Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 09, 13:40)
sveikos, ruošiuosi megzti šaliką angliškuoju raštu. Kadangi raštas gana laisvas, kokiu būdu geriau apmesti akis, kad kraštuko netrauktų?

Pabandykit taip - video čia
Atsakyti
Labuka auksarankems 4u.gif
Esu zalia rubu mezgime...labai noreciau paprasyti pagalbos... ax.gif blush2.gif
Noreciau megzti stai toki megztuka..bet maza to, kad esu zalia, tai dar nelabai ikertu rusu mezgimo slengo biggrin.gif ..gal galetumete uzvesti ant kelio...
Kaip suprantu nugarai reik uzsimesti 98 akis, ir megzti 5 eiles..o kaip ka daugiau neikertu.. ax.gif
Naujas ,labai siltas megztukas-svarkiukas smile.gif Tikroveje visai juodas.

user posted image

Megztas is Troickaja 100%merino vilnos,dvigubo siulo,sunaudota beveik 500g.

Ideja:
user posted image

Aprasymas,jei kas noretu megzti.

Buciau labai labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Labu,

Pasiskolinu nuotraukėlę ir ateinu pagalbos. Gal kas gali paaiškinti arba schemutę parodyti, koks čia raštas tok burbuliuotas?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 02 11, 22:39)

nemanau,kad kuri tau pades..labai daug laisvo laiko suestu kol viska isverstumem.. nepatingek pati isijungti google verteja ir jo pagalba drasiai viska issiversi ir niekm aciu nereikes sakyti. Sekmes.

ps. as asmeniskai nlb irgi su rusu draugauju..pakalbet susikalbu, o va rasytine nlb.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 12, 10:03)
QUOTE(Eglu @ 2012 02 11, 22:39)

nemanau,kad kuri tau pades..labai daug laisvo laiko suestu kol viska isverstumem.. nepatingek pati isijungti google verteja ir jo pagalba drasiai viska issiversi ir niekm aciu nereikes sakyti. Sekmes.

ps. as asmeniskai nlb irgi su rusu draugauju..pakalbet susikalbu, o va rasytine nlb.

Visko versti man kaip ir nereikia..tiesiog neaiskumas ne del rasto, o del akiu ir eiliu kiekio..o googletranslater nelabai padeda man cia:)
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif Megzti moku tik pagrindus blush2.gif T.y. geros - blogos akys, papildomų akių uždėjimas ir panašiai ax.gif Bet labai norėčiau nusimegzti kokią tuniką, kuo paprastesniu raštu. Gal kuri nors turite kokią nuorodą, su aiškiu paaiškinimu, kaip megzti? Kaip kaklą, rankoves megzti?
Aš kiek randu, tai ten tokiai pradedančiai atrodo per sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 02 12, 08:03)
Labu,

Pasiskolinu nuotraukėlę ir ateinu pagalbos. Gal kas gali paaiškinti arba schemutę parodyti, koks čia raštas tok burbuliuotas?

user posted image

http://club.osinka.ru/topic-44941
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 02 12, 14:47)
Sveikos  bigsmile.gif  Megzti moku tik pagrindus  blush2.gif  T.y. geros - blogos akys, papildomų akių uždėjimas ir panašiai  ax.gif  Bet labai norėčiau nusimegzti kokią tuniką, kuo paprastesniu raštu. Gal kuri nors turite kokią nuorodą, su aiškiu paaiškinimu, kaip megzti? Kaip kaklą, rankoves megzti?
Aš kiek randu, tai ten tokiai pradedančiai atrodo per sunku  unsure.gif

Sveikute, gali čia pasižvalgyti yra daug įvairių tunikų, tik klausimas kokios tu nori, kokio fasono, šiaip kaip pradedančiajai patarčiau megzti nesudėtinga, bet kartu ir gražia su pynėmis, juostuota ( 3 geros 1 bloga). Labai daug paprastu ir nesudėtingu raštu yra.Megzti tai kaip ir meztini tik labai ilga megztini, apačia galima susiaru raštu megzti, kad nebutu per daug laisva pvz. 2 geros 2 blogos, tolaiu kitu raštu pavz. su pynėm per viduri kokias 2 riebias, rankovytės gali butu trumpos arba ilgos, jei ant golfo tai trumpos ir trumpos dažniausi ir buna. Aš tai tunikas reglano rankovėmis mezgu, nuo viršaus man taip patogiau, galima išsimatuoti lengvai kokio ilgio reikia, ir mažai siulių, netaip varžo.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 15:02)

aciuks.gif nors vyliausi gauti paprastą raštelio paaiškinimą hihihi.gif teks daba pastudijuoti ir rusų kalbą prisiminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2012 02 12, 22:36)
Sveikute, gali čia pasižvalgyti yra daug įvairių tunikų, tik klausimas kokios tu nori, kokio fasono, šiaip kaip pradedančiajai patarčiau megzti  nesudėtinga, bet kartu ir gražia su pynėmis, juostuota ( 3 geros 1 bloga). Labai daug paprastu ir nesudėtingu raštu yra.Megzti tai kaip ir meztini tik labai ilga megztini, apačia galima susiaru raštu megzti, kad nebutu per daug laisva pvz. 2 geros 2 blogos, tolaiu kitu raštu pavz. su pynėm per viduri kokias 2 riebias, rankovytės gali butu trumpos arba ilgos, jei ant golfo tai trumpos ir trumpos dažniausi ir buna. Aš tai tunikas reglano rankovėmis mezgu, nuo viršaus man taip patogiau, galima išsimatuoti lengvai kokio ilgio reikia, ir mažai siulių, netaip varžo.

Tai vat, kad aš megztinio megzt nemoku, nežinau nuo ko pradėti doh.gif ir suprantu, kad tunika - ilgas megztinis blush2.gif Tiesiog reikėtų kažkokių instrukcijų, kaip mezgami megztiniai g.gif
Atsakyti
Laba diena,

tikiuosi čia pataikiau ax.gif Pradėjau megzti šaliką, bet blogoji pusė man nelabai gražiai gaunasi. Norėjau paklausti ar taip ir turi būti, ar čia dėl to, kad aš nemoku siūlų dėlioti? blush2.gif Na nesu dar mezgusi su dviem spalvomis. Ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Šiaip tikriausiai nekreipčiau dėmesio, bet kadangi čia šalikas, tai ir blogoji pusė matysis. O man tokia ji nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 13, 13:36)

tikiuosi čia pataikiau ax.gif Pradėjau megzti šaliką, bet blogoji pusė man nelabai gražiai gaunasi. Norėjau paklausti ar taip ir turi būti, ar čia dėl to, kad aš nemoku siūlų dėlioti? blush2.gif Na nesu dar mezgusi su dviem spalvomis. Ačiū 4u.gif

Šiaip tikriausiai nekreipčiau dėmesio, bet kadangi čia šalikas, tai ir blogoji pusė matysis. O man tokia ji nepatinka

taip turi gautis blogoji puse doh.gif
Atsakyti