O tu niekada nesidariai tyrimų dėl hormonų. Nes šiap svoris be reikalo nekrenta. Gal tau reiktų apsilankyti pas gydytoją endokrinologą. Aš jau panašų atvejį esu girdėjusi.
Sveikos mergaites, o sakykit ar nieks nezino ar Acne color tas kremas, kaip pudra, nekenkia nesciukems? gal kas ka girdejot?
QUOTE(Pupeliukas @ 2006 04 01, 14:01)
laba visom as irgi turiu problemu su oda, jau esu nuleidusi rankas, nes supratau, kad visgi cia labaiusiai kalti hormonai. Esu isbandziusi visus kremus ir tepalus nuo spuogu (ne kosmetinius, bet gydomuosius) - tame tarpe, BP5, erilyc (su antbiotiku eritromicinu), Differin gel, skinoren ir dar gyvą galą kitų ir tikrai galiu pasakyt, kad dauguma ju veikia, bet visgi neisgydo. Bandziua gydytis hormonais, rezultatas sitap isinaikinau spuogus iki vestuviu, nes norejosi, kad bent uztusuot kosmeta butu galima, nes randai ir demes tai bet geriau tik 4 menesius, nes norim vaikiuko. yra tik vienas buvdas tikrai isgydantis oda - geriamas roccutan (atrodo taip vadinasi, tiksliai nezinau), bet jei juos geriant pastojama tai 100 proc bus apsigimimai , nustojus juos gert pastot galima tik po mazdau 1 metu, gydymas apie 1 metus, bet tikrai 100 proc veiksmingas. neisbandziua nes gasdina jo poveikis vaisiui, jei pagimdzius vaikiuku dar turesiu bedu, tai jauciu ji vartosiu...
tarp kitko dabar esu nusipirkusi kosmetikos su vaisiu rugstim labai graziai randukus palygina ir demes ne tokios ryskios, nors spuogu negydo...
tarp kitko dabar esu nusipirkusi kosmetikos su vaisiu rugstim labai graziai randukus palygina ir demes ne tokios ryskios, nors spuogu negydo...
As irgi jungiuosi prie jusu ir as turiu problema tokia sakau gal nuo streso,beja taip pat dariau veido valymus kaip nekeista po ju man dar daugiau buna spuogeliu visokiu...o kai geriau Diane tikrai padejo bet taii buvo kai buvau 15-16m nes jau nuo senai turiu ta problema ir jau nebezinau kas dar gali padeti...nes kreipiausi i savo odos daktare,kosmetologes netgi kitame mieste pabuvojau bet efektas buna menesiui ar dviem ir vel tas pats....
vienintelis budas kaip bandau naikinti tokiu spuogus, tai tepti su jodu kasdien pakol isnyksta. siaip stengiuos ju nespausti nes tai tikrai skausminga ir nieko gero neduoda. jei jodu netetu tai tiesiog laukiu kol patys isnyks, nes dazniausiai man tokie spuogai atsiranda per pms
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 02, 11:35)
vienintelis budas kaip bandau naikinti tokiu spuogus, tai tepti su jodu kasdien pakol isnyksta