Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(neriuxxx @ 2008 09 21, 12:40)
na bent man tai KT tikrai nepadejo schmoll.gif  g.gif budavo tiek pat kaip ir visuomet doh.gif

jei kt nepadejo, gali buti kad tavo organizmas uzterstas ir spuogai kyla del to...uzterstas toksinais ar pan. as tokiu giliu spuogu neturiu, bet mano poros labai kemsasi, esu girdejusi kad daug kam padejo organizmo (kepenu, zarnyno) valymui skirti maisto papildai. Perskaiciau, kad porai merginu labai padejo preparatas "Denoxinal", tai kazkokios kapsules augaliniu pagrindu kur isvalo zarnyna. Atseit po savaites gerimo ismeta baisus spuogai, tada jie praeina, oda issivalo ir poto nebeiskyla. Tai as beveik pasiryzus bandyt. Nes esu isitikinusi, kad spuogai kyla arba del hormonu arba del virskinimo trakto uzterstumo. O ne del kokio veido neplovimo ir blogu bakteriju smile.gif Nors gal tos bakterijos ir atsiranda bei vystosi del organizmo uzterstumo...Yra ir daugiau tu valanciuju preparatu, pvz "Detox", bet as gal pirksiu Denoxinal
Atsakyti
smile.gif+2008 09 18, 15:07-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2008 09 18, 15:07)
Nemazai skaiciau ir ieskojau info apie giluminius spuogus...  Tai kaip supratau jie atsiranda del hormonu sutrikimu , ar ne? Tai negi belieka gydytis tik hormoniniais preparatais (KT) ?? KT gerti visai  nenoriu  schmoll.gif  bet ir oda pobaisiai atrodo... pas mane blogai su zandikaulio linija ir kaklu... labai blogai  doh.gif  nebezinau ka daryt, o manau kad isvirsines priemones nelabai ka cia tepades  blink.gif jauciuosi aklavietej  doh.gif  unsure.gif

As kiek girdejau, tai nakvisu aliejaus preparatai reguliuoja hormonus, pas mane ta pati beda su kaklu, zandikaulio linija bei sritimis uz ausu, tai kiek naudojau, tikrai poveikis jauciasi, aisku, reikia apsisarvuoti kantrybe, nes rezultatai matosi tik po ilgalaikio vartojimo. KT labai gerai, man labai greitai padejo, bet amzinai juk nevartosi, nes nutraukus - vel tas pats doh.gif
Atsakyti
Man ši odos problema jau seniai yra ir niekaip neišnyksta. Išbandžiau daug ką. Aknofan neblogas, bet giluminių spuogų negydo, tik juos "užkoncervuoja". Taigi jau nebežinau ką dar naudoti. Gal kas gali parekomenduoti gerą dermatologą Druskininkuose ar Alytuj ?
Atsakyti

na, greiciausiai spuogu atsiradimas susijes su hormonais..man KT irgi visai nepadejo, bet dabar koki menesi naudoju nakvisu alieju, tai arba sutapimas arba tikrai padeda g.gif man problematiska tik smakro sritis ir niekaip nesuprantu kodel, kur tik nebuvau ir ko tik nebandziau, niekas nepadejo schmoll.gif

per nestuma, tiesa, visai nebuvo, o dabar jau ziuriu vel po biski pradeda vienas kitas lysti, man jie varo depresija, nemoku as susitaikyti su sia problema doh.gif

siandien dar veido valyma pasidariau, tai ziuresim, kiek ilgam.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 09 25, 14:58)
na, greiciausiai spuogu atsiradimas susijes su hormonais..man KT irgi visai nepadejo, bet dabar koki menesi naudoju nakvisu alieju, tai arba sutapimas arba tikrai padeda g.gif  man problematiska tik smakro sritis ir niekaip nesuprantu kodel, kur tik nebuvau ir ko tik nebandziau, niekas nepadejo schmoll.gif

per nestuma, tiesa, visai nebuvo, o dabar jau ziuriu vel po biski pradeda vienas kitas lysti, man jie varo depresija, nemoku as susitaikyti su sia problema doh.gif

kad i depresija varo tai tikrai irnesakyk.gif man daugiausia atsiranda pries mm, siaip tai dar galima kenteti g.gif
manau, kad tu giluminiu paprasti vaistukai neisnaikins, reikia ieskoti sprendimo pas gydytojus,kad rastu priezasti kodel ir nuo ko jie iskyla ir tuomet skirtu reikiama gydyma, bent jau mano atveju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 25 rugsėjo 2008 - 14:20

