uoj as kovojau 5is metus.isbandziau viska (jau net tingiu pasakot) .padeda tik antibiotikai arba KT,tai geriu juos .baisiausia,kad su metais man ne mazejo spuogu,o tik daugejo .
o nuo giluminiu spuogu naudodavau tepala Ilon abscez salbe.pasidarydavau kompresiuka nakciai .
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:26)
mane bere paauglysteje, naudodavau visokius tepaliukus, acnecolor krempudra vaistu pagrindu. lygtasi viskas susitvarke. veliau geriau kt, oda superine. dabar nustojau kt kokius metus gerti. oda isberta smulkiais spuogeliais. ir plaunu, ir spirituku pateplioju. nieko nepadeda.
ar patiko aknecolor?
QUOTE(kumiko @ 2009 04 18, 17:14)
ar patiko aknecolor?
As su aknecolor pasitepu tik spuoga,tai jis pamaskuoja neblogai,bet tuo paciu metu ji padziovina, greiciau uzgyja.Bet jis yra tamsios spalvos, tai as veida pasitepu su krempudra, o spuogus su aknecoloru.
O nakciai uzsitepu emulsija akne bp5.
kiek pamenu acnekolor keliu tonu budavo, sviesesne ir tamsesne. as paauglysteje naudodavau, padedavo. dabar ziurau vel reiks pradet naudot. puikus dalykas
Ar jis brangus ir ar tikrai padeda. Ziaurei vargstu as su tais spuogais ir dar kai nusiprausiu tai iskart gaunasi veido odos uzdegimas parausta ir tempe atrodo tuoi plys kokiu tik kremu nebandziau sausai odai niekas nepadeda o dar priedo elergiska esu turbut viskam nes niekas nezino kam.Vienu zodziu ziaurus vargas
QUOTE(ori @ 2009 04 06, 18:54)
Sveikos,
Na cia jusu daug. ir as galiu prisijungti prie jusu. Turejau daug bedu su oda ir galeciau cia savo ilga istorija pasakot, bet kam, nes cia istorijos visos panazios tad ir man taip buvo kol neissityriau ir paaiskejo kad pas mane vyrisku hormonu 4 kartus daugiau negu norma. Zodziu geriau tris menesius ANDROCUR vaistus ir tepiau veida DUAC. Na susitvarke Tik kartais atsiranda vienas kitas nuo streso ar sokolado Zodziu linkiu visoms atrasti savo
Na cia jusu daug. ir as galiu prisijungti prie jusu. Turejau daug bedu su oda ir galeciau cia savo ilga istorija pasakot, bet kam, nes cia istorijos visos panazios tad ir man taip buvo kol neissityriau ir paaiskejo kad pas mane vyrisku hormonu 4 kartus daugiau negu norma. Zodziu geriau tris menesius ANDROCUR vaistus ir tepiau veida DUAC. Na susitvarke Tik kartais atsiranda vienas kitas nuo streso ar sokolado Zodziu linkiu visoms atrasti savo
O kokius tyrimus dareisi? Cia pas ginekologe ar pas endokrinologe?
Man su skausmingais spuogais padejo susitvarkyti alaus mieliu tabletes
O man - BADIAGA Forte gelis
QUOTE(Asta-bu @ 2009 04 21, 20:40)
Man su skausmingais spuogais padejo susitvarkyti alaus mieliu tabletes
Atsargiai su tom mielem, kitas nesamone issaukia, jei per daug...
Oi kokia mano ilga kovos su spuogais istorija - tiek dermatologų ir procedūrų išbandyta. Žiauriausias rezultatas buvo po procedūrų su rūgštim - visai mano veidui nepatiko tai. Padėjo tik jau minėtas roccutan, bet su juo irgi taip įdomiai buvo, gydytoja beveik net neapžiūrėjo manęs, tik liepė pasidaryt kraujo tyrimą, pasirašyt pasižadėjimą, kad nepastosiu ir išrašė, tuo metu labai padėjo, bet va po kelių metų vėl tos pačios problemos. Šį kartą bandysiu ieškot dėmesingesnės gydytojos ir prašyt, kad hormonus ištirtų, gal tame problema...
oi, ir mane sie nekadejai vargino... dabar, aciu Dievui, radau jiems vaista jau 2 menesius naudoju levomicetino suplaktine (perku universitetineje vaistineje, tiesa, reikia recepto).... pradejus naudoti, iskildavo apie 1-2 spuogelius, kuriuos sutvarkydavo kosmetologe, o dabar 1-2 spuogeliai iskyla per menesi ar ilgesni laikotarpi