Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

kam linkusi oda i spuogus geriau vengti sokolado ir maziau surio valgiti,o del medaus tai tikrai nepatariu juk jis plecia kapiliarus gali veidas parausti,man buvo votis ant nosies,ir dabar yra ant jos isiplete kapiliarai, tai kas biski ir raudonuoja,tai kam jautri oda linkusi raudonuoti tikrai nebandykite,o ypac pernakti.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 09 25, 19:03)
Jeigu apie roaccutane klausi, tai aš juos vartojau - padėjo, bet, kiek esu užsiminus apie tai kitiems medikams, tai sako kad nevertėjo, geriau reikėjo kitų būdų paieškot, neva labai kenksmingi tie vaistai, ypač moterims, kurios dar norėtų ateityje pastoti. Ir dar priduria, kad tais vaistais gydyti labai lengva ir nemažai dermatologų tuo 'piknaudžiauja'. Tuo metu, kai vartojau, net reikėjo pasirašyti, kad tikrai nepastosiu ir esu informuota apie apsigimimo riziką unsure.gif

geri vaistai, as trecia kursa pradesiu gert, kai "nusipirksiu" vaistukus, tiksliau gausiu nemokamai. nezinau gydytojas man juos paskyre, nors as neturiu nei vieno didelio, infekcinio ar kazkokokio kitokio didelio spuogo...paberia labai nedaug, bet kadangi as pasiryzus randelius naikintsu visam, tai gydytojas patare dar karta roacutana gert kad nebedygtu absoliuciai jokie spuogai, o kadangi visas kursas man nieko nekainuos tai ir gersiu, tiek to
Atsakyti
man buvo labai baisūs skausmingi giluminiai spuogai (visas smakras ir kaklas), siaubinga situacija buvo. padėjo duac kremas, bet reikėjo apie pusmetį tepti.
Atsakyti
Gal kam teko visnevskio tepala siam reikalui naudoti?
As vis galvojau,jei kada atsiras giluminis spuogas,tai ismeginsiu.Na,kolkas neteko(tfu tfu tfu biggrin.gif ),bet ,sakau,gal yra isbandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 07, 10:09)
Gal kam teko visnevskio tepala siam reikalui naudoti?
As vis galvojau,jei kada atsiras giluminis spuogas,tai ismeginsiu.Na,kolkas neteko(tfu tfu tfu biggrin.gif ),bet ,sakau,gal yra isbandziusiu?

teko ir neviena karta istiesu labai veiksmingas tepalas tik kvapas ne koks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveKitty: 07 spalio 2009 - 09:37
Kas kas bandet lazerio terapija gydyti perioralini dermatita?
Papildyta:
Dietologas man rekomendavo atsisakyti:
1. Pienisku produktu;
2. Sokolado, riesutu, kavos;
3. Rukytu bei vytintu gaminiu;
4. Marinuotu darzoviu, misrainiu
5. Alkocholiniu gerimu, ypatingai gazuotu.

g.gif kiek valios reikia turet, kad kur rasciau koki preparata valios ugdymui padeti, gal ir iveikciau sia dieta.
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2009 11 05, 11:22)
Kas kas bandet lazerio terapija gydyti perioralini dermatita?
Papildyta:
Dietologas man rekomendavo atsisakyti:
1. Pienisku produktu;
2. Sokolado, riesutu, kavos;
3. Rukytu bei vytintu gaminiu;
4. Marinuotu darzoviu, misrainiu
5. Alkocholiniu gerimu, ypatingai gazuotu.

g.gif kiek valios reikia turet, kad kur rasciau koki preparata valios ugdymui padeti, gal ir iveikciau sia dieta.

na juk vengti saldainiu,desru,misrainiu,alkoholio nera jau taip sunku,neasdienis maistas cia, beto bus gerai ir sveikatai ir figurai,bet va man atrodo(skaiciau) reik ne tik pienisku produktu atsisakyti o visko i ka ieina pienas,o tai lb daug produktu ir lb sunku butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 05, 13:20)
na juk vengti saldainiu,desru,misrainiu,alkoholio nera jau taip sunku,nekasdienis maistas cia, beto bus gerai ir sveikatai ir figurai,bet va man atrodo(skaiciau) reik ne tik pienisku produktu atsisakyti o visko i ka ieina pienas,o tai lb daug produktu ir lb sunku butu doh.gif

kur jau nekasdienis blink.gif manau daugelyje šeimų nėra dienos be sumuštinių su dešra, ar mišrainių įvairių ar kokių marinuotų daržovių prie vakarienės, ką jau bekalbėt apie bandeles ir visą kitą prie kavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 05 lapkričio 2009 - 14:03
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 05, 15:02)
kur jau nekasdienis  blink.gif  manau daugelyje šeimų nėra dienos be sumuštinių su dešra, ar mišrainių įvairių ar kokių marinuotų daržovių prie vakarienės, ką jau bekalbėt apie bandeles ir visą kitą prie kavos

na astsiprasau,atsiprasau,gal as tieisog nepazistu moteru kurios maitintusi desromis ar misraines,tai kazkaip ir neatrodo sunkiai pakeiciamas maistas.
taiva reik atsprasti nuo kavos automatiskai atkirs ir tie visi pagardai kurie buvo derinami prie jos biggrin.gif
Atsakyti
gal nera taip sunku, bet kai seimynai ruosi maista, ir sedet prie stalo su salotu lapu, o kiti valgo gardziai kvepenti maista - deja ne man. Galiu konstatuoti - turi zalinga iproti pavalgyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 05, 14:37)
na astsiprasau,atsiprasau,gal as tieisog nepazistu moteru kurios maitintusi desromis ar misraines,tai  kazkaip ir neatrodo sunkiai pakeiciamas maistas.
taiva reik atsprasti nuo kavos automatiskai atkirs ir tie visi pagardai kurie buvo derinami prie jos  biggrin.gif

na nieko, labai lengva pamatyt ką lietuviai valgo, kai pažiūri parduotuvėj prie kasos išdėliotas prekes biggrin.gif

man pvz prie kavos ar arbatos norisi taip pat kažko, tai nemanau kad man čia padėtų.

alkoholio tai tikrai galima atsisakyt, tik reik turėt valios įaiškint draugam per balius, kad negersi.

bet kiek yra straipsnių ir merginų postų, kad gyvena sveikai, maitinas sveikai ir vistiek spuogai kyla, tai rankos nusvyra. kol nepasidarei konkrečių tyrimų - tai neverta manau čia kankintis atsisakant
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 05, 22:25)

bet kiek yra straipsnių ir merginų postų, kad gyvena sveikai, maitinas sveikai ir vistiek spuogai kyla, tai rankos nusvyra. kol nepasidarei konkrečių tyrimų - tai neverta manau čia kankintis atsisakant

drinks_cheers.gif
Daug metu bere,o dabar nebeberia jau kuris laikas,bet gyvenime jokios itakos is maisto nesu pastebejus, o isbandzius visko, daug metu ir vegetare sveikuole buvau ir badautoja ir dietininke ir saldainiu maniake,zodz visokia biggrin.gif tikiu tais mokslininkais kurie sako kad neitakoja,kazkas giliau,hormoniskiau matyt smile.gif
Atsakyti