Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(agurčikas @ 2012 04 17, 12:31)
Nežinau kokioje temoje klausti, tai klausiu čia. Nusipirkau lininius siūlus, mezgu virbalais bliuzelė. Raštas lygus. Bet mezginys labai skersuoja. Čia jau taip ir bus kažin, ar susiuvus viskas atsistos į savo vietas? Gal kas turite patirties apie mezginio skersavimą? Iš anksto dėkoju.

Taip ir bus - tokie siūlai tinka tik nėrimui (jie berods kažkaip kitaip suvyti). Jeigu jau daug numezgei, gali bandyti ir neardyt - po skalbimo gerai patampius galima išgauti normalesnę formą, bet kitą kartą išskalbus vėl skersuos. (Turėjau nusimezgusi lininę liemenę - nešiojau, bet po kiekvieno skalbimo vis būdavo vargo, o ir šiaip tas kreivumas, kai žinai, buvo šiek tiek įžiūrimas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 17 balandžio 2012 - 14:14
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 04 17, 14:13)
Taip ir bus - tokie siūlai tinka tik nėrimui (jie berods kažkaip kitaip suvyti). Jeigu jau daug numezgei, gali bandyti ir neardyt - po skalbimo gerai patampius galima išgauti normalesnę formą, bet kitą kartą išskalbus vėl skersuos. (Turėjau nusimezgusi lininę liemenę - nešiojau, bet po kiekvieno skalbimo vis būdavo vargo, o ir šiaip tas kreivumas, kai žinai, buvo šiek tiek įžiūrimas).

Ačiū už ne kokias žinias. Teks ardyti... verksiu
Atsakyti
mezgėjėles mielos 4u.gif gal žinot kuri, kaip padaryti "pabėgusių" akių stulpelius? kažkur buvau pavyzdį buvau išsisaugojus, bet dabar niekaip nerandu doh.gif tikiuosi supratot apie ką čia aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2012 04 18, 20:57)
mezgėjėles mielos 4u.gif  gal žinot kuri, kaip padaryti "pabėgusių" akių stulpelius? kažkur buvau pavyzdį buvau išsisaugojus, bet dabar niekaip nerandu  doh.gif  tikiuosi supratot apie ką čia aš  blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2012 04 18, 19:58)

ačiū labai 4u.gif butent tai ko reikėjo 4u.gif bandysiu įskaityt ir tikiuosi,kad gausis unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gėda Skarų temoje klausti blush2.gif Pradėjau Gail skara megzti, kas gausis nežinau. Ir ten pagal schemą dvigubas užmetimas, tai ar čia nesigaus labai didelė skylė? blink.gif Ar aš čia visai grybauju ir netaip mezgu, gal žinote mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 04 18, 22:13)
Labas vakaras, gėda Skarų temoje klausti  blush2.gif Pradėjau Gail skara megzti, kas gausis nežinau. Ir ten pagal schemą dvigubas užmetimas, tai ar čia nesigaus labai didelė skylė?  blink.gif Ar aš čia visai grybauju ir netaip mezgu, gal žinote mergaitės?

Dvigubą užmetimą sekančioj (išvirkščioj) eilėj aš išmezgu 1išv., 1gera. Skylė gaunasi šiek tiek didesnė, nei kiti užmetimai, bet nieko, skarai tai visai gražu.
Mezgiau jau 3 Gail ax.gif , man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 19, 07:55)
Dvigubą užmetimą sekančioj (išvirkščioj) eilėj aš  išmezgu 1išv., 1gera. Skylė gaunasi šiek tiek didesnė, nei kiti užmetimai, bet nieko, skarai tai visai gražu.
Mezgiau jau 3 Gail  ax.gif , man patiko  smile.gif

Hmmm... g.gif O kaip atrodo tas dvigubas užmetimas? blush2.gif Tiesiog du kartus užmetimą daryti ar kažkas įmantraus čia? g.gif
Atsakyti
Dahlia, širdingai dėkui. Tada viskas gerai.
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras,

Labai neaisku, kaip megzti persuktaja aki, gal galetumete kas nors paaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2012 04 19, 18:17)
4u.gif  Labas vakaras,

Labai neaisku, kaip megzti persuktaja aki, gal galetumete kas nors paaiskinti  g.gif

persukta geroji akis: verkite virbalą į akį iš kitos mezginio pusės, užkabinkite siūlą ir įprastai išnerkite akį. O kad geriau įsivaizduot, tai ir paveiksliuką radau, tik kad mažas labai, bet esmė matosi 4u.gif va čia
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 04 19, 10:55)
Hmmm...  g.gif O kaip atrodo tas dvigubas užmetimas?  blush2.gif  Tiesiog du kartus užmetimą daryti ar kažkas įmantraus čia?  g.gif

Taip, 2 užmetimai iš eilės.
Atsakyti