Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

nesuprantu prie ko ospamox, jie antibiotikai nuo kosulio ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Morison @ 2009 01 08, 11:20)
nesuprantu prie ko ospamox, jie antibiotikai nuo kosulio ir pan.

Antibiotikai šitie yra nuo uždegimo. Nuo anginos,nuo infekcijų,pvz kai man skilo pirštas ir trūko sausgyslė,galvojo,jog infekcija kaip aš nupasakojau,tai ospamox gėriau,kol nenuėjau pas kitą chirurgą ;]] Vaizdelis negerėja,gersiu ospamox.
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2009 01 08, 11:28)
Antibiotikai šitie yra nuo uždegimo. Nuo anginos,nuo infekcijų,pvz kai man skilo pirštas ir trūko sausgyslė,galvojo,jog infekcija kaip aš nupasakojau,tai ospamox gėriau,kol nenuėjau pas kitą chirurgą ;]] Vaizdelis negerėja,gersiu ospamox.

Gerk, tik reikia pasirinkti normalią dozę ne per mažą. Vaizdelis ne koks: jaučiu infekcijos įnešei bespaudinėdamas- nagus nukapočiau gydytojo vietoj schmoll.gif
Atsakyti
Baikit jūs tuos cirkus su antibiotikais. Visų pirma,jei jie reikalingi, dozę ir gydymo trukmę nustatyt turi gydytojas, o ne kaimynė, draugė ar dar kas nors. Po to prisiveisia atsparių antibiotikams bakterijų, kurių nieks neišnaikina, o silpnesnį žmogelį išvis numarina.
Siūlyčiau kuo skubiau kreiptis į gydytoją, nes nuo tokių "dovanėlių", išspaudinėtų veido srity, galima labai greitai kojas pakratyt. Kraujas ir veido venų suteka į vadimanuosius ančius (sinusus), kurie turi susisiekimą su smegenim. Taip kad jei nenorit pernešt infekcijos į smegenis, skubėkit pas savo gydytoją- taip vienai mano draugei buvo išgelbėta gyvybė. O atrodo, kas čia tokio, spuogas kažkoks...
Atsakyti
Jo cia jusu daug o as galvojau kad tik man taip blogai.Man neuzilgo 40met o taip kankinuosi jau senei nuo jaunystes ir ne gana to kad bere tai dar nuo spalio iki balandzio men taip issauseja oda kad jokie kremai nepadeda,o saliariumu nenoriu nes buvau nusisvilinus sauleje tai dermatitas uzpuole.Spuogu padaugejo kai priaugau svorio su metais ir mms pradejo sutrikineti tad galvoju jok tai harmonai kalti.
Atsakyti
Sveikos, mano sūnus turi problemų su veidu. Jis turi daug inštyrų, spuogų ir šiaip visokio brūdo ant veido, žodžiu problematiškas veidas.

Nesenai pradėjo vykti keisti dalykai, kai kurie išsikėlę spuogai palieka tokius guziukus kurie nebūna ryškūs, bet vos vos iškylę. Šiaip sunkiai matosi, bet jei palieti pirštu tai jaučiasi. Nežinom ką daryti, dermatologai pataria visokius tepaliukus, bet kad nelabai padeda... schmoll.gif Tas spuogas taip atrodo, kad yra lyg po oda, nepadeda nei išspaudimas nei dar kas.

Galbūt Jūs mamos turit minčių kaip jam galėčiau pagelbėti? Gal yra koks tepaliukas ar dar kas. Net nežinom kaip gelbėtis, jei tų guziukų atsiras vis daugiau tai bus labai blogai, visas veidas guzuotas... verysad.gif

Jam 18 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIJOLAA: 22 kovo 2009 - 19:32
Na as pati nesu susidurus su tuo, bet artimas zmogus turejo problematiska oda. Jam savaime spuogai isnyko. Patarciau nespaudyti, o svelniai priziureti, gal padetu pirtis, valymas garais.
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 03 22, 23:05)
Na as pati nesu susidurus su tuo, bet artimas zmogus turejo problematiska oda. Jam savaime spuogai isnyko. Patarciau nespaudyti, o svelniai priziureti, gal padetu pirtis, valymas garais.

Na svarbiausia panaikinti tuos guziukus. Spuogai vis tiek mano manymu turi praeiti... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=VIJOLAA,2009 03 22, 20:25]

Manau, kad tai giluminiai spuogai. Bent jau taip iš Jūsų aprašymo man pasirodė smile.gif

Pas mane tokių laaaaaabai daug kildavo... pati nieko negalėjau padaryti, jokios priemonės, kurias rinkausi pati - netiko... Ėjau pas kosmetologę, kuri juos išvalė... Pasiūlė specialią kosmetiką - jaučiu, kad padeda smile.gif
Jūsų sūnaus atveju, greičiausiai paauglystė ir hormonų pusiausvyra. Bet tai praeina, gi toks amžius.. smile.gif Man jau netoli 30, o aš jų dar turiu...

Tiesa, jokiu būdu patys nespaudinėkit, nedraskykit.... Odos išvalymą patikėkit profesionalui wink.gif

Sėkmės!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na cia jusu daug. ir as galiu prisijungti prie jusu. Turejau daug bedu su oda ir galeciau cia savo ilga istorija pasakot, bet kam, nes cia istorijos visos panazios tad ir man taip buvo verysad.gif kol neissityriau ir paaiskejo kad pas mane vyrisku hormonu 4 kartus daugiau negu norma. Zodziu geriau tris menesius ANDROCUR vaistus ir tepiau veida DUAC. Na susitvarke thumbup.gif Tik kartais atsiranda vienas kitas nuo streso ar sokolado biggrin.gif Zodziu linkiu visoms atrasti savo 4u.gif
Atsakyti
mane bere paauglysteje, naudodavau visokius tepaliukus, acnecolor krempudra vaistu pagrindu. lygtasi viskas susitvarke. veliau geriau kt, oda superine. dabar nustojau kt kokius metus gerti. oda isberta smulkiais spuogeliais. ir plaunu, ir spirituku pateplioju. nieko nepadeda.
Atsakyti
daugumai nuo paauglystes atsiranda ir spuogeliai ir inkstirai , tuomet oda yra riebalinga ir neteisinklingai priziurima.Mano taip pat tokia buvo ,pavartojau vienos firmos ekologiskos kosmetikos riebiai ir problemiskai obai,galiu pasakyti veiksminga , jei norite ka tiksliau suzinoti parasytik i privta smile.gif pasidalinsiu patirtimi ir ziniomis smile.gif
Atsakyti