienintelė aš buvau užsiregistravusi, tai nebedarė jų sad.gif Ten retai susirenka reikiamas skaičius žmonių sad.gif Tiesiog, gal kitos siūlų parduotuvės irgi rengia panašius kursus, tai jei kas žinote ką, pasidalinkite info smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte paaiškinti, kaip megzti raudonai pažymėtą inicialą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2013 01 23, 14:14)
Gal galėtumėte paaiškinti, kaip megzti raudonai pažymėtą inicialą

pagal mane tai sukryžiuotos akis g.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumet paaiskinti,kaip megzti virsutine dali?Iki virsaus numezgiau,o toliau nezinau kaip sujungti,nes lieka tokie tarpai (foto desineje puseje,auktai matosi).Kaip man pereiti? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 01 26, 12:46)
Gal kuri galetumet paaiskinti,kaip megzti virsutine dali?Iki virsaus numezgiau,o toliau nezinau kaip sujungti,nes lieka tokie tarpai (foto desineje puseje,auktai matosi).Kaip man pereiti?  g.gif
user posted image

Nesu mezgus tokio,bet gal kai sumegsi istisine linija,ar darysi uzbaigima,sumegzdama ,tada mezginys susitrauks ir tarpeliu nebesimatys.Gal kas paaiskins labiau,kas yra mezge.
Atsakyti
O kaip man pradeti megzti ta istisine linija?Nes tuo rastu mezgant visada lieka tokie tarpai?(pazymejau raudonai juos)
user posted image
Atsakyti
Sitame puslapyje paskutinis video,paziurek,man atrodo,kad tren tai,ko tu ieskai.spausk
Atsakyti
Kaip jie idomiai laiko virbalus biggrin.gif Dekui Luety,kazkas panasaus.Reikes bandyti .
Atsakyti