Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

Prisegti, prismeigti detalę ir išlyginti per šlapią skudurą- taip būtų pažodžiui. Tai reikštų, kad detalę prisiūti ir išlyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 11 07, 13:04)
Prisegti, prismeigti detalę ir išlyginti per šlapią skudurą- taip būtų pažodžiui. Tai reikštų, kad detalę prisiūti ir išlyginti 4u.gif

Be rėmų, ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2012 11 05, 20:19)
merginos, gal kas galetu aprasyti kaip megzti pynes, tarkim tos plonesnes. Buciau dekinga  4u.gif

Reikia megzti pynę pagal schemą, tokio ilgio, kokis reikalingas pagal pečių ploti, ir ją prisiūti. Ir storesniąją - irgi prisiūti.

QUOTE(akušeryte @ 2012 11 06, 19:11)
Sveikutes smile.gif nusprendziau nusimegzti salika, ir uzsikabinau smile.gif salika nusimezgiau su bendradarbes pagalba smile.gif o ka toliau nusimegzti paprastesnio, kad neatbaidyt noro megzt tongue.gif seip labai noreciau liemenes sa, bet tongue.gif  jauciu juodas darbas pradedanciajai smile.gif

user posted image

Gali megzti tokią liemenę biggrin.gif Nes čia iš esmės numegztas platus šalikas gražiais kraštukais, kuris perlenkiamas į ilgį, ir siauruosiuose kraštukuose susiūnama nuo krašto link vidurio, paliekant skylutę rankai įkišti. Galima sumegzti, susmeigti ar nesusegus dėvėti (turiu ir suaugėliško dydžio egzempliorių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 lapkričio 2012 - 15:15
merginos ar kas turit "moters savaitgalio" mezginiu zurnala 2012 nr.2?ten radau idomia liemene 8 psl, tik nesuprantu scemos jei nesulauksiu pagalbos tada gal pameginsiu nufotografuot ir ikelt:)
Atsakyti

o seip labiausiai noreciau va tokios bet kolkas ne mano nosiai:( bet jei turit schemute tokios liemenes busiu dekinga:)

http://public.fotki....lus-juodas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 07 lapkričio 2012 - 15:54
Sveikos mergaites,
Norejau pasidometi gal kas zinote kaip tas kilputes megst, o gal netgi kas turite tokiu aulinuku schemute? batukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 07 lapkričio 2012 - 16:30
Sveikos mezgėjos,

Gal nesupyksite, kad tai įsiveržiu ir dar su tokiu klausimu... blush2.gif Kiek googlinu, niekur nerandu tikslaus atsakymo...
Gal kuri pagelbės man, kaip reikia apskaičiuoti mezgimo akis? Na tiesiog dukrai noriu numegzti galvos juostą ant ausų, galvos apimtis 50 cm. Ar yra kažkoks spec. skaičiavimas? Ar tiesiog iš akies bandyti...?

Vienoje vietoje radau, kad 10 cm - 20 akių. Ar teisingai būtų?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 11 07, 16:32)
Sveikos mezgėjos,

Gal nesupyksite, kad tai įsiveržiu ir dar su tokiu klausimu... blush2.gif Kiek googlinu, niekur nerandu tikslaus atsakymo...
Gal kuri pagelbės man, kaip reikia apskaičiuoti mezgimo akis? Na tiesiog dukrai noriu numegzti galvos juostą ant ausų, galvos apimtis 50 cm. Ar yra kažkoks spec. skaičiavimas? Ar tiesiog iš akies bandyti...?

Nusimezgi norimu rastu ir is norimu siulu pavyzdeli,pvz.uzdedi 20 akiu ir mezgi 20 eiliu.Isplauni,islygini,tada matuosi,kiek kartu tavo norimuose centimetruose telpa tavo meginelis ir tokiu budu apsiskaiciuoji akis.,o i auksti,kiek telpa tavo norimuose centimetruose eiliu.Bet,jei turi gyva pavyzdi,kam mezgi,tai tolimesni dydi matuojiesi megzdama.Ar suprantamai parasiau?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 11 07, 17:32)
Sveikos mezgėjos,

Akių skaičius priklaso nuo siūlų storumo. Turite pati užsidėti 10 akiu, pamegzti kažkiek eilių ir ir išmsimatuosit kiek cm. sudaro mirksiukas.gif Nežinau ar aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Na lyg supratau... smile.gif Ačiū
Atsakyti
sveikos pagaliau apsisprendziau ka megsiu smile.gif bet sito daikto man reik iki lapkricio 24 . kazin ar spesiu:( as darysiu kiek kitaip nei pavizdyje smile.gif man patare kad daryt is vienos dalies dalies ta sali, o ne is 3ju sako nereiks siusiut, bet man atrodo cia begalo daug akiu ant virbalo bus verysad.gif

http://moisharf.ru/v...nakidka-spicami

Atsakyti
galima imti virbalus sujungtus valu ir ramiai tilps visos akys. Tik svarbu nepasiklysti soninese linijose, kad platejimas graziai atrodytu
Atsakyti