Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms, vol. 4

QUOTE(Pliukšt @ 2012 02 07, 22:06)
Man tamprus gaunasi, kai virbalais, o ne vašęliu nuiminėju akis wink.gif

na aš noriu, kad temptųsi tas kraštelis, o kai virbalais užbaiginėji, jis ir palieka toks schmoll.gif norisi, kad gautųsi panašiai kaip pradedant mezginį , tokia "garmoškė" ( 2 geros, 2 blogos raštas ) g.gif žinau, kad yra būdas su adata, bet kažkada bandžiau ir nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 02 07, 22:46)
žinau, kad yra būdas su adata, bet kažkada bandžiau ir nepavyko  unsure.gif

Niekada nevėlu pabandyti dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 02 07, 21:46)
na aš noriu, kad  temptųsi tas kraštelis, o kai virbalais užbaiginėji, jis ir palieka toks  schmoll.gif  norisi, kad gautųsi panašiai kaip pradedant mezginį , tokia "garmoškė"  ( 2 geros, 2 blogos raštas )  g.gif žinau, kad yra būdas su adata, bet kažkada bandžiau ir nepavyko  unsure.gif

ŠIOJ temoj yra įdėtas kraštukas tamprus, reikia tik paeit keletu puslapiukų atgalio. Sėkmės skaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 08, 08:53)
ŠIOJ temoj yra įdėtas kraštukas tamprus, reikia tik paeit keletu puslapiukų atgalio. Sėkmės skaitant biggrin.gif

blink.gif doh.gif atrodo labai sudėtinga...Bandysiu, bet...
ar gerai supratau, kad reikia apsukti mezginį ir eit prieš mezgimo kryptį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 08 vasario 2012 - 09:15
Ne, apsukti mezginio nereikia. Jenny's super strech bind-off, apie šį kalbame gi?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 08, 10:43)
Ne, apsukti mezginio nereikia. Jenny's super strech bind-off, apie šį kalbame gi?

taip....Jau supratau, nieko nereikia sukti....Nu bandau jau.... Ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
nugis super gavos thumbup.gif labai geras užbaigimo būdas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, ruošiuosi megzti šaliką angliškuoju raštu. Kadangi raštas gana laisvas, kokiu būdu geriau apmesti akis, kad kraštuko netrauktų?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 05, 15:00)
Merginos, gal kas isivaizduojat, kaip yra pagaminami megzti kailiniai? ar tai mezgamos kailio justeles, ar kokia kita technika? gal tik vilna nupesta su siulais mezgama? turiu kailio atraizeliu, noreciau megztu kailinuku, pradejau dometis, kaip jie gaminami?

Va ziurek ka radau cia tik kepure bet man rodos tuo paciu principu galima pasidaryti ir kailinius http://www.liveinter...5/post199029607
Atsakyti
Labas vakaras,
gal ne cia pataikiau,bet uzduosiu klausima,gal kas zino.Noriu megzti virbalais ovalia servetele,gal kas zino,kaip pradet?Siaip apvalios pradedamos nuo ratuko,jis apmezgamas aplink ir akys paskirstomos ant virbalu-4-3,priklauso nuo dydzio.O kaip ovalia pradet?Aciu labai,jei kas zinot.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 02 09, 21:16)
Labas vakaras,
gal ne cia pataikiau,bet uzduosiu klausima,gal kas zino.Noriu megzti virbalais ovalia servetele,gal kas zino,kaip pradet?Siaip apvalios pradedamos nuo ratuko,jis apmezgamas aplink ir akys paskirstomos ant virbalu-4-3,priklauso nuo dydzio.O kaip ovalia pradet?Aciu labai,jei kas zinot.

Na ovali pradedama megzti irgi nuo ratuko, taip pat kaip ir apvalios,
tik kiek pamezgus, jei sakykim mezgama ant keturių virbabų,
reikia megzti tik ant 1 ir 3 trečio virbalo uždėtas akis. Na o kai jau padarytas
pailgas vėl mezgama apvaliai per visus keturius virbalus, taip ir gaunamas ovalas.
Nežinau ar aiškiai paaiškinau, jei kas, klausk bandysiu dar.
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 02 09, 18:43)
Na ovali pradedama megzti irgi nuo ratuko, taip pat kaip ir apvalios,
tik kiek pamezgus, jei sakykim mezgama ant keturių virbabų,
reikia megzti tik ant 1 ir 3 trečio virbalo uždėtas akis. Na o kai jau padarytas
pailgas vėl mezgama apvaliai per visus keturius virbalus, taip ir gaunamas ovalas.
  Nežinau ar aiškiai paaiškinau, jei kas, klausk bandysiu dar.

Nemoku ikelt serveteles,nes ja atidaro adobe reader,ten vidurys prasideda lyg is virveles,atrodo,kad vaseliu but nunerta virvele,o is jos po to sudeliotos akys ant virbalu,nu nedasunta man,nors esu mezgus apvaliu n.Aciu vistiek,jei pasiseks ikelt nuotrauka kaip nors,gal tada bus aiskaiu.
Atsakyti