Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

Višnevskis, ichtiolas iškelia spuogus, ištraukia pūlius. Kaip jums spuogai per naktį išnyksta g.gif

Pati dabar sėdžiu su giluminiu vidury kaktos ir ant barzdos.
Nieko nedariau, kol skaudėjo, bet nieko ir nebuvo galima padaryt, pupsojo ir tiek. Be viršūnės, taip kad net spaust nebuvo ko.
Subrandinau, bandžiau į viršų tą brudą iškelt, kur po oda slepias. Tepiau Himalaya kaukę su rūgštim, La roche posay kremą su rūgštim, kol galėjau odelę virš spuogų nuplėšt, aš įsivaizduoju, kad tada užgyt lengviau, nes oda dažniau atsinaujina. Bandžiau ir spaust, pūliai išbėgo, bet mažai kaip tokiem doh.gif
su tokiais reik išlaukt doh.gif
Atsakyti
Man buvo virs lupas spuogelis, nesulaukiau baltos virsunes, bandziau spaust, idreskiau neblogai, tai dabar virs lupos didele superslyskcia zaizda-šasa. doh.gif verysad.gif Kaip ir su kuo greiciau uzgydyt??
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2010 01 06, 19:05)
Per naktį iškelia?  ax.gif

Jis ne tai kad iskelia, bet tikrai mazina uzdegima, ir jau po poros patepinu tikrai spuogai sumazeja.
Atsakyti
Anksciau kai atsirasdavo - patepdavau arbatmiedzio aliejuku arba Ai biodermos kremuku. ryte sumazedavo spuogelis, kita diena dar - ir pasidarydavo mazas pulingas kuri buvo galima isspaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 07, 02:04)
Višnevskis, ichtiolas iškelia spuogus, ištraukia pūlius. Kaip jums spuogai per naktį išnyksta  g.gif

na, man neiskelia... as nakciai uzsitepu, uzdengiu, kad silumoj butu ir nenusitrintu i pagalve... o ryte nulupus ta "kompresiuka" arba nerandu to spuogo, arba jis buna zenkliai sumazejes.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 07, 02:13)
Man buvo virs lupas spuogelis, nesulaukiau baltos virsunes, bandziau spaust, idreskiau neblogai, tai dabar virs lupos didele superslyskcia zaizda-šasa. doh.gif  verysad.gif  Kaip ir su kuo greiciau uzgydyt??

Virš lūpos tokia zona, kurioj spuogų geriau nespaust schmoll.gif , reik palaukt, kol sugis. Man ir kosmetologė tos vietos "neliečia", kiek pastebėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 sausio 2010 - 19:00
O jei po oda jauciasi toks guziukas,kuris per diena issikeliai pavirsiu,bet ne spuogo pavidalu,o kaip inkstiras baltas,tai kas cia skaitosi,giluminis ar tik paprastas inkstiras? g.gif Nes is pradziu,kol neiskyla,tai tikrai galvoju,kad giluminis cia jau bus,bet paskui kazkaip neaiskiai persiformuoja:hm
Atsakyti
Norejau pasidalinti patirtimi ir papasokoti kaip issigydziau spuogus per dvi savaites smile.gif tikrai pravers kam neduoda ramybes spuogai.uzrasai ir + video
http://hotfile.com/d...puogus.rar.html
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 03, 21:51)
Nu as tai dar nemeciau ir kolkas negalvoju to daryti,bet cia galbut i tolima ateiti,nes salutiniu KT poveikiu jokiu nematau ir kolkas viskas tik i gera smile.gif Pries pat pradedant gerti KT man dar buvo spuogu,bet va nezinau,gal jie jau ir patys putu nustoje dygti tuo metu,nes visgi jau toks metas pagal viska buvo,bet nerizikuoju mesti,nes kam man vargti su spuogais,jei jie atsirastu po metimo,jei galiu vartodama to isvengti...jie man visa jaumyste sugadintu ir tik kompleksu ivarytu,o cia manau ne gyvenimas,kai bijai zmonems parodyti veida normaliai

as kai meciau kt tai siaubas buvo puse metu..pries tai irgi spuogu buvo..po puses metu neiskenciau vel pradejau naudoti kt ,net dariausi hormonu tyrimus,maniau per daug vyrisku hormonu pas mane turbut,bet ne..tai nuo ko gali bert? nuo kt poveikis yra..bet spuogu vistiek yra.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Na mano mamai kai iskyla toks spuogas,ji tiesiog kosmetiniu spiritu ar odekolonu imasazuoja gerai kelis k.dienoj,ir jai pranyksta.Bet va man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
blush2.gif as toki spuoga "sekmingai" bandziau dziovint, dezinfekuot su snapsu. spuogas dingo smile.gif bet dabar turiu randeli blush2.gif
Atsakyti
Man visada tie giluminiai tik ant smakro kyla, jokie kremai nepadeda. Padeda tik antibiotikai. Maniau, kad čia su hormonais kažkas negerai . Pradėjau KT diane gerti, bet kaip tie giluminiai kyla, taip ir kyla toliau. Tai čia reiškia, kad su hormonais viskas gerai, kad dėl kažko kito tie spuogai kyla?
Atsakyti