Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(himalaia @ 2010 06 29, 03:11)
Aš apie siuntimo kainą nešneku  ax.gif Tik sakau, kad Sarma plešia... 2 lt už 1ml yra labai daug. Už tokią kainą jau ir iš užsienio labai gerų priemonių galima atsisiųst.

O ka galetumet is JAV pasiulyti nusipirkti veiksmingesnio, noriu dukrai nupirkti. Gal ka esate isbande ar girdeje is kitu merginu.Domina ir spuogu ir randu naikinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEIMUTE: 22 liepos 2010 - 05:00
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 07 22, 05:50)
O ka galetumet is JAV pasiulyti nusipirkti  veiksmingesnio, noriu dukrai nupirkti. Gal ka esate isbande ar girdeje is kitu merginu.Domina ir spuogu ir randu naikinimas.

Jau radau kitoje temoje daug jusu pateiktos informacijos apie tai ir visa lentele, bandysiu atsirinkti .
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 07 22, 18:02)
Jau radau kitoje temoje  daug jusu pateiktos informacijos apie tai ir visa lentele, bandysiu atsirinkti .

Ar galetumet nuoroda su lentele imesti, arba pasakyt kokioj temoje 4u.gif
Atsakyti
Turbūt apie šitą žinutę spuoguotos odos temoje eina kalba.
Daug ką iš Paula's Choice verta siųstis (pvz., BHA priemones- aš naudoju 2% gelį), nes kaina jo palyginus didesnė, tačiau ir kiekis didesnis, tad realiai išeina pigiau. Bet mano nuomone, gerų, švelnių prausiklių galima ir pigiau rasti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 23, 17:52)
Turbūt apie šitą žinutę spuoguotos odos temoje eina kalba.
Daug ką iš Paula's Choice verta siųstis (pvz., BHA priemones- aš naudoju 2% gelį), nes kaina jo palyginus didesnė, tačiau ir kiekis didesnis, tad realiai išeina pigiau. Bet mano nuomone, gerų, švelnių prausiklių galima ir pigiau rasti.

SVEIKI, O GAL ZINOTE KAIP LIETUVOJE GAUTI SITU PRIEMONIU, GAL KAS UZSIIMA SIUNTIMU?
ACIU
Atsakyti
Jei apie Paula's Choice, tai galima iš jos Europos puslapio užsisakyti, siunčia ir į Lietuvą.
Jei apie kitas priemones- galima per tarpininkes užsisakyt.
Bet benzoilo priemonių ir Lietuvoj yra, pvz. Akne BP5, Aknefug, Dercome Clear, PanOxyl. Tik nežinau, ar jie sudėty neturi alkoholio, kitų blogybių. Pasidomėkit, gal tada nereikės siųstis.
Atsakyti
turiu ir as sia problema. Naudojau ivairias priemones, is "rimtesniu": differina ,dabar pradejau naudoti DUAC. Siaip spuogu nera labai daug, taciau beveik visuomet ant veido yra 1-3 labai dideli giluminiai spuogai, po to nuo ju ilgam lieka demeles. Giluminiai spuogai kyla tik ant zandu.

daug kartu buvau pas dermatologus, bet tai baigdavosi tik naujos priemones israsymu, o efekto dar nepamaciau...
labiausiai padejo veido valymas pas kosmetologe (pora kartu ejau kas tris savaites ,tai pokyciai tikrai matosi) , sveika mityba ir organizmo valymas , bei stiprinimas vitaminais.
Taciau tie giluminiai vis dar yra, nors ju ir kur kas maziau nei anksciau. Seimos daktaras siulo kontraceptines tabletes, taciau as dar labai jauna ir nelabai noreciau jas vartoti..

Gal kas gali pakomentuoti ar padejo KT nuo giluminiu spuogu ir ar baigus vartoti jie nesugrizo?

oi kiek daug prirasiau,gali buti siek tiek nerislu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pariparipau @ 2010 08 27, 21:30)
Seimos daktaras siulo kontraceptines tabletes, taciau as dar labai jauna ir nelabai noreciau jas vartoti..

Nesupykit, kad isikisiu, nu bet man baisus tas dalykas - mazdaug KT nuo visu ligu doh.gif Spuogus naikini, o organizmas zalojamas. Nebent pagal tikra paskirti norima KT gert, o tuo paciu jos ir nuo spuogu padetu, tai tada suprantu, bet tik del spuogu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 28, 04:10)
Nesupykit, kad isikisiu, nu bet man baisus tas dalykas - mazdaug KT nuo visu ligu  doh.gif Spuogus naikini, o organizmas zalojamas. Nebent pagal tikra paskirti norima KT gert, o tuo paciu jos ir nuo spuogu padetu, tai tada suprantu, bet tik del spuogu....  doh.gif

visiskai sutinku, del to ir ieskau kitu budu, tik siaip domiuosi poveikiu ;o
Atsakyti
QUOTE(Pariparipau @ 2010 08 27, 14:30)
Gal kas gali pakomentuoti ar padejo KT nuo giluminiu spuogu ir ar baigus vartoti jie nesugrizo?

Pagal viską, kol geriamos kontraceptinės, tol hormonai nesiautėja, tol turėtų daryti įtaką spuogams. Nustojus gerti, jei per gėrimo laiką savaime nepraeina organizmo hormonų audros, oda turėtų sugrįžti į pradinę būseną. Nes tabletės visam laikui nepakeičia hormonų balanso. Aš kelis metus gėriau KT (ne dėl odos), bet jokio teigiamo poveikio odai nemačiau. Turbūt dėl to, kad gėriau mažos dozės hormonus. Tik celiulitas įsisiautėjo ir tiek...
Prasmę gerti hormonus vien nuo spuogų matau tik tada, kai aknė yra labai rimtoj stadijoj ir kitoks gydymas nepadėjo.
Atsakyti
as taip pat turiu problemu su spuogais, vienu metu geriau KT (zinoma visai kitais tikslais), taciau spuogu nesumazejo. taigi manau kad pagrindine spuogu atsiradimo priezastis yra uzterstas organizmas. nes kas negero vyksta musu organizme pirmiausiai atsispindi ant veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 08 31, 16:38)
taigi manau kad pagrindine spuogu atsiradimo priezastis yra uzterstas organizmas.

Tikrai ne.
Gerai būtų... "Išsivalai organizmą" (kad ir ką tai reikštų) ir spuogų nebelieka...

Na, gerai, mityba, bendra sveikata gali turėti įtakos odos būsenai. Bet tai nėra pagrindinė spuogų atsiradimo priežastis, tik viena iš daugelio galimų.
Atsakyti