aš naudoju arbatmedžio aliejų
As tai ir naudoju acnecolor, man jis patinka nes pamaskuoja spuogus, tepu visa veida plonu sluoksniu, todel nereikia jokios pudros... bet aisku vistiek beria, bet acnecolor truputi padziovina spuogus..
Na mano veido oda tai kosmaras ir spuogai kankina ir sausa labai, kaip pas drambli.Niekas nepadejo bet pabandziau toki dalykeli. Geriu vitamina a+e po 3 tabletes per diena ir nusipirkau medatku tepalo paskaiciau ji antiseptinis rezultatas tikrai liuks,kolkas geriausei padeda ir nebrangu.
sveikos, gal kuri naudojate medetku tinktura? kaip reikia ja naudoti? zinau, kad tikrai odai padeda kovoti su spuogeliais
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 12:33)
sveikos, gal kuri naudojate medetku tinktura? kaip reikia ja naudoti? zinau, kad tikrai odai padeda kovoti su spuogeliais
ja reikia tepti tik ant pacio spuogelio labai mazai ir ne daugiau kaip pora kartu per diena, siaip geras dalykas, tik atsargiai su juo, saugok, kad nepatektu ant sveikos odos ir netepk per daug, nes gali nudegint
o as paauglystes laikais visa veida juo tepliodavau (tada niekas man nesake, kaip naudoti) dabar zinosiu ir tokiu nesamoniu nebedarysiu, visa laime, kad tada odos nesugadinau
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 16:41)
o as paauglystes laikais visa veida juo tepliodavau (tada niekas man nesake, kaip naudoti) dabar zinosiu ir tokiu nesamoniu nebedarysiu, visa laime, kad tada odos nesugadinau
ir turbut tau po kiek laiko dar daugiau spuogu atsirasdavo? nes jis taigi issausina oda na is klaidu mokomes
as tepdavau jo uzpylusi ant vatytes, tepdavau vakare arba kas antra diena, po jo drekinanti krema, tai tuo metu spuogu sumazejo, o ir veido oda baltesne buvo, tai tada dziaugiausi, o dabar, nezinant kaip reikia teisingai naudoti ta tinktura, tai ne ranka pirkt jo nekyla nors labai noreciau
aš tai nusipirkau vakar medetkų tepalo, tepiau nakčiai, žiūrėsim koks bus poveikis...
o tepei visa veido oda? po to koki nors krema tepei ar ne? nebuvo kokio nors nemalonaus jausmo odai?
tepiau tik problemiškas vietas, ryte nusiprausiau veidą ir patepiau drėkinamu kremu, na kol kas nematau jokio efekto, bet dar anksti.
o jo vaistinese yra?
ka dar galite patarti nuo spuogu, kad staigenis rezultatas butu
ka dar galite patarti nuo spuogu, kad staigenis rezultatas butu