Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(vernela @ 2009 11 25, 19:04)
O as tai siandien buvau pas stomatologe,tai man viena spuoga is gilumos isgreze doh.gif Oi kaip skaudejo,bet savaites pabaigoj nei zenklo neliks. Cia toks naujas metodas spuogams naikinti.

Nieko sau stomatologe-kosmetologe biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos perskaiciau nuo pradzios iki pat galo visa foruma, ir ziuriu,kad cia visos vargsta su tais prakeiktais spuogais,o man kaip tycia ant visu svenciu skauduliai giluminiais visa veida ismuse.tai marinu su nesudytais zaliais lasekais, gal kek apmarins. O rytoj i paskaitas turiu vykt, o veida skauda,kad dieve ... nei kosmetologai,nei dermatologai, nei visokios kitokios priemones nepadeda, kiek visko esu isbandziusi ir viskas nuliui.. nei organizmas jau antibiotiku nebe nori matyti, o ir meteliu ne 10. Ar gali buti,kad tai paveldima, nes mano teciui dabar virs 50 , o jam ir dabar dar visa veida ismusa skauduliais. Nebe szinau kur detis, ka daryti, kai nueinu pas odos daktara taip ir sako cia jaunatviski spuogeliai, jie gali testis iki 40 metu... nu atsiprasau, jaunatviski spuogeliai, kaip man jau 28. Esu viskuo nusivylusi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meja81 @ 2009 12 17, 21:40)
sveikos, merginos perskaiciau nuo pradzios iki pat galo visa foruma, ir ziuriu,kad cia visos vargsta su tais prakeiktais spuogais,o man kaip tycia ant visu svenciu skauduliai giluminiais  visa veida ismuse.tai marinu su nesudytais zaliais lasekais, gal kek apmarins. O rytoj i paskaitas turiu vykt, o veida skauda,kad dieve ... nei kosmetologai,nei dermatologai, nei visokios kitokios priemones nepadeda, kiek visko esu isbandziusi ir viskas nuliui.. nei organizmas jau antibiotiku nebe nori matyti, o ir meteliu ne 10. Ar gali buti,kad tai paveldima, nes mano teciui dabar virs 50 , o jam ir dabar dar visa veida ismusa skauduliais. Nebe szinau kur detis, ka daryti, kai nueinu pas odos daktara taip ir sako cia jaunatviski spuogeliai, jie gali testis iki 40 metu... nu atsiprasau, jaunatviski spuogeliai, kaip man jau 28. Esu viskuo nusivylusi... sad.gif

Man ir jau truputis virs 30m ir spuogu daugiau,maziau pastoviai buna ir vienas dermatologas man pasake,kad cia yra paveldima,nebutinai is teveliu gali buti ir teveliu broliai ar seses ar dar toliau. verysad.gif rinktis priemones kurios tinka,elementari higiena,pro reta i soliariuma nueiti.Pas mane ne kiek jie giluminiai,nes tokius sutvarke kosmetologe,o paprasti ir inkstiru daug.Taip kad bandau susigyventi su savo nedoreliais spuogais.Girdejau kitiems padeda geriami antibijotikai,bet laikinai,kol geri,tol gerai.
Atsakyti
Kaip manot, tą giluminį spuogą geriau būtų masažuot ar ne? Na, kad jis ''išsivaikščiotų''? Man jie niekada neiškyla, kad galėčiau išspaust. Va ir dabar tokia raudona dėmė ant nosies ir kietoka. Šiaip jei niekuo netepu tai skauda, bet va dabar trinu alijošium-nebeskauda, dar tepu rusišku tepaliuku - tetraciklin(ar kažkas pan).
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 12 27, 00:28)
Kaip manot, tą giluminį spuogą geriau būtų masažuot ar ne? Na, kad jis ''išsivaikščiotų''? Man jie niekada neiškyla, kad galėčiau išspaust. Va ir dabar tokia raudona dėmė ant nosies ir kietoka. Šiaip jei niekuo netepu tai skauda, bet va dabar trinu alijošium-nebeskauda, dar tepu rusišku tepaliuku - tetraciklin(ar kažkas pan).

man tas pats buna labai jie mane nervina nes labai skausmingi ir neina ju spausti nes buna dar skaudziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 11 24, 18:43)
kontraceptiniai sukele depresija?  g.gif  abejoju ar vien KT naudojimas gali sukelti depresija  schmoll.gif

Tikrai gali.

QUOTE(Geismas @ 2009 12 27, 00:28)

Tas rusiškas "tepaliukas" - tai antibiotikai. Manau tokiais vaistais gydant tikrai turėtų būti poveikis, o masažas gali tik audinius pažeisti ir aplink užkrėsti.
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 12 27, 02:28)

Geriau isvis veido neliesti,jei oda linkusi i spuogus schmoll.gif As jau ilga laika ipratau visiskai veido neliesti,isskyrus prausiantis ir tepant pudra,net nakti niekada veido ant pagalves nededu,nes jei kremas gali veido oda uzkimsti ir atsirasti spuogu,tai kaip tada jei veido oda visa nakti dusinama i pagalve...gal biski liguistai atrodo,bet ryskus skirtumas matesi iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 24, 00:07)
Visos daktares siulo kontraceptikus, bet kodel niekas nekalba apie ju pasalini poveiki. As geriau 5m. kol man sukele depresija

O man venos issiverte,taip,kad atsargiai.Uzteko 5 men pavartot,oda apsitvarke,o kojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 27, 21:40)
Geriau isvis veido neliesti,jei oda linkusi i spuogus schmoll.gif As jau ilga laika ipratau visiskai veido neliesti,isskyrus prausiantis ir tepant pudra,net nakti niekada veido ant pagalves nededu,nes jei kremas gali veido oda uzkimsti ir atsirasti spuogu,tai kaip tada jei veido oda visa nakti dusinama i pagalve...gal biski liguistai atrodo,bet ryskus skirtumas matesi iskart smile.gif

Na aš spuogų beveik neturiu, tik tiek giluminiai vis po vieną užpuola. Trinu alijošium, vieną naktį po pleistru alijošiaus gabalėlį, kitą naktį taip medaus smile.gif Palyginus su prieš tai buvusiu giluminiu (kuris stovėjo mėnesį doh.gif ) šitas beliko dabar tik kaip nedidelis raudonas spuogas( o buvo beveik 1c, skersmens dėmė). drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu dabar (tfu tfu tfu) neturiu tų gražuolių, bet mano dienos artėja, tai imuos visokios prevencijos nuo jų, nes jie baisiai ilgai puošia veidą doh.gif
Atsakyti
Be to, kad alijošius, medus tikrai padeda mažint tą raudonumą ir greitina gijimą, alijošius nuima tą spuogelio skausmą. Būna, kad net prisiliest negali, tai pasėdžiu prie kompiuterio, alijošium patrinu ir nebeskauda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 12 28, 14:27)
Na aš spuogų beveik neturiu, tik tiek giluminiai vis po vieną užpuola.  Trinu alijošium, vieną naktį po pleistru alijošiaus gabalėlį, kitą naktį taip medaus smile.gif  Palyginus su prieš tai buvusiu giluminiu (kuris stovėjo mėnesį doh.gif ) šitas beliko dabar tik kaip nedidelis raudonas spuogas( o buvo beveik 1c, skersmens dėmė).  drinks_cheers.gif

Pas manes tai dabar is viso ju nera,bet manau ,kad tai ka parasiau ankstesnej zinutej tikrai prie to prisidejo smile.gif
Atsakyti