na cia tai tikrai aisku, kad jei tokie yra spuogai, tai daugiausia reikia daryt tvarka "is vidaus".... galvoju, kad butu gerai pasidaryt hormonu tyrima, taip pat apsilankyti pas endokrinologa, o pati kiek galiu maistu ir vitaminais sau padesiu... dar gal kraujo valymo programa cesnaku reiks daryt... unsure.gif tikiuosi to aplinkiniai nepajaus ax.gif biggrin.gif
Kartais paziuriu i nuotraukas, kai pries keleta metu naudojau KT.... net sunku patiket kad tokia grazi oda buvo verysad.gif Negaliu tvirtai teigti , kad tikrai nuo KT, bet speju kad nuo ju. O dabar - jau visa vasara iki siol vaikstau palaidais plaukais, kad nesimatytu kaklo ir zandikaulio g.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi tokių prblemų su oda turėjau ir dėja turiu ir dabar...Nors jau maniau viskas praėjo. Bet vienintelis dalykas kas man padėjo tai kontraceptinės tabletės smile.gif. Jas rekomendavo odos gydytoja po visų mano beviltiškų bandymų spuogus išnaikintis renkantis maistą (nevalgiau citrusinių vaisių, šokolado) ar kosmetiką.Tabletes gėriau apie 2 m. oda gal po 3 mėnesių radėjo lygintis smile.gifiš tiesų jau net buvau pamiršusi ką reiškia skausmingi spuogai ir šiaip odos bėrimas. Šiuo metu negeriu kontraceptinių, kadangi ruošiames turėti leliuką, tai nusprendžiau pavalyti organizmą. Spuogus pastebėjau jau antrą mėnesį...Na teks kentėti, nes noras turėti leliuką didesnis nei spuogų keliamas diskomfortas. Beja, gal kurios vyras tokią problemą turi??? Maniškiui giluminiai pūlingai iškyla ant nugaros ar veido, jau aplankėm daug gydytojų, bet nieko niekas nepasako ir nerekomenduoja jokio veiksmingo vaisto. Na vieną vaistą, kur man padėjo aš žinau, tik gaila, kad vyras jų vartoti negali...
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 09 25, 15:58)
na, greiciausiai spuogu atsiradimas susijes su hormonais..man KT irgi visai nepadejo, bet dabar koki menesi naudoju nakvisu alieju, tai arba sutapimas arba tikrai padeda g.gif  man problematiska tik smakro sritis ir niekaip nesuprantu kodel, kur tik nebuvau ir ko tik nebandziau, niekas nepadejo schmoll.gif

user posted image

Nakvišų aliejus paprastai ir padeda moterims, turinčioms ginekologinių problemų.
Atsakyti
Joo... tema ziuriu "spuoguota". Mano bedos panasios. Vartojant KT bukle pagerejo. Nutraukus vel blogyn, nestumo metu spuogai pranyko, po gimdymo blink.gif . Tai save galiu priskirt prie tu - kuriom odele priklauso nuo hormonu. Nors vis tiek griebiuosi siaudo: prausikliai, valancios kaukes... Nu ka as zinau. Bet gal koki patarima man pameskit - kaip nelyst prie tu niekadeju? Pamatau ir zudau as juos (isspaudziu). Zinau - labai blogai, bet kaip to nedaryt? (gal kur atskira tema tokia yra? ) Cia didizausias mano peilis.
verysad.gif
Atsakyti
tai jei nepaslaptis kokias KT gerete nuo kuriu sumazejo spuogu? doh.gif
as kazkada seniai geriau cilest-tai nieko tikrai nepadejo doh.gif , o veliau gyd patare gerti diane35, bet ju gerti negalejau, nes baisiai pykino mane nuo ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2008 09 28, 11:38)
tai jei nepaslaptis kokias KT gerete nuo kuriu sumazejo spuogu? doh.gif
as kazkada seniai geriau cilest-tai nieko tikrai nepadejo doh.gif , o veliau gyd patare gerti diane35, bet ju gerti negalejau, nes baisiai pykino mane nuo ju g.gif

as tai geriau YESMINELLE jokiu salutiniu pozymiu nebuvo ir svoris neaugo ir dar svarbiausia oda buvo lygi, buvau pamirsusi ka reiskia skausmingi spuogai ir isbertas veidas ar nugara.
Atsakyti
O nei viena negere rekomenduojamu reklamuojamu grozio kt su roze ant pakuotes, 25lt men. ?
Atsakyti