Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

Sveikos! smile.gif Norejau jusu paklausti kaip jus sujungiate du siulus, kai vienas kamuoliukas jau pasibaigia? ar tiesiog juos surisate?
Atsakyti
beje, gal kas turite koki e-knyga su mezgimo rastais ar kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2011 12 06, 00:58)
Sveikos! smile.gif Norejau jusu paklausti kaip jus sujungiate du siulus, kai vienas kamuoliukas jau pasibaigia? ar tiesiog juos surisate?

Jei taisyklingai, tai jungti reikia eilutės gale - tiesiog surišti mazgu paliekant siūlgalius po kokius 15 cm, o baigus megzti mazgą atrišti ir įvėrus į buką adatą gražiai įsiūti, paslėpti.
Atsakyti
gal specai pasakys kam naudojami šitie aparatukai, atidavė man kažkas, o kaip naudoti ir nežinau blush2.gif g.gif su raudona rankenėle tai spėju siūlui perstumti per mezginį, o gal dar kam tinka? o su antru tai išvis kosmosas..

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 gruodžio 2011 - 11:46
[quote=trr,2011 12 06, 11:46]
gal specai pasakys kam naudojami šitie aparatukai, atidavė man kažkas, o kaip naudoti ir nežinau blush2.gif g.gif su raudona rankenėle tai spėju siūlui perstumti per mezginį, o gal dar kam tinka? o su antru tai išvis kosmosas..

Raudona rankena - tai siūlių ardiklis, o antras g.gif
Atsakyti
[quote=diwol,2011 12 06, 12:59]
[quote=trr,2011 12 06, 11:46]

Raudona rankena - tai siūlių ardiklis, o antras g.gif
[/quote]
o kaip tas ardiklis ardo g.gif , gal kokia vaizdinę medžiagą galima būtų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 12 06, 13:15)
o kaip tas ardiklis ardo  g.gif , gal kokia vaizdinę medžiagą galima būtų..  blush2.gif

smailų galą kišat už siūlės siūlo, kurią ardot o tas užaštrinnimas nupjauna siūlą, labai patogus daikčiukas
Atsakyti
QUOTE(Nadruvė @ 2011 12 06, 14:19)
smailų galą kišat už siūlės siūlo, kurią ardot o tas užaštrinnimas nupjauna siūlą, labai patogus daikčiukas

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 05, 15:08)
ernestute, linksmi ir saulėti batukai, gerai padirbėjai thumbup.gif:

Bumbulams svarbiausia - siūlo negailėt, o virvelę (nertą, suktą iš kelių siūlų, pintą) galima tiesiog per puresnį mezginį pervert, galima - specialiai išmegzt kiaurinuką būsimo raištuko vietoje.

Gaminau tik mažesnes, bet principas - ilga pynutė, ir ant jos vis didėjančio užmetimų skaičiaus stulpiukų krūvelėmis formuot žiedlapius. Paskui ta ilga žiedlapių juostelė sukant susiuvama, ir vualia - roželė.
]

(kai skubi prieš padovanojimą fotografuot, būna, vaizdas nusislenka. Tikiuos, pakankamai matosi?}

galima mezgant apvaliai kaip servetėlę ir vis "užlipant" ant jau panertos vietos dar panert, pagaminti.

Tikrai labai a2i8, dabar nors bendras supratimas yra kaip 2ia vyskas vyksta jau viena paband=iau su storesniai siulai tai visai padoriai i64jo, kaip pradedan2iai. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkurioj temoj buvau radus, kaip reikia nuleidineti rankoves galvute, bet kai reikia dabar-nerandu. Gal kas padetumet rasti?
Jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 08 gruodžio 2011 - 08:50
Sveiki,
gal kas gali paaiskint kaip ismegzt skyles sagoms megztiniui? Lygtai vadovelyj parodyta, bet man niekaip nesisieka, na nesuprantu nors tu ka doh.gif
Atsakyti
nezinau kaip ismezgama akis,
ji vadinasi "PROTEŽKA"
Labai prasau pagalbos, nupasakokit kaip ji ismezgama 4u.gif
user posted image
Atsakyti