Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 07, 15:46)
Cia jau Ilona reklama matau pradeda apie tuos tepalus savuosius..

Lapelyte, as tiesiog psidalinu savo patirtimi su kitais, kurie turi problemu su spuogais. O kas ju turi, tikrai tai supras kaip nuomone, o ne reklama. Kadangi man padejo, siulau ir kitiems isbandyti. Kiek zmoniu jau yra nupirke - tik geri atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 06 19, 13:09)
man tai visai nepadeda jis sad.gif

O as susimoku 13lt ir vaikstau nespuoguota o oda patikekite problemine Aisku ji reike ilgeu panaudoti per viena diena nieko nebus (medatku tepaliukas)kiekvienoi vaistinei O buvau isbandzius brangeuses priemones irnesakyk.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 07 01, 12:25)
turejau ir as tokiu skausmingu padaru  ypac po smakru  , bet gavau patarima  naudoti nakvisu  kapsoles  ir ka manot  nebeturiu smile.gif  bigsmile.gif

gal ir kvailai nuskambes,bet kapsules geriate?Kazkur skaiciau ,kad merginos veida tepasi nakvisu alieju,idomu,o tas is kapsuliu ar tiktu blush2.gif
Atsakyti
man padejo Placentol rusiskas kremukas, kvepia jis sakais, toks fainas, tik gaila, kad ispirko sad.gif man ypac padejo su giluminiais, gerai yra tai, kad daugelis ju taip ir neiskilo, o graziai isnyko. Nuvariau nusipirkti antro jau, bet turesiu laukti, kol atves is Maskvos sad.gifsad.gif
Atsakyti
Niekas man nuo giluminiu taip nepadeda kaip veido valymas schmoll.gif Ejau mazdaug kas menesi ir neturejau ne vieno spuogelio,uztekdavo veida valyt kokiu toniku ir nakciai padrekint geru kremuku.Dabar apsileidau doh.gif Nebuvau apie 3 men,jau pradeda lyst bjaurybes ant smakro ...Sunku prisiverst i tas kankines uzsirasyt pas kosmetologe verysad.gif Mano atveju tepk cia netepes visom imanomom pigiom ir brangiom priemones,pinigu ismetimas ir baprasmis geru rezultatu laukimas
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 14:35)
Niekas man nuo giluminiu taip nepadeda kaip veido valymas  schmoll.gif Ejau mazdaug kas menesi ir neturejau ne vieno spuogelio,uztekdavo veida valyt kokiu toniku ir nakciai padrekint geru kremuku.Dabar apsileidau doh.gif Nebuvau apie 3 men,jau pradeda lyst bjaurybes ant smakro ...Sunku prisiverst i tas kankines uzsirasyt pas kosmetologe verysad.gif Mano atveju tepk cia netepes visom imanomom pigiom ir brangiom priemones,pinigu ismetimas ir baprasmis geru rezultatu laukimas

Nesamone! Jei nieko ndarysi, tai ir bers!
Pirmiausia reikia ziureti ka valgai, nes spuogai lenda is vidaus. Jei nori, kad nebertu atsisakyk daug baltymu turincio maisto ir produktu - pamatysi rezultata jau po menesio!
Atsakyti
QUOTE(Ilopau @ 2009 07 22, 16:57)
Nesamone! Jei nieko ndarysi, tai ir bers! 
Pirmiausia reikia ziureti ka valgai, nes spuogai lenda is vidaus. Jei nori, kad nebertu atsisakyk daug baltymu turincio maisto ir produktu - pamatysi rezultata jau po menesio!

Kas nesamone?tai as ir rasau,jei nieko nedarau(t.y.veido valymo)tai ir beria,o jei darau,tai ir neberia biggrin.gif Kol saziningai ejau veido valytis,veidas buvo lygut lygutelis,nepaisant daugybes suvartotu baltymu ir riebaus maisto.Tai gal mano atveju visgi ne maistas kaltas mirksiukas.gif Beje ankstesnei zinutei pabreziau kad tas budas veiksmingas butent man,tikrai nepersu niekam ,kad butina darytis veido valyma 4u.gif
Atsakyti
ne vien tik maistas giluminiu priezastis, gali buti ir hormonai smile.gif Ypac jei tau ne 16 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 07 22, 19:40)
ne vien tik maistas giluminiu priezastis, gali buti ir hormonai smile.gif Ypac jei tau ne 16 metu smile.gif

Gerokai daugiau,apie metus laiko geriau kontraceptikus,jokio pagerejimo nepastebejau.Jei kalti hormonai butu,gal kontraceptines sutvarkytu juos smile.gif
Atsakyti
Man giluminiai dazniausiai atsiranda po isspausto visai nedidelio spuogiuko, tada nors nagus nusigrauzk umn.gif
Taip ir rakineju paskui ta spuoga, kol sasas po saso jis isnyksta. Kazkaip atrodo, kad neisspaustas spuogas niekada neisnyks.
Bet pameginau uztept nakciai Ilon Abcess (ar panasiai) tepalo ir ant virsaus uzklijuoju pleistriuka, pasiskaiciau cia patarimu. Apmazina ta uzdegima.
Idomu, ar nieko netepant tas spuogas iseitu i virsu ar rezorbuotusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 07 22, 14:01)
man padejo Placentol rusiskas kremukas, kvepia jis sakais, toks fainas, tik gaila, kad ispirko sad.gif man ypac padejo su giluminiais, gerai yra tai, kad daugelis ju taip ir neiskilo, o graziai isnyko. Nuvariau nusipirkti antro jau, bet turesiu laukti, kol atves is Maskvos sad.gifsad.gif

tas Placentol sudomino g.gif Kokia kaina ir kur ieškoti? Gal sudėtį parašytum? 4u.gif
Atsakyti
Žinau nuostabų receptuką spuogam tikrai išbandyta oda tampa persikinė.

Jums reikės :

1.Citrinos
2.Druskos
3.Vandens
4.Acto
5.Muilo
6.Mikrobangines

Viena doze :

Rytine :

I stikline ipilti viena valgomaji sauksta citrinos , arbatini saukstuka druskos,arbatini saukstuka vandens,valgomaji sauksta citrinos,puse arbatinio saukstuko acto,ir i viska pamirkyti paprasta balta muila kol misinukas pasidarys baltas.

Vakarine :

Viskas tai pat ,tik sita tirpaliuka palaikyti 1 min. mikrobangeje .

Vartojimas :
Kas diena ryte ir vakare jau po savaites pamatysite rezultata (rekomenduoja vartoti menesi)

Siuos tirpaliukus visa doze sutepti ant veido problematiskose vietose(kur yra spuogu ar inkstiru) ir palikti isdziuti.

Po vakarines dozes ( po 5 minuciu tirpaliuko buvimo ant vejdo ) plonai patempti medumi , po 5 min nuplauti)

Jei netingesite tai jusu oda bus nuostabi ,geriau uz visus Lorealius !

Tikrai negiriu bet stai mano drauges kuri mano receptu gydesi odele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltiniuke: 27 liepos 2009 - 18:32