Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

mesk nafik tuos KT kamiau.
Jau geriau nedarkyti savo organizmo tokiais sintetiniais hormonais... Ir ilgai gerti juos nepatartina, nes tikrai bus bėdų, kai nutrauksi jų vartojimą :| (odos bėdų kadrilis, spuogų karnavalai smile.gif
bėrimai smakro srity - sakoma, ginekologinių/hormoninių bėdų ženklas. Kiek tiesos, nežinau smile.gif
Atsakyti
Baneocin tepalas thumbup.gif Žinoma, priežasties nepanaikina...
Atsakyti
o as norejau paklausti, kai issispaudi spuoga, nu ta gilumini, tai po to buna raudona, kartais kelias val, kartais kelias dienas, taigi ar galima kaip nors sumazinti ar visai panaikinti ta raudoni? nes jis labai matomas ir sunkiai uzsimaskuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 26, 12:23)
Nežinau kaip ir kokiomis priemonėmis prižiūrėti savo veidą g.gif .Nuolat iškyla raudoni skausmingi spuogai,skauda iš giliai lyg tai būtų votys,tačiau -ne.Jei pavyksta išgydyti lieka randai.Gal galit kuri patart,gal yra turinčių tokią problemą?Pasidalinkite patarimais doh.gif

man tokia pati problema verysad.gif labai aktualūs būtų Jūsų patarimai, ka daryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadeja @ 2010 05 05, 18:31)
Baneocin tepalas  thumbup.gif  Žinoma, priežasties nepanaikina...

kas per tepalas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteea @ 2010 05 17, 13:00)
o as norejau paklausti, kai issispaudi spuoga, nu ta gilumini, tai po to buna raudona, kartais kelias val, kartais kelias dienas, taigi ar galima kaip nors sumazinti ar visai panaikinti ta raudoni? nes jis labai matomas ir sunkiai uzsimaskuoja blink.gif

Reikia nespausti spuogo,ir tada nebus raudona, ir dar isnyks greiciau jis nespaustas,nei tas paraudimas,o dar ir randas gali likti doh.gif
Atsakyti

Reikia nespausti spuogo,ir tada nebus raudona, ir dar isnyks greiciau jis nespaustas,nei tas paraudimas,o dar ir randas gali likti doh.gif
na taiip, zinau, bet dar pries spaudima jis buna raudonas, tai tiesiog bado akis, negali nepasigrazint biggrin.gif o vat kai pasigrazini tai dar graziau buna, nezinau ar tiesa, bet girdejau akd ramuneles ramina oda ir mazina paraudimus g.gif ir tai padeda, bet ne tiek, kiek noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteea @ 2010 05 17, 22:47)
na taiip, zinau, bet dar pries spaudima jis buna raudonas, tai tiesiog bado akis, negali nepasigrazint  biggrin.gif o vat kai pasigrazini tai dar graziau buna, nezinau ar tiesa, bet girdejau akd ramuneles ramina oda ir mazina paraudimus g.gif  ir tai padeda, bet ne tiek, kiek noretusi ax.gif

Man visada ta paraudima sumazindavo suplaktine su levometicinu,zymiai greiciau ir zaizdele uzgydavo,bet jau atpratau spaudinet,jei koks iskyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 05 17, 21:55)
Man visada ta paraudima sumazindavo suplaktine su levometicinu,zymiai greiciau ir zaizdele uzgydavo,bet jau atpratau spaudinet,jei koks iskyla smile.gif

as irgi atpratau, tai daug grazesne oda pasidare, maziau ju atsiranda, lb dziaugiuosi tokia oda, nes iki 16 metu kankino baisus spuogai, net savaiteles jie manes neapleisdavo, bet kai pradejau naudoti actipur linija, tai viskas pasitaise, ir lb dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 05 05, 00:29)
mesk nafik tuos KT kamiau.
Jau geriau nedarkyti savo organizmo tokiais sintetiniais hormonais... Ir ilgai gerti juos nepatartina, nes tikrai bus bėdų, kai nutrauksi jų vartojimą :| (odos bėdų kadrilis, spuogų karnavalai smile.gif
bėrimai smakro srity - sakoma, ginekologinių/hormoninių bėdų ženklas. Kiek tiesos, nežinau smile.gif

Negaliu mest,akd ir norėčiau..turiu gert 3 kursus po 21dieną..Jau antrą geriu. Gine išrašė, nes problemų turiu ir mm neišeina prišaukt kitaip verysad.gif pastebėjau,akd per 7d pertrauką,kai negėriau kt oda nebe tokia graži apsidarė..Neiškilo giluminių spuogų,bet šiaiap atsirado tokių smulkių doh.gif
Atsakyti
as cia jau rasiau seniau, kad man pvz padeda AKNOFAN kremas su arbatmedziu aliejum, euro vaistinese yra apie 12 lt kainuoja. kai pradeda keltis spuogas pries nakti pasitep tai ryte jau beveik nebebuna, man labai geras jisai thumbup.gif
Atsakyti
Kad butu grazi oda ne tik is isores reikia ja priziureti, pamirstam visi kad odos bukle atspindi musu vidinius negalavimus ar sutrikimus. Odai labai blogai jei sutrike kepenu funkcijos, zarnyno veikla, ar lytiniu hormonu pusiausvyra, tai esminiai odos bukles atspindziai, isorinis gydymas ar maskavimas tai labai daug nervu ir pinigu kainuojantis procesas su vos pastebimu rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2010 05 18, 17:29)
as cia jau rasiau seniau, kad man pvz padeda AKNOFAN kremas su arbatmedziu aliejum, euro vaistinese yra apie 12 lt kainuoja. kai pradeda keltis spuogas pries nakti pasitep tai ryte jau beveik nebebuna, man labai geras jisai thumbup.gif

Taip, neblogas jis, bet labiau tinkamas, kai yra pavieniai paprasti spuogai.
Atsakyti