Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 26, 13:23)
Nežinau kaip ir kokiomis priemonėmis prižiūrėti savo veidą g.gif .Nuolat iškyla raudoni skausmingi spuogai,skauda iš giliai lyg tai būtų votys,tačiau -ne.Jei pavyksta išgydyti lieka randai.Gal galit kuri patart,gal yra turinčių tokią problemą?Pasidalinkite patarimais doh.gif

patarciau kreiptis i kauno gatve jei gyvenate vilniuje g.gif tai problema is giliau
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2008 09 28, 11:38)
tai jei nepaslaptis kokias KT gerete nuo kuriu sumazejo spuogu? doh.gif
as kazkada seniai geriau cilest-tai nieko tikrai nepadejo doh.gif , o veliau gyd patare gerti diane35, bet ju gerti negalejau, nes baisiai pykino mane nuo ju g.gif

Cia KT visom individualiai. Kad ir man - vienus geriau pries pirma nestuma, kitus po kito nestumo - keicias viskas. Naudojau seniai Logest, Harmonet (jie analogai), pastaruoju ir dabartiniu metu Femoden ..... Bet nemanau, kad nuo pavadinimo priklauso, cia esme - hormonu kiekis. Tik labai nefaina, jei merginom tenka aukot kepenis vien del spuogu ... verysad.gif
Atsakyti

Na kaip bebutu, bet as visai nebenoriu naudoti KT del ju daromos zalos... schmoll.gif bandysiu kazkaip kitaip issprest sita spuoguota klausima blink.gif tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 10 14, 12:00-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2008 10 14, 12:00)
Na kaip bebutu, bet as visai nebenoriu naudoti KT del ju daromos zalos...  schmoll.gif  bandysiu kazkaip kitaip issprest sita spuoguota klausima  blink.gif  tongue.gif

o kokia zala kt padare? pati dabar geriu ,nes spuogu giluminiu,didziuliu,skausmingu nebegaliu pakesti, asaros kiekviena diena. Nors kt kolkas veidui nepadeda ,taciau nieko blogo nedaro ,o atvirksciai pirma karta gyvenime tokia krutine grazia turiu is A i pilna b wub.gif Jeigu dar ir veidui padetu tikriausiai laimingiausias zmogus buciau...na bent jau kompleksu tai tikrai maziau butu..
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 10 29, 18:29)
o kokia zala kt padare? pati dabar geriu ,nes spuogu giluminiu,didziuliu,skausmingu nebegaliu pakesti, asaros kiekviena diena. Nors kt kolkas veidui nepadeda ,taciau nieko blogo nedaro ,o atvirksciai pirma karta gyvenime tokia krutine grazia turiu is A i pilna b wub.gif Jeigu dar ir veidui padetu tikriausiai laimingiausias zmogus buciau...na bent jau kompleksu tai tikrai maziau butu..

daro labai daug zalos. rizikuoji savo ir busimu vaiku sveikata. paskaityk Kt instrukcija.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 30, 16:09)
daro labai daug zalos. rizikuoji savo ir busimu vaiku sveikata. paskaityk Kt instrukcija.

Na jūs negalite taip teigti, nes moksliniai tyrimai vienas kitam prieštarauja, o jei tai būtų tikrai kenksminga, kt būtų uždrausta.
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 10 30, 14:24)
Na jūs negalite taip teigti, nes moksliniai tyrimai vienas kitam prieštarauja, o jei tai būtų tikrai kenksminga, kt būtų uždrausta.

labai naivu taip galvoti smile.gif alkoholis tikrai kenksmingas, bet nera uzdraustas g.gif o moksliniai tyrimai jo zala jau seniai nustate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 04, 14:08)
Nesigincysiu. Bet labiau pasidomek.

Iš tikrųjų - gal tie dideli, giluminiai spuogai praneša apie tam tikrus organizmo sutrikimus, gilesnes problemas, o visi tie hormoniniai preparatai tie "užglaisto" šitas bėdas? Visą gyvenimą KT nenaudosi, tada vėl visas "grožis" į paviršių išlįs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 lapkričio 2008 - 12:15
Tai va... man 15... paauglyste..;D
Ir nuo spuogų man žiauriai padėjo aspirinas.. biggrin.gif reikia sutrinti aspirino tablete ir sumaisyti su vandeniu.. tada tepti ant spuogų vakare ir eiti miegoti..... mirksiukas.gif man tai tikrai labai padeda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2008 12 20, 19:23)
Tai va... man 15... paauglyste..;D
Ir nuo spuogų man žiauriai padėjo aspirinas.. biggrin.gif  reikia sutrinti aspirino tablete ir sumaisyti su vandeniu.. tada tepti ant spuogų vakare ir eiti miegoti..... mirksiukas.gif  man tai tikrai labai padeda.  smile.gif

blink.gif nu geras ,niekad negirdėjau tokio dalyko,o kuom jis padeda? Ka padaro?
Atsakyti
Aspirino kokio? To rusisko "acetilicilovaja kislota" ar toks yra dar? Ar bayer firmos?

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 11 04, 12:14)
Iš tikrųjų - gal tie dideli, giluminiai spuogai praneša apie tam tikrus organizmo sutrikimus, gilesnes problemas, o visi tie hormoniniai preparatai tie "užglaisto" šitas bėdas? Visą gyvenimą KT nenaudosi, tada vėl visas "grožis" į paviršių išlįs? g.gif

O ka daryt toms moterims, jei buvo isvaiksciota tikra to zodzio prasme visos gydymo istaigos, visu galu daktarai ir meistrai smile.gif Niekas nieko rimto nenustate, pripaisyta buvo vitaminu/papildu/vaistu/tepalu. Sugaista daug laiko, isleista daug pinigu, o kaip beria taip beria...dar net kakla isberdavo tokiais skausmingais guzais/spuogais.
Cia man taip buvo. Zinoma, sveikatos neprideda KT, bet jei tik jie - padeda?
Kaip kazkas rase, gyvenimas daresi nemielas ir nepilnavertis+kazkoks kompleksuotas.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 28, 11:27)
O nei viena negere rekomenduojamu reklamuojamu grozio kt su roze ant pakuotes, 25lt men. ?

As geriau blush2.gif Veido oda buvo puse velnio, bet uztat papildomus 8 kg kraicio gavau, kurio iki dabar, praejus 2 men, vis dar neatsikratau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 21 gruodžio 2008 - 00:20