Mane taip pat kamuoja giluminių spuogų problema. Išbandžiau įvairių būdų: vaikščiojau pas kosmetologes, vartojau visokius kremukus tepaliukus ir pan. Nepadėjo. Nuėjau pas dermatologę, bet ji net tyrimų nedarė tik pažiūrėjo vizualiai ir vėl kosmetikos prirašė. Rezultatas = 0. Bet vis tiek manau, kad man reikalingas rimtas dermatologas. Gal galėtumėte kokį rekomenduoti Kaune arba Šiauliuose. Būčiau be galo dėkinga
pasidalinkit savo patirtimi cia, kad nereiketu skambinti..
man irgi ta pati problema, buvau ir pas odos spec, tai tik tepaliuku prirase ir nieko nepagerejo, nuo antibiotiku buvo pagereje. per nestuma susitvarke beveik oda, einu i soliariuma kad uzmaskuociau nors kiek randus, arba naudoju pudra. bet va po gimdymo, kai aplanke vel "blogos dienos" odai pasidare tas pats. galvoju eit i odos valyma, bet kad skauda... turbut reikes vel vaziuot kad kokiu antibiotiku israsytu.. man tai atrodo kad cia taip nuo hormonu...
man irgi ta pati problema, buvau ir pas odos spec, tai tik tepaliuku prirase ir nieko nepagerejo, nuo antibiotiku buvo pagereje. per nestuma susitvarke beveik oda, einu i soliariuma kad uzmaskuociau nors kiek randus, arba naudoju pudra. bet va po gimdymo, kai aplanke vel "blogos dienos" odai pasidare tas pats. galvoju eit i odos valyma, bet kad skauda... turbut reikes vel vaziuot kad kokiu antibiotiku israsytu.. man tai atrodo kad cia taip nuo hormonu...
QUOTE(spy. @ 2008 07 31, 15:50)
na man ir kartais buna veide atsiranda kaip guzai tai stengiuosi ju neliesti ir tepu auksinio uso augalo sultimis tikrai padeda
o kur ju galima rast?
Man, kai pradeda formuotis giluminis spuogas as ji iskart tepu Fucidin tepalu. Ir jis neiskyla
sveikutes. pabandykit uzsukti i si puslapiuka www.acnepractice.com Mane tai labai sudomino, bet kad niekad nesu pandziusi siustis internetu, o gal kuri galit patarti?
QUOTE(*kitty @ 2008 07 24, 17:07)
pasidalinkit savo patirtimi cia, kad nereiketu skambinti..
kad geriau veiktu vaistai, ar kremai, tai reiktu pasidaryt veido valyma, tada produktai geriau pasisavina i oda.
O kas liecia antibiotikus tai jie padeda bet tai laikina ir juos vartojant ilgesni laika imunine sistema silpsta, t.y atsiranda kitu problemu... o visi sitie spogiukai nuo hormonu ir per didelio riebalu gaminimosi
as kiek vartojau vaistu (tepaliuku visokiu) tai man tik issausindavo oda aplink spuoga, tada lupasi ir lieka labai raudonos zymes ir tikrai nepasakyciau kad nors viena priemone buvo veiksminga. va fucidin tepaliukas tai geresnis, dar naudodavau ekstra atvejams (kai kita diena reikia kur dalyvauti) nakciai psitepdavau vysnevskio tepalu (bet jis labai smirda) ir uzsiklijuodavau. tada nuslugdavo.
akirew kur nurode tinklapi tai tikrai bandyciau, bet kad ten kaina 250$ o dar siuntimas...
akirew kur nurode tinklapi tai tikrai bandyciau, bet kad ten kaina 250$ o dar siuntimas...
Man kiek pastebejau tai tokie spuogai grynai grynai nuo sokolado....Anksciau nezinojau nuo ko taip dygsta, bet kai nevalgau sokolado ju nebuna, tik uzvalgau(o dar ne viena kasni) tuoj kita diena pasipuosiu tais giluminiais.....
Man iki pat 30 metu si problema, vis dygsta tie spuogeliai, yra ir giluminiu o dar demes po ju!!! Isbandziau nezmoniska galybe visokiu priemoniu , esanciu cia, Lietuvoje.. niekas nepadejo.. Pabandziau is JAV atsiusta rinkinuka "iQ Derma Clear remedy", - dabar dziaugiuosi, spuogai pasitrauke!!!! Tik brangoka, mano sese uz ji sumokejo ten 165 $ ir dar uz persiuntima as cia mokejau 50 litu.. bet kai pamastai.. kiek visokiu priemoniu cia pirkau ir jos nepadejo..isleidau kurkas daugiau joms..
QUOTE(katutis @ 2007 12 04, 15:02)
geriau jau issirasyk is to kavoholikiu klubo, kaip ir as savo laiku issirasiau Tarp odai nelabai draugisku produktu dar yra tai, kas gali alergizuoti - sokoladas, vynas raudonas - turejo papasakoti kosmetologe
Radau čia veiną seną žinutę, kas galėtų pakenkt odai. Gal žinot, kas dar kenkia? Aš girdėjau, kad picų ir aštrių valgių valgyt negalima, o jie mano mėgstamiausi. Bet iš kitos pusės, jei valgyt tik švelnų maistą, tai juk gali vitaminų kokių pritrūkt... Beje daug kavos geriu, patarkit kaip mest
zinoma, kad maistas svarbu,- bet tikrai ne nuo jo spuogai dygsta, bent jau man. Kai buvau 19-os nutariau visiskai nebevalgyt soklodiniu produktu (visko kame yra sokolado) ir miltiniu kepiniu. Du metus taip gyvenau: ir ka jus manot - niekur tie bjaurybes nebuvo dinge - jie man istikimi:)
Todel nemanau, kad verta atsisakyt kokiu nors produktu...
As pakankamai sveikai maitinuosi - o vis tiek kankinuosi su savo oda... Na vieniem vienos, kitiems kitos problemos... taisykliu be isimciu nera...
Todel nemanau, kad verta atsisakyt kokiu nors produktu...
As pakankamai sveikai maitinuosi - o vis tiek kankinuosi su savo oda... Na vieniem vienos, kitiems kitos problemos... taisykliu be isimciu nera...