Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

man irgi ji tobulo grožio wub.gif
o kad nurašė, tai nieko keisto... pavydžios gi mes, lietuvaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 01, 15:49)
man irgi ji tobulo grožio  wub.gif
o kad nurašė, tai nieko keisto... pavydžios gi mes, lietuvaitės  biggrin.gif

tikrai grazi mergina wub.gif
ir svarbiausia moka savo grozi pabrezti, tinkama apranga ir saikingu makiazu wub.gif
Atsakyti
aha, grazi, bet del saikingo makiazo, tai paziurekit senesnes fotkes, ziauru kaip issimaliavodavo vidury baltos dienos smile.gif
Atsakyti

o čia juk mūsų tobuloji mergina wub.gif wub.gif man tai ji įspūdinga, tokia išsiskirianti wub.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
kaip gerai, kad atradau šią temą bigsmile.gif bigsmile.gif vos ne metų atradimas bus doh.gif blush2.gif
Gal galit man, nepatyrusiai, paaiškinti kaip jūs kopijuojat tuos derinukus? blush2.gif
Pirmiausiai perkat įvairiausius drabužius ( naujus, second hand'sus...) ir po to ieškot kaip suderinti? ar konkrečiai ieškot tam tikrų drabužių vienam kuriam nors deriniui?

Nemokė manęs niekas stiliaus gudrybių, neturiu "akies" ant drabužių, dažnai praleidžiu gerus, nusipirkdama visiškai niekam tikusius. verysad.gif Tikiuosi ši tema man pagelbės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 01 vasario 2012 - 20:59
sweika, drugelis bigsmile.gif

as tai visaip...buna atvejų, kad ieskau ko nors konkreciai...o buna, kad pamatau ka nors grazaus visiskai nesitikedama, pagalvoju prie ko tiktu tas rubelis ir nusiperku... mirksiukas.gif
buna ir taip, kad nusiperku net neturedama prie ko derint (cia tada jei kaina nesikandzioja) o su laiku atsiranda prie ko priderint... rolleyes.gif

po daugelio bandymu igusi ir atsirinksi...o si tema tikrai pades rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmuze: 01 vasario 2012 - 21:58

tikrai graži ji..bet labaiusiai patiko, kad taip sugeba derinti rubus, ir atrodyti super is paprastu ir nebrangių pardziu, ji kaip įrodymas, kad nebūtina išleisti daug pinigų ir pirkti madingų ar brendinių daiktųir atrodyti gerai...super, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izzidė: 01 vasario 2012 - 22:51
QUOTE(drugelis. @ 2012 02 01, 20:58)
Gal galit man, nepatyrusiai, paaiškinti kaip jūs kopijuojat tuos derinukus?  blush2.gif
Pirmiausiai perkat įvairiausius drabužius ( naujus, second hand'sus...) ir po to ieškot  kaip suderinti? ar konkrečiai ieškot tam tikrų drabužių vienam kuriam nors deriniui?

O kaip suprast ta 'kopijuojat tuos derinukus'? As nemanau, kad cia kazkas juos aklai kopijuoja, sita tema daugiau akiu paganymui, ikvepimui, kazkokiu spalvu deriniu, detaliu, drabuziu. Nu nes temos esme tai ne ta kuo tiksliau nukopijuoti ideta derini biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jujuka: 02 vasario 2012 - 09:32
Jujuka..
pirmoji mergaitė kaip pakėlė nuotaiką, negaliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 02 02, 09:36)
Jujuka..
pirmoji mergaitė kaip pakėlė nuotaiką, negaliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man ji irgi begalo linksma drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai labai keistai atrodo, kai zmones su botais per sniega brenda. juk ziauriai salta turetu pedom but unsure.gif nezinau kaip istiesu yra, bet net ir mano mieste ziuriu daug kas botus avi ziema unsure.gif
-------
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif
user posted image
user posted image
sitas daug kartu matytas, bet man neatsibodes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image