Prieš kokią savaitę ar tai 5 dienas giluminis spuogas ar kas per velnias atsirado prie dešinio antakio.Bandžiau ten kažką daryti,spausti,aišku nepavyko,tai gavosi,kad nuo antakio dešinio iki nosies viršaus pradžios(na kur nuo antakių nosis prasideda),biški link dešinės akies liko paiilgas giluminis tas velnias,kietas ir skauda kaip melynę...Užtinau,kaip gavęs į tarpuakį,tik ne taip žiauriai,bet vaizdas ne koks,tikrai nesinori niekur iš namų net lysti.Bandžiau su adata durti,nieko gero nesigavo.Odos valymą užsisakiau,bet mėnesio gale,o ir kaži ar pašalintų man tokį biesą..Šendieną geriau,nebe taip užtinę,atrodo,lyg praeiti norėtų,bet tai pakietėjimas paiilgas liko,bei vistiek patinę,noriu,kad būtų kaip seniau,tiksliau,kad nebebūtų nei žymelės to ...Negaliu,į neviltį varo!!!
Patarkit,kaip pašalinti...
QUOTE(Justinas @ 2007 04 08, 00:39)
Prieš kokią savaitę ar tai 5 dienas giluminis spuogas ar kas per velnias atsirado prie dešinio antakio.Bandžiau ten kažką daryti,spausti,aišku nepavyko,tai gavosi,kad nuo antakio dešinio iki nosies viršaus pradžios(na kur nuo antakių nosis prasideda),biški link dešinės akies liko paiilgas giluminis tas velnias,kietas ir skauda kaip melynę...Užtinau,kaip gavęs į tarpuakį,tik ne taip žiauriai,bet vaizdas ne koks,tikrai nesinori niekur iš namų net lysti.Bandžiau su adata durti,nieko gero nesigavo.Odos valymą užsisakiau,bet mėnesio gale,o ir kaži ar pašalintų man tokį biesą..Šendieną geriau,nebe taip užtinę,atrodo,lyg praeiti norėtų,bet tai pakietėjimas paiilgas liko,bei vistiek patinę,noriu,kad būtų kaip seniau,tiksliau,kad nebebūtų nei žymelės to ...Negaliu,į neviltį varo!!!
Kadangi lindai prie spuogo, tai dar blogiau padarei, ir viso sito pasekme tai kas yra dabar.. jokiom adatom ten nedurstyk, ir apskritai neliesk, gal gavosi koks uzdegimas... Jauti sukietejima nes tai yra giluminis spuogas. Siaip tokius spuogus gerai sausina Acne Bp5, bet ir tai ne visiems jis tinka.. Nu ka galiu patarti, tai daugiau nelysti prie to spuogo.. Be to jau cia yra nemazai temu apie spuogus, taigi pasiskaitinek..
Na na...trečiadienį reikės pas kokį chirurgą ar ką nueiti,nes taip nepaliksiu,nors ir nelabai matosi,bet pakitimas yra,o noriu,kad nebūtų nei žymelės.
O kas ten per tepalas?Kaip jis veikia..juk čia oda tai tvarkoj,vidui kažką panaikinti reikia..
O kas ten per tepalas?Kaip jis veikia..juk čia oda tai tvarkoj,vidui kažką panaikinti reikia..
esu akiu zonoj galinejusis su spuogu, rezultate randas, kuri salinau lazeriu (nereikalingos islaidos + prastas estetinis vaizdas kelis menesius). taigi geriau nelysk, tegul oda pati tvarkosi,nezalok jos, o padek - tepk ,pvz, arbatmedziu
Nu bet neturiu problemų su oda toje vietoje.Man giliai,paiilgas kažkas kietas...Padės sakot tos priemonės?
Biški blogai įsivaizduojat manau.Nelabai ką ten dezinfekuosi,viršus gražus,tik vidui ten kažkas slypi.Bet manau praeis,nes kiekvieną dieną berods mažėja tas aparatas ...tikiuos pranyks.Dar pabandysiu kokį kremiuką,jei tikrai sakot padės!
QUOTE(Justinas @ 2007 04 09, 11:36)
Biški blogai įsivaizduojat manau.Nelabai ką ten dezinfekuosi,viršus gražus,tik vidui ten kažkas slypi.Bet manau praeis,nes kiekvieną dieną berods mažėja tas aparatas ...tikiuos pranyks.Dar pabandysiu kokį kremiuką,jei tikrai sakot padės!
Puikiai suprantu apie ką kalbi - pati vargdavau su tokiais spuogais. Blogai, kad spaudei ir pan. Aš net neliesdavau tos vietos, kur jau jausdavau, kad iškils. Mano mama dirba vaistinėj, viską esu išbandžius. Bet man niekada nepadėdavo niekas . Jausdavau, kad yra tas kietas giluminis spuogas. Negana to, dar ištindavo pusę veido . Dažniausiai padėdavo tik chirurgas.
