Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

puikiai balina cinko suplaktine thumbup.gif thumbup.gif beje ir acne bp5 balina, tai jei juos kartu pateplioju, rezultatas nepraejus nei savaitei smile.gif
pati turejau spuogu spuogu doh.gif doh.gif doh.gif ant smakro tai kaip kelmuciai prie kelmo augo, o kiek priemoniu isbandyta doh.gif doh.gif doh.gif (tepaliuku, losjonu....) bet galiausiai viskas issiprende nuejus pas kosmetologe, vaida isvalo, o tada ir kitos priemones pradeda veikti, o tai kai isisenejes uzdegimas veide, tepk netepes,,,uz dienos ir vel is naujo, as tiesa pasakius anksciau ne nematydavau tu demiu, jos tiesiog neatsirasdavo, nes pragyja vienas salia ziurek jau kitas styro doh.gif ,,, ai geiriau ne neprisimt
Atsakyti
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera... thumbup.gif bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 02 12, 10:59)
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera...  thumbup.gif  bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt  mirksiukas.gif

Tikrai kaina nedidelė, o jis gal su antibiotiku? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Kenciau nuo skausmingu spuogu (Acne Vulgare) nuo 15 metu, isbandziau be galo daug gydymo metodu, net baisu prisimint kiek pinigu buvo isleista - efektas arba nulinis arba labai neilgalaikis.

2004 m. beveik 12 men. vartojau Roaccutane'a, neforsuodama, paciom maziausiom dozem, kas 2 sav. atliekama kraujo tyrymus. Roaccutane i vidu, Differin+Dalacine isoriskai. Tikras pragaras smile.gif

Dabar 2 kart i sav., nakciai pasitepu kremu su 0.3% retinolio, padedanciu islygint po spuogu likusius randus, retkarciais Differin'u, o kasdieniniam naudojimui - Avene, nebrangi bet mano nebespuoguotai odai puikiai tinkanti kosmetika 4u.gif

Be abejo, gydymas yra gan radikalus bei tinkantis tik turincioms TIKRAI DIDELE PROBLEMA

Atsakyti

QUOTE(Povila$ @ 2007 02 12, 09:59)
man viena karta pazystama vaistininke rekomendavo tepaliuka Flucinar... tai kai iskyla koks nors spuogas tai tuo tepaliuku patepu ta vieta ir ant rytojaus spuogo nera...  thumbup.gif  bet tas tepaliukas labai stiprus, tai kiek zinau, ji pavartojus 2 sav pertrauka padaryt reikia... bet jis tikrai man padeda, beto jo labai ilgamuztenka, o kaina tik 5lt  mirksiukas.gif

gal tas flucinaras ir padeda unsure.gif bet kiek girdejau (pazistama daktare seke) jis yra uzdraustas kaikuriose europos sajungos salyse, del to kad jis plecia kraujagysles ir sukelia vezi. verysad.gif manyciau pries vartojant reiktu gerai pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 12, 15:42)
Tikrai kaina nedidelė, o jis gal su antibiotiku? g.gif  g.gif  g.gif

na ne lygtais, sudetyje ir informaciniame lapelyje apie tai neuzsiminama... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(joguste @ 2007 02 17, 00:43)
gal tas flucinaras ir padeda  unsure.gif  bet kiek girdejau (pazistama daktare seke) jis yra uzdraustas kaikuriose europos sajungos salyse, del to kad jis plecia kraujagysles ir sukelia vezi.  verysad.gif   manyciau pries vartojant reiktu gerai pagalvot...

na apie kad ten vezi sukelia tai jau tokiom pasakom as netikiu,irnesakyk.gif bet kad kazkiek kenkia tai tikrai, neveltui ir informaciniame lapelyje apie si tepaliuka "bauginanciai" parasyta... beto kaip minejau, jis labai gerai su tais spuogais kovoja, todel jame turbut kazkokiu pigiu cheminiu medziagu prideta nes kaina jo tiesiog juokinga, o poveikis - thumbup.gif o kaip zinia jeigu tos medziagos pigios tai kokybe ju nelabai gera... taciau man sis preparatas savo funkcija labai gerai atlieka... bet siuo tepaliuku nereikia piknaudziauti ir juo teptis tik butiniausiais atvejais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 17 vasario 2007 - 22:17
QUOTE(dragonfly @ 2007 02 12, 15:53)
Kenciau nuo skausmingu spuogu (Acne Vulgare) nuo 15 metu, isbandziau be galo daug gydymo metodu, net baisu prisimint kiek pinigu buvo isleista - efektas arba nulinis arba labai neilgalaikis.

2004 m. beveik 12 men. vartojau Roaccutane'a, neforsuodama, paciom maziausiom dozem, kas 2 sav. atliekama kraujo tyrymus. Roaccutane i vidu, Differin+Dalacine isoriskai. Tikras pragaras smile.gif

Dabar 2 kart i sav., nakciai pasitepu kremu su 0.3% retinolio, padedanciu islygint po spuogu likusius randus, retkarciais Differin'u, o kasdieniniam naudojimui - Avene, nebrangi bet mano nebespuoguotai odai puikiai tinkanti kosmetika 4u.gif

Be abejo, gydymas yra gan radikalus bei tinkantis tik turincioms TIKRAI DIDELE PROBLEMA

na matai tau pasiseke, as 2 kursu roaccutane geriau ir visvien oda pasioziuoja doh.gif
Atsakyti
merginos, pries pora savaiciu nusipirkau differin kremo. bet maziukas kazkur numete informacini lapeli. tad nezinau kaip ji naudoti, nes ant dezutes tik sudetis parasyta. gal kuri esat ji naudojusi?
Atsakyti
Labas, del differin kremo, ji reikia tepti nakciai, kiekviena vakara (jei oda toleruoja), pries tai nuvalius makiaza zinoma smile.gif
As naudoju jau du menesius beveik, bet gal man netinka nes odos bukle nepagerejo schmoll.gif
Atsakyti
na pas mane ir augo skausmingi spuogai dar ir dideli, dariau ir valymus, tačiau po to kreipiaus pas dermatologas Vilniuje (nemokamai, nes studijuoju) ir ji man išraše ichiolo ar pan. toks jodas i smalą pan, kremą iš universiteto vaistines, ir erylik kremą, jis padeda jiems lengviau prasimušti, iškelia i pan. tepti reikia tik tas vietas kur dyksta, o ne visa veidą. o šiaip geriausiai kreiptis pas dermatologus.
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2007 02 25, 12:11)
Labas, del differin kremo, ji reikia tepti nakciai, kiekviena vakara (jei oda toleruoja), pries tai nuvalius makiaza zinoma  smile.gif
As naudoju jau du menesius beveik, bet gal man netinka nes odos bukle nepagerejo  schmoll.gif

labas, as si krema naudoju jau beveik 5menesius ir jau tuoj turesiu daryti pertrauka, nes galima puse metu naudoti ir tada daryti pertrauka.tai va norejau pasakyti kad naudoju ne vien si krema o tuo paciu dar isejau visa proceduru kursa,tai rezultatas matosi
Atsakyti
Labai gerai nuo spuogu padeda MIROLIUX firmos kremas su bakteriofagais thumbup.gif Jis skirtas profesionaliai veiduko prieziurai. Verta pabandyti smile.gif
Atsakyti