Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(soft&bouncy @ 2012 04 19, 20:41)
persukta geroji akis: verkite virbalą į akį iš kitos mezginio pusės, užkabinkite siūlą ir įprastai išnerkite akį. O kad geriau įsivaizduot, tai ir paveiksliuką radau, tik kad mažas labai, bet esmė matosi  4u.gif  va čia

Labai Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galite pasakyti kaip mezgamas sis rastas? user posted image
Atsakyti
Rusiskas aprasymas cia,prasom.
Atsakyti
mezgejeles, man kilo toks klausimas, o kaip jus nustatote, kiek akiu deti mesginiui, ar skaiciuojate tanki , ar braizote brezini? As issimezgu pavyzdeli tiesiog ir tada mazdaug pagal ji dedu akis, bet daugiau nieko neskaiciuoju (kaip raso knygose). Kaip darote jus, gal turite koki gera savo recepta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizv @ 2012 05 16, 09:58)
mezgejeles, man kilo toks klausimas, o kaip jus nustatote, kiek akiu deti mesginiui, ar skaiciuojate tanki , ar braizote brezini? As issimezgu pavyzdeli tiesiog ir tada mazdaug pagal ji dedu akis, bet daugiau nieko neskaiciuoju (kaip raso knygose). Kaip darote jus, gal turite koki gera savo recepta? 4u.gif

Akis skaičiuoju pagal mėginėlį, megzdama matuoju pagal man tinkantį rūbą ir pati dažnai matuojuosi. Būna tokių mezginių, kur nemažai kartų ardyt tenka, kol atitaikai
Atsakyti

o gal turite to balto sijono schemute? atrodo nesudetingas, bet kaip isnerti apacia, t.y. tuos lapus nuo mazesniu iki didesniu, kaip apsiskaiciuoti akiu skaiciu
user posted image
Atsakyti
Gal žinot, kaip mezgama: Drop Stitch from left hand needle.
Prie aprašymo daugiau nieko nepasakyta.
Internete radau, kad siūlas apsukamas du arba tris kartus aplink virbalą. Iš kur žinoti, kiek kartų man reikia apsukti? O kodėl ne vieną kartą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 28 gegužės 2012 - 21:00
QUOTE(laumir @ 2012 05 16, 18:43)
o gal turite to balto sijono schemute? atrodo nesudetingas, bet kaip isnerti apacia, t.y. tuos lapus nuo mazesniu iki didesniu, kaip apsiskaiciuoti akiu skaiciu

kuo daugiau stulepliu darysit tuo didesnis ir bus lapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2012 05 28, 20:58)
Gal žinot, kaip mezgama: Drop Stitch from left hand needle.

Pagaliau pati išsiaiškinau: reikia tiesiog paleisti akį, kad ji iširtų.
Atsakyti
gal kuri galit paaiskinti kaip apmegzti (ne apnerti) mezginio krastus? pvz pledo ar saliko? 4u.gif ziurau as pvz pledu ir renkuosi koki nusimegzti, bet nelabai isivaizduoju kaip mezgejos apmezga pvz pynia kad eitu aplinkui? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2012 06 04, 18:17)
gal kuri galit paaiskinti kaip apmegzti (ne apnerti) mezginio krastus? pvz pledo ar saliko?  4u.gif ziurau as pvz pledu ir renkuosi koki nusimegzti, bet nelabai isivaizduoju kaip mezgejos apmezga pvz pynia kad eitu aplinkui? g.gif  unsure.gif

Manau, galima numegsti ilgą pynę, ir ją prinerti arba prisiūti aplinkui pledą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 05 birželio 2012 - 00:13
Sveikos, gal kasturite aprašymą, kaip megzti vadinamąjį kardiganą : megztuką be užsegimo su priekyje prailgintais kampais. Ačiū
Atsakyti