Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(AgnessBelle @ 2012 03 15, 03:29)
user posted image
Aš taip ne į temą,bet pamačius šią suknelę iškart prisiminiau Sex and the city 2 biggrin.gif http://cdn.sheknows...._satc2_look.jpg
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 18, 19:54)
gal jos bloga zinote?

cia Louise Roe smile.gif

http://www.louiseroe.com/

Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 18, 20:21)
Pirmoj foto bateliai  wub.gif Įdomu iš kur  bigsmile.gif Nerealūs man  cool.gif

As ir toj foto i batus beziuredama ilgai seilejausi blink.gif lens.gif wub.gif

bloga gal turi si mergina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emile.: 19 kovo 2012 - 00:38
QUOTE(wilmuze @ 2012 03 18, 23:49)
cia Louise Roe smile.gif

aciu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2012 03 18, 18:27)

antrojoj foto suknelė labai graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2012 03 19, 00:12)
As ir toj foto i batus beziuredama ilgai seilejausi  blink.gif  lens.gif  wub.gif
bloga gal turi si mergina?

Ir man įdomu iš kur tie bateliai g.gif Passero laukiam tavęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 19, 08:10)
Ir man įdomu iš kur tie bateliai  g.gif Passero laukiam tavęs  biggrin.gif

Aš ne Passero, bet radau kad tie batai yra louis vuitton beauty pump. O ta mergina vardu Caroline Sieber, savo blogo lygtai neturi, bet dažnai prigaunama street style'o fotografų.
Atsakyti
Na, man apkalbetieji bateliai paziuret grazus, taciau kaip paeit su tokiais neisivaizduoju. Net fotkej matosi, kad koja lauzia, idomu, ar ji ejo kur toliau su jais ar cia tik per aiskte papozavimui praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievele @ 2012 03 19, 12:04)
Aš ne Passero, bet radau kad tie batai yra louis vuitton beauty pump. O ta mergina vardu Caroline Sieber, savo blogo lygtai neturi, bet dažnai prigaunama street style'o fotografų.

Ačiū.

QUOTE(zaRAza @ 2012 03 19, 13:43)
Na, man apkalbetieji bateliai paziuret grazus, taciau kaip paeit su tokiais neisivaizduoju. Net fotkej matosi, kad koja lauzia, idomu, ar ji ejo kur toliau su jais ar cia tik per aiskte papozavimui praejo smile.gif

Visų pirma reikia kainą sužinoti, o tada jau bus sprendžiama įmanoma su jais paeiti, ar ne lotuliukas.gif

Niekur nerandu pardavime g.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 19, 15:23)
Ačiū.
Visų pirma reikia kainą sužinoti, o tada jau bus sprendžiama įmanoma su jais paeiti, ar ne  lotuliukas.gif

Niekur nerandu pardavime  g.gif

Na čia galit peržvelgti bent jau pradines kainas, žinosit bent apytikriai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 03 19, 14:28)
Na čia galit peržvelgti bent jau pradines kainas, žinosit bent apytikriai biggrin.gif

Moca spalvos gražausi bigsmile.gif Kaina galvojau bus baisesnė lotuliukas.gif US$815
Atsakyti