puikiai balina cinko suplaktine beje ir acne bp5 balina, tai jei juos kartu pateplioju, rezultatas nepraejus nei savaitei
pati turejau spuogu spuogu ant smakro tai kaip kelmuciai prie kelmo augo, o kiek priemoniu isbandyta (tepaliuku, losjonu....) bet galiausiai viskas issiprende nuejus pas kosmetologe, vaida isvalo, o tada ir kitos priemones pradeda veikti, o tai kai isisenejes uzdegimas veide, tepk netepes,,,uz dienos ir vel is naujo, as tiesa pasakius anksciau ne nematydavau tu demiu, jos tiesiog neatsirasdavo, nes pragyja vienas salia ziurek jau kitas styro ,,, ai geiriau ne neprisimt
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera... bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt
QUOTE(Povila$ @ 2007 02 12, 10:59)
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera... bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt
Tikrai kaina nedidelė, o jis gal su antibiotiku?
Kenciau nuo skausmingu spuogu (Acne Vulgare) nuo 15 metu, isbandziau be galo daug gydymo metodu, net baisu prisimint kiek pinigu buvo isleista - efektas arba nulinis arba labai neilgalaikis.
2004 m. beveik 12 men. vartojau Roaccutane'a, neforsuodama, paciom maziausiom dozem, kas 2 sav. atliekama kraujo tyrymus. Roaccutane i vidu, Differin+Dalacine isoriskai. Tikras pragaras
Dabar 2 kart i sav., nakciai pasitepu kremu su 0.3% retinolio, padedanciu islygint po spuogu likusius randus, retkarciais Differin'u, o kasdieniniam naudojimui - Avene, nebrangi bet mano nebespuoguotai odai puikiai tinkanti kosmetika
Be abejo, gydymas yra gan radikalus bei tinkantis tik turincioms TIKRAI DIDELE PROBLEMA
2004 m. beveik 12 men. vartojau Roaccutane'a, neforsuodama, paciom maziausiom dozem, kas 2 sav. atliekama kraujo tyrymus. Roaccutane i vidu, Differin+Dalacine isoriskai. Tikras pragaras
Dabar 2 kart i sav., nakciai pasitepu kremu su 0.3% retinolio, padedanciu islygint po spuogu likusius randus, retkarciais Differin'u, o kasdieniniam naudojimui - Avene, nebrangi bet mano nebespuoguotai odai puikiai tinkanti kosmetika
Be abejo, gydymas yra gan radikalus bei tinkantis tik turincioms TIKRAI DIDELE PROBLEMA
QUOTE(Povila$ @ 2007 02 12, 09:59)
gal tas flucinaras ir padeda bet kiek girdejau (pazistama daktare seke) jis yra uzdraustas kaikuriose europos sajungos salyse, del to kad jis plecia kraujagysles ir sukelia vezi. manyciau pries vartojant reiktu gerai pagalvot...
QUOTE(jutute @ 2007 02 12, 15:42)
Tikrai kaina nedidelė, o jis gal su antibiotiku?
na ne lygtais, sudetyje ir informaciniame lapelyje apie tai neuzsiminama...
Papildyta:
QUOTE(joguste @ 2007 02 17, 00:43)
gal tas flucinaras ir padeda bet kiek girdejau (pazistama daktare seke) jis yra uzdraustas kaikuriose europos sajungos salyse, del to kad jis plecia kraujagysles ir sukelia vezi. manyciau pries vartojant reiktu gerai pagalvot...
na apie kad ten vezi sukelia tai jau tokiom pasakom as netikiu, bet kad kazkiek kenkia tai tikrai, neveltui ir informaciniame lapelyje apie si tepaliuka "bauginanciai" parasyta... beto kaip minejau, jis labai gerai su tais spuogais kovoja, todel jame turbut kazkokiu pigiu cheminiu medziagu prideta nes kaina jo tiesiog juokinga, o poveikis - o kaip zinia jeigu tos medziagos pigios tai kokybe ju nelabai gera... taciau man sis preparatas savo funkcija labai gerai atlieka... bet siuo tepaliuku nereikia piknaudziauti ir juo teptis tik butiniausiais atvejais...
QUOTE(dragonfly @ 2007 02 12, 15:53)
Kenciau nuo skausmingu spuogu (Acne Vulgare) nuo 15 metu, isbandziau be galo daug gydymo metodu, net baisu prisimint kiek pinigu buvo isleista - efektas arba nulinis arba labai neilgalaikis.
na matai tau pasiseke, as 2 kursu roaccutane geriau ir visvien oda pasioziuoja
merginos, pries pora savaiciu nusipirkau differin kremo. bet maziukas kazkur numete informacini lapeli. tad nezinau kaip ji naudoti, nes ant dezutes tik sudetis parasyta. gal kuri esat ji naudojusi?
Labas, del differin kremo, ji reikia tepti nakciai, kiekviena vakara (jei oda toleruoja), pries tai nuvalius makiaza zinoma
As naudoju jau du menesius beveik, bet gal man netinka nes odos bukle nepagerejo
As naudoju jau du menesius beveik, bet gal man netinka nes odos bukle nepagerejo
na pas mane ir augo skausmingi spuogai dar ir dideli, dariau ir valymus, tačiau po to kreipiaus pas dermatologas Vilniuje (nemokamai, nes studijuoju) ir ji man išraše ichiolo ar pan. toks jodas i smalą pan, kremą iš universiteto vaistines, ir erylik kremą, jis padeda jiems lengviau prasimušti, iškelia i pan. tepti reikia tik tas vietas kur dyksta, o ne visa veidą. o šiaip geriausiai kreiptis pas dermatologus.
QUOTE(Tasmane @ 2007 02 25, 12:11)
Labas, del differin kremo, ji reikia tepti nakciai, kiekviena vakara (jei oda toleruoja), pries tai nuvalius makiaza zinoma
labas, as si krema naudoju jau beveik 5menesius ir jau tuoj turesiu daryti pertrauka, nes galima puse metu naudoti ir tada daryti pertrauka.tai va norejau pasakyti kad naudoju ne vien si krema o tuo paciu dar isejau visa proceduru kursa,tai rezultatas matosi