QUOTE(Joana1 @ 2012 01 20, 01:33)
Sveiki,
gal kas galite padėti ir žinote, kaip reiktų megzti, t.y. siaurinti šią kepurę: http://s003.radikal....64866a3b818.jpg ?
gal kas galite padėti ir žinote, kaip reiktų megzti, t.y. siaurinti šią kepurę: http://s003.radikal....64866a3b818.jpg ?
Va, netgi pamačiau parodytą VISĄ aprašymą tokios kepurės. Atnešu čia.
Sveikutes, gal galite imesti kokia nuoroda ar kitaip paaiskinti man, kaip reikia megzti kelniu vieta, kur turi isiverti guma?
Labas
gal galit padeti, kaip sitoj liemenej reikia ismegzti kakla
gal galit padeti, kaip sitoj liemenej reikia ismegzti kakla
QUOTE(Krista @ 2012 01 23, 20:25)
Toje vietoje, kur jau daroma kaklo iškirptė, reikia mezginį
padalinti į dvi dalis(kiekvieną dalį megzti atskirai) ir po truputi
sumezginėti akis tarp pinės ir pačio rašto peties link.
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 23, 20:31)
Toje vietoje, kur jau daroma kaklo iškirptė, reikia mezginį
Manau, kad patį kraštuką reikia 1-2 vietose pamegzt nebaigtom eilėm {iki suėmimo vietos}, kad dėl išsilenkimo pagal nuėmimo liniją kraštuko netemptų.
O modelis - dailus.
Aciu uz atsakymus, kazka surezgiau, bet nesigauna taip dailiai, kaip paveiksle.
Krista, gali būti, kad tavo siūlai kito kritimo/storio yra, ir vaizdas skiriasi. Sėkmės darbe ir.. tikiuos, parodysi, kaip pavyko
prasau patarimo; nusimezgiau tunika, apatine "gumyte" numezgiau gal tik kokiu poros cm aukscio ir man visa tuniko apacia uzsiriete i virsu:/ gal patratumet kaip tukia beda spresti?
Gal per kietai suveržtas nuėmimas/uždėjimas? Arba tarp stulpelio {rus. rezinka} ir lygiojo mezgimo riekejo sumažinti akių skaičių, juk stulpelis - tampresnis. Daugiau be foto minčių neatsiranda.
as manau, kad stulpeliais tiesiog reikejo daugiau pamegzti ir taip nesidarytu, bet dabar klausimas ne tame is kur klaida, o kaip tvarkyt:)
Esu pikta pikta pikta ant savęs rodos nepradžiamokslė esu, bet nesuprantu kodėl sukasi mezginys???? Mezgu be siūlių reglanu, kabinu akis kaip įprasta, raštas paprastas blogos akys ir pynė per vidurį, bet blogoj pusėj matyt kad geros akys gaunas kažkokios persisukusios.... Nu blyn, megzt nebemoku ar ką?
Ale kad ir tarkim, mezgiau pirštines, skersavo , o ir geros akys, suktos, viena geros akies dalis aukščiau iškilusi už kitą. Sesuo moka megzti, sėdėjo, žiūrėjo kaip akis kabinu, nu viskas oki. Tada sesuo paėmėm tuos pačius siūlus ir ėmė megzt pirštinę, taip pat kabindama akis - jai viskas oki čiūdas, bet nervas ima -- negaliu.
pats siūlas negali būt kaltas, nes jau įsitikinom - kalta mezgėja
Kame reikalas? ar aš užtempiu kažkaip siūlą? nebežinau ką begalvot, nebesinori nei bemegzti, o tunikos jau pusė yra
Gelbėkit kas galit
Ale kad ir tarkim, mezgiau pirštines, skersavo , o ir geros akys, suktos, viena geros akies dalis aukščiau iškilusi už kitą. Sesuo moka megzti, sėdėjo, žiūrėjo kaip akis kabinu, nu viskas oki. Tada sesuo paėmėm tuos pačius siūlus ir ėmė megzt pirštinę, taip pat kabindama akis - jai viskas oki čiūdas, bet nervas ima -- negaliu.
pats siūlas negali būt kaltas, nes jau įsitikinom - kalta mezgėja
Kame reikalas? ar aš užtempiu kažkaip siūlą? nebežinau ką begalvot, nebesinori nei bemegzti, o tunikos jau pusė yra
Gelbėkit kas galit