QUOTE(meja81 @ 2009 12 17, 21:40)
sveikos, merginos perskaiciau nuo pradzios iki pat galo visa foruma, ir ziuriu,kad cia visos vargsta su tais prakeiktais spuogais,o man kaip tycia ant visu svenciu skauduliai giluminiais visa veida ismuse.tai marinu su nesudytais zaliais lasekais, gal kek apmarins. O rytoj i paskaitas turiu vykt, o veida skauda,kad dieve ... nei kosmetologai,nei dermatologai, nei visokios kitokios priemones nepadeda, kiek visko esu isbandziusi ir viskas nuliui.. nei organizmas jau antibiotiku nebe nori matyti, o ir meteliu ne 10. Ar gali buti,kad tai paveldima, nes mano teciui dabar virs 50 , o jam ir dabar dar visa veida ismusa skauduliais. Nebe szinau kur detis, ka daryti, kai nueinu pas odos daktara taip ir sako cia jaunatviski spuogeliai, jie gali testis iki 40 metu... nu atsiprasau, jaunatviski spuogeliai, kaip man jau 28. Esu viskuo nusivylusi...
Man ir jau truputis virs 30m ir spuogu daugiau,maziau pastoviai buna ir vienas dermatologas man pasake,kad cia yra paveldima,nebutinai is teveliu gali buti ir teveliu broliai ar seses ar dar toliau.
rinktis priemones kurios tinka,elementari higiena,pro reta i soliariuma nueiti.Pas mane ne kiek jie giluminiai,nes tokius sutvarke kosmetologe,o paprasti ir inkstiru daug.Taip kad bandau susigyventi su savo nedoreliais spuogais.Girdejau kitiems padeda geriami antibijotikai,bet laikinai,kol geri,tol gerai.