Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

O gal vis tik kuri nors žinote patikrintą būdą kaip atsikratyti giluminių spuogų? Arba, gal kuri bandėte mieles valgyt? Susidomėjau aš jomis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitoska: 05 rugpjūčio 2009 - 22:55
QUOTE(Jolitoska @ 2009 08 05, 22:55)
O gal vis tik kuri nors žinote patikrintą būdą kaip atsikratyti giluminių spuogų? Arba, gal kuri bandėte mieles valgyt? Susidomėjau aš jomis  rolleyes.gif

Yra mielių tabletės, nes jaučiu, pačias mieles valgyti, tai šlykštynė kaip reta turėtų būti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitoska @ 2009 08 05, 23:55)
O gal vis tik kuri nors žinote patikrintą būdą kaip atsikratyti giluminių spuogų? Arba, gal kuri bandėte mieles valgyt? Susidomėjau aš jomis  rolleyes.gif

Na skirtingai visiem veikia,kazkam apgydo spuogelius,kazka dar labiau paberia,reikia bandyt mirksiukas.gif Valgyt reikia saujom,tikraja ta zodzio prasme,po 10-15 tableciu i diena.MB kramto kiekviena diena,daktare israse kai pradejo daznai kamuot votys,nes reikia stiprint imuniteta ir truksta vitamino B.Paskaicius jusu posta apie jusu beda,tai gal rimtai kaip kazkas rase,gal jum cia ne spuogai,o votys ? g.gif Jei jau net operuot juos reikia mastau.gif As ne daktare,bet pabandyt gal verta,nemanau,kad blogiau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitoska @ 2009 08 02, 11:03)

Tigris o kaip tas mieles reikia valgyti? Aš gal irgi pabandyčiau ax.gif

Visu pirma siulyciau rasti priezasti del ko jums tie spuogai keliasi. Kad paskui visai nenusigydyt ne i ta puse.

O valgydavau tai as jas paprastai - pasiimi pakeli mieliu, ir po biskuti, atsilauzi po gabaleli ir valgai, kiek iseina, nes skonis nera labai malonus. Taip as jas valgiau kelias dienas. Man padejo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 08 06, 18:23)
Visu pirma siulyciau rasti priezasti del ko jums tie spuogai keliasi. Kad paskui visai nenusigydyt ne i ta puse.

Va va...aš pas dermatologę kai buvau, tai ji kaip tik man liepė atsisakyt visko, kas su mielėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 08 06, 20:21)
Va va...aš pas dermatologę kai buvau, tai ji kaip tik man liepė atsisakyt visko, kas su mielėm g.gif

o man dermatologe kaip tik israse ju biggrin.gif nesuprasi ju
Atsakyti
manau tikrai nereikia ryti viso slamsto is eiles, o issitirti kame reikalas mirksiukas.gif as esu isitikinusi, kad pas mane su hormonais negerai, tik neprisiruosiu issitirti doh.gif
kazkada kazkuri rase sioje lyg temoje, kad padejo tik vaistai, brangus vaistai, kuriuos paskyre gyd. nustacius liga g.gif
Atsakyti
Nesakyciau,kad mieliu tabletes yra slamstas biggrin.gif Maisto papildas,vitaminai imuninei sistemai ,virskinimui,nagams,odai,plaukams....Pati ju nevartoju ir niekam ju nepersu gert,cia siaip... ax.gif Kazkada dermatologe israse,pageriau pora men,jokio rezultato nepamaciau ant savo odos schmoll.gif
Atsakyti
tai as cia nebutinai apie mieles schmoll.gif o apie visus nugirstus geriamu ir tepamu vaistu pavadinimus doh.gif kiek isleidziame pinigu vejais, o giluminius reikia tik is vidaus naikinti, nes bent jau tepalai tikrai ju nesustabdys doh.gif
tai visgi gal kuri vartoja tuos brangiuosiu antibijotikus , kurie skiriami hormonams suvaldyti ?biggrin.gif bigsmile.gif idomu ju pasisakymai...
Atsakyti
Na aš tai tikrai turiu spuogų. Mano oda yra kaip ekspermentinis triušis, nes jei nepadea vienas vaistas iš kart bandau kitą. Sako reik užtept dektinės ant spuogų skausminga bet padeda. Aš taip ir padariau, tačiau nejaučiau nei poveikio, nei skausmo. Matyt oda jau ant tiek pripratus yra. Dabar bandau tiesiog sumaišyti cinamona, medų ir miltus ir užsitepus palikti, kad ir per naktį. Na kažkiek padeda bet rezultatas neryškus. Pabandykit gal jums padės smile.gif
Papildyta:
Beto man užvakar na toks spuogas išsikėlė, toks, kad net baisu žmonėms pasirodyt. Kažkada anksčiau sirgau "auksiniu stafilokoku" tai yra baisi liga kurios pasėkmės yra dideli ir skausmingi pūliniai. Na bent jau man (visiems skirtingai būna). Žodžiu baiminuos, kad nebūtų sena liga prigijus, nes kai sirgau turėjau viso 32 pūlinius ant kūno t.y. veidas, kojos, nugara, rankos, pilvas ir t.t. teko operuoti. Dar tada buvau maža gavau suaugusiojo žmogaus narkozes doze buvo baisu. Reiks eit pasitikrint kraują verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Iki šiol galvojau kad tokių problematiškų žmonių pasitaiko tik vienas kitas, tačiau supratau, kad taip nėra ir truputuką palengvėjo. Patikėkit jau ko aš bandžius, ir kiek pinigų išleidus tai... Jau 5 metukų turėjau " Auksinį stafilokoką". Tai baisu. Didžiulės votys, baisus skausmas, ir net ligoninės. Tada prisimenu kaip šiandien nuvažiavau į ligoninę išsitirti su mama. Daktarė pasakė: "jūs ką juokaujat???!!!" Votys buvo pasklidusios po visą kūną. Nuo veido iki užpakalio. Ir ištikrųjų daktarė be tyrimų mane iškart paguldė į ligoninę. Dar stebėjosi kaip tiek ilgai iškenčiau, nes skausmas nežmoniškas. Viso ant kūno turėjau 32 "pūlinius" vadinamas votis. Mane operavo. Buvau mažutė. Kamavo baimė, stresas. Visi tie kateteriai, vaistai, visokie tyrimai, narkozė(suaugusiojo dozė doh.gif ) ir nelemti praktikantai kurie į mane žiūrėjo kaip į kokią raupsuotąja. Žodžiu atrodė, kad problema išnyko, tačiau ne verysad.gif verysad.gif verysad.gif dabar kamuoja giluminiai spuogai. Ko tik nebandžius. Galiu pasakyti, vaistu ir tepalų geriau nevartoti per daug. Aš taip odą ir susigadinau, tačiau liaudies medicina tikrai nepamaišys. Pabandykit praustis vandeniu veida. Persukinėdamos vandeni tai į karštą tai į šaltą vandenį. Dar reikia valgyti morkų arba gerti citrinų arbatą (tik naturalią) spuogai nedygsta rūgščioje terpėje, tačiau kas per daug tas nesveika. Dar gerai sumaišius cinamoną, medų ir miltus užsitepti ant to spuogo. Medus ištraukia pūlius, cinamonas uždeda šašą. O kas jau tai išbandę patarčiau tiesiog ant spuogo užsipilti "peroksido" ir uždėti Beneocin tepaliuko ar miltelių kuriuos tikrai galite įsigyti bet kurioje vaistinėje. Arba gerai padeda jūsų minėtas "višnevskio" tepalas, "Ichtiol" tepaliukas kuris taip pat parduodamas vaistinėje. Aišku netvirtinu kad tai padės, nes visiem būna skirtinagai, tačiau tikiuosi , nes pati žinau ką reiškia turėti šitą "malonumą" verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2009 08 07, 13:01)
tai visgi gal kuri vartoja tuos brangiuosiu antibijotikus , kurie skiriami hormonams suvaldyti ?biggrin.gif  bigsmile.gif idomu ju pasisakymai...

Jeigu apie roaccutane klausi, tai aš juos vartojau - padėjo, bet, kiek esu užsiminus apie tai kitiems medikams, tai sako kad nevertėjo, geriau reikėjo kitų būdų paieškot, neva labai kenksmingi tie vaistai, ypač moterims, kurios dar norėtų ateityje pastoti. Ir dar priduria, kad tais vaistais gydyti labai lengva ir nemažai dermatologų tuo 'piknaudžiauja'. Tuo metu, kai vartojau, net reikėjo pasirašyti, kad tikrai nepastosiu ir esu informuota apie apsigimimo riziką unsure.gif
Atsakyti