Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

Sveikos verysad.gif verysad.gif
Aš tai ir su bėda kurios niekad neturėjau, tieisog iki 16m [man db tiek] neturėjau beveik jokių spuogų, bet staiga kažkodėl man kelis kart ties nosies pertvara atsirasdavo vidinis spuogas, mama sako išsivaikščios, na akurat praeidavo. Bet prieš kokius 3 mėnesius pradėjo atsirasti ant smakro tokie dideli giluminiai, po viena, vienas praeina kitas po kelių dienų atsiranda, atrodydavo smakras raudonas kaip guzai, nors nebuvo dideli bet parausdavo. Iš pradžių maniau, kad čia prieš menesines man jie atsiranda, bet paskutini menesi, tai iš viso perbrauki per smakra, tai kokie 5 mažiukai vidiniai ir nepraeina, jau sunku susitaikyt su vaizdu veidrodyje. Bet pas kosmetologes nenoriu eit, nes man to niekas nefinansuos, o mama tik išsijuoks, nes vis mano kad praeis. Bet jų daugiau niekur nera tik ant smakro.... verysad.gif Nežinau pirkt kažką brangaus tept neišgaliu, ir dabar taip durnai. Noriu, kad išnyktu bet negaliu daug investuot doh.gif
Atsakyti
Acnofan kremukas geras. Sudetis arbatmedis, cinkas, medetkos ir pan. Labai veiksmingas ir nemazai isgirtas. Camelia vaistineje kainuoja apie 13lt.
Atsakyti
Man tai šiaip cinko suplaktinė su ichtioliu padeda, gamina vaistinėse ir kainuoja ~15 litukų smile.gif tik kitur be receptuko neparduoda schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

na as skausmingus, giluminius spuogus turejau jau nuo 16 metu, dabar 27 m, ir naudodavau visokius kremus, losjonus, bet niekas nepadedavo. na aisku vasara ju apmazedavo, bet neseniai pradejau pati darytis pilinga namie vonioje kai maudydavausi, tai zinokite jau po menesio spuogu labai apmazejo ant nugaros smile.gif. Gal todel kad pilingas su tokia siurkcia kempine gerai isvalo poras,atnaujina oda, bet tikrai dziaugiuosiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
sveikutes.pas mane ir nebuvo dideliu rupesciu su spuogeliais iki praejusio rudenio.tuomet ju pradejo atsirasti veido sone,t.y. nuo ausies iki
kaklo.o jie buvo vidiniai,tikrai skausmingi ir tik praejus vienam atsirasdavo kitas.oda buvo visa gumbeliuose.buvau gribo g. klinikoj.padare tyrimus rado bakteriju ir nustate skydliaukes padidejima.vaistukai padejo,taciau vel atejus rudeniui viskas suaktyvejo.vel kankina spuogeliai.jauciu vel teks eiti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasiskaitinejau tema, bet ne visa. Turiu ir as spuogu zandikaulio srityje ir ant kaklo. Ketvirti metai kai paastrejo, anksciau budavo, bet netokie gaisus. Dabar giluminiai pulingi ir labai baisus. Tiesiog kartais puoli depresuoti ir net vengi kur iseiti. Sedziu uzsieni, tai cia ir tos pagalbos pati ieskotis turi. Net darbe sako, kas cia tau yra? As kiek savo organizma bandau analizuoti, tai manau cia hormonu sutrikimas. Norejau paklausti ar tikrai kontraceptines priemones yra veiksmingos. Girdejau, kad Diane kitoms labai padeda. Jau as netikiu nei tepalais, nei tonikais, nei antibiotikais, viska isbandzius, dar viena viltis yra kontraceptikai. O kaip spirales Mirena, gal ir yra veiksminga, nes reiktu pasirinkti. Turiu gausingas menstruacijas. Suprantu, kad cia viskas is vidaus, gali buti kad del moterisku sutrikimu. Aisku, kad reik bandyti ir ziureti, koks poveikis. Manau, kad visoms tie spuogai atnesa depresiniu nuotaiku ir kompleksu. Atrodo, kad nebutu daugiau ir rupesciu, jei spuogai pradingtu. Baisu ir plaukus susiristi. Manau mane suprantat, kurios tikrai turi baisiu pulingu guzu. Gyditojas tai tepaliuko israso, tai antibiotiku, bet nieko, o antibiotikus 4 men. reik gerti. Gal ir juokinga, bet as jau bandyciau viska. Esu 30. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(maritta @ 2009 11 22, 19:28)
Sveikutes, pasiskaitinejau tema, bet ne visa. Turiu ir as spuogu zandikaulio srityje ir ant kaklo. Ketvirti metai kai paastrejo, anksciau budavo, bet netokie gaisus. Dabar giluminiai pulingi ir labai baisus. Tiesiog kartais puoli depresuoti ir net vengi kur iseiti. Sedziu uzsieni, tai cia ir tos pagalbos pati ieskotis turi. Net darbe sako, kas cia tau yra? As kiek savo organizma bandau analizuoti, tai manau cia hormonu sutrikimas. Norejau paklausti ar tikrai kontraceptines priemones yra veiksmingos. Girdejau, kad Diane kitoms labai padeda. Jau as netikiu nei tepalais, nei tonikais, nei antibiotikais, viska isbandzius, dar viena viltis yra kontraceptikai. O kaip spirales Mirena, gal ir yra veiksminga, nes reiktu pasirinkti. Turiu gausingas menstruacijas. Suprantu, kad cia viskas is vidaus, gali buti kad del moterisku sutrikimu. Aisku, kad reik bandyti ir ziureti, koks poveikis. Manau, kad visoms tie spuogai atnesa depresiniu nuotaiku ir kompleksu. Atrodo, kad nebutu daugiau ir rupesciu, jei spuogai pradingtu. Baisu ir plaukus susiristi. Manau mane suprantat, kurios tikrai turi baisiu pulingu guzu. Gyditojas tai tepaliuko israso, tai antibiotiku, bet nieko, o antibiotikus 4 men. reik gerti. Gal ir juokinga, bet as jau bandyciau viska. Esu 30. Aciu!

apsilankyk pas ginekologą, gausios mėnesinės - jau pirmas požymis, kad kažkokie sutrikimai ar liga užpuolė, sakau iš patirties.
Atsakyti
Visos daktares siulo kontraceptikus, bet kodel niekas nekalba apie ju pasalini poveiki. As geriau 5m. kol man sukele depresija
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 24, 02:07)
Visos daktares siulo kontraceptikus, bet kodel niekas nekalba apie ju pasalini poveiki. As geriau 5m. kol man sukele depresija

kontraceptiniai sukele depresija? g.gif abejoju ar vien KT naudojimas gali sukelti depresija schmoll.gif
Mane taipogi kamuoja giluminiai spuogai... pries pusmeti labai suaktyvejo, niekas nebepadejo, tai pradejau KT Diane 35 gerti. po menesio jau matesi kad po biskiuka spuogu mazeja, oda nebetokia raudona, o dabar vel suaktyvejo, nes stesuoju, o mano organizmas labai reaguoja i nervus. siaip informaciniame Diane 35 lapelyje raso, jog rezultatas (del spuogu) matosi po 3 men vartojimo.
Atsakyti
Sveikutes, lankausi pas ginekologe ir turiu sutrikimu su moteriskom, bet ju nuo paauglystes turiu, bet tokiu spuogu nebudavo, manau cia po kotraceptiku man issibalancavo hormonai, o atgal kelio nera. Dar labai jautri, tai plius ir stresai manau duoda, gal ir genai. Puske mano vartoja Diane 35, tai ji patenkinta, galvoju ir vel pabandyti nes jau 6 metai, kai nevartojau. Juokinga, bet taip groziuosi, kitu moteru lygiu-nespuoguotu veidu, tai golfa, tai salika deduosi, kad nekristu i akis. Reik bandyti, nes vaikuciu daugiau neplanuoju. Man tai nuo spuogu depresija, kotraceptiku pasalinis poveikis ivairus, juk hormonai kisasi i tavo organizma. Vieniems padeda, o kitu nuotaikos gali kisti. Turim kiekviena save stebeti ir analizuoti. Depresija juk labai paslaptinga liga, kievienam skirtingai ir nuo skirtingu dalyku atsiranda. Vienas is ju, tai genai. Bet kas tos depresijos neturi, tik baisiau yra stiprios formos. Linkiu visoms sveikateles ir grazios odos smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Aš ne vieną atsiliepimą apie KT esu skaičiusi, kad kol vartoji tol padeda,o kai nustoji vartot tai spuogai grįžta ir dar su kaupu g.gif O juk visą gyvenimą negersi KT g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 25, 00:46)
Aš ne vieną atsiliepimą apie KT esu skaičiusi, kad kol vartoji tol padeda,o kai nustoji vartot tai spuogai grįžta ir dar su kaupu  g.gif  O juk visą gyvenimą negersi KT  g.gif

O man net geriant KT nepadejo - tikrai nebuvo jokio rezultato odos atzvilgiu schmoll.gif
Atsakyti