Pavydžiu tiems, kurie su tuo niekad nėra susidūrę. Man tokie kildavo ir kildavo. Pastoviai buvau tokia sutinus. Kai kurie praeidavo savaime, kai kuriuos tekdavo operuot. Po to, kai per pusmetį teko išsioperuot tris kartus, pradėjau gert kontraceptikus (na, čia temos autoriui turbūt neskirta) ir tik tada viskas susitvarkė
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 04 09, 17:08)
Puikiai suprantu apie ką kalbi - pati vargdavau su tokiais spuogais. Blogai, kad spaudei ir pan. Aš net neliesdavau tos vietos, kur jau jausdavau, kad iškils. Mano mama dirba vaistinėj, viską esu išbandžius. Bet man niekada nepadėdavo niekas . Jausdavau, kad yra tas kietas giluminis spuogas. Negana to, dar ištindavo pusę veido . Dažniausiai padėdavo tik chirurgas.
Pavydžiu tiems, kurie su tuo niekad nėra susidūrę. Man tokie kildavo ir kildavo. Pastoviai buvau tokia sutinus. Kai kurie praeidavo savaime, kai kuriuos tekdavo operuot. Po to, kai per pusmetį teko išsioperuot tris kartus, pradėjau gert kontraceptikus (na, čia temos autoriui turbūt neskirta) ir tik tada viskas susitvarkė
Nu bet visa gyvenima KT negersi, tai nemanau kad cia iseitis.. nu laikinai gal padeda, bet kai mesi gerti, problemos gris.. pati geriau KT 3 metus, pries tai turejau spuogu, geriant KT pagerejo veido bukle, o kai meciau vel prasidejo vargai, ir vat beveik po 8men pagaliau susitvarke veido oda! Be to delfi siandien kaip tik straipsnis yra apie KT, ir gydytoja docente yra pasibaisejus, kad KT gerti brukamos vien del spuogu.. nu bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 04 09, 20:04)
Nu bet visa gyvenima KT negersi, tai nemanau kad cia iseitis.. nu laikinai gal padeda, bet kai mesi gerti, problemos gris.. pati geriau KT 3 metus, pries tai turejau spuogu, geriant KT pagerejo veido bukle, o kai meciau vel prasidejo vargai, ir vat beveik po 8men pagaliau susitvarke veido oda! Be to delfi siandien kaip tik straipsnis yra apie KT, ir gydytoja docente yra pasibaisejus, kad KT gerti brukamos vien del spuogu.. nu bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu
KT geriu ne vien dėl spuogų O šiaip dėl KT visada bus ginčijimusi. Lygiai taip pat, kaip ir dėl bet kokio dalyko.
Lengva, kai spuogai tie jaunatviniai, visokių kremų ir kitokių priemonių yra (nuo tų tai greit išsigydydavau ). Bet kai pastoviai vaikštai tokiu sutinusiu veidu, kad, pvz., jei nebūtų šnervių, tai neatskirtum, kur nosis, tai pagalvoji, gal geriau aš gersiu KT, bet į žmogų panaši būsiu ir neteks pastoviai ant operacinio stalo gulėti. Žinau, kad tai tik laikina išeitis. Bet kol kitos nėra, tenka tenkintis ir tokia .
Na man su dienom vis mažėja.Dabar nebesimato nieko berods,tik jaučiasi dar truputį.Žiūrėsiu kaip po dviejų dienų bus.Jei dar pamažės,tai paliksiu ramybei,praeis visai.
QUOTE(Povila$ @ 2007 02 12, 10:59)
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera... bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt
cia is sio svaisto anotacijos:
Kontraindikacijos. Flucinaro negalima vartoti:
- sergant bakterijų, virusų ir grybelių sukeltomis odos ligomis;
- paprastaisiais ir jaunatviniais spuogais;- apyburnio odos uždegimu (dermatitis perioralis);
- po profilaktinių skiepų;
- jei sudedamosioms preparato dalims labai didelis jautrumas;
- jaunesniems nei 2 metų vaikams.
Nepageidaujami reiškiniai. Gali atsirasti jaunatviniai spuogai, steroidų
sukelta purpura, odos epidermio augimo slopinimas, poodinio jungiamojo
audinio atrofija, odos sausmė, per didelis odos plaukuotumas arba
nuplikimas, leukodermija arba melanodermija, odos atrofija arba atrofinės drūžės, telangiektazija, apyburnio odos dermatitas, odos perifolikulitas, antrinės infekcijos sukelta liga. Kai kada gali atsirasti išbėrimas: dilgėlinė, dėmės arba papulės. Naudojant sandarinamąjį tvarstį, vaistas gali rezorbuotis ir sukelti bendrą sisteminį poveikį, kurio metu atsiranda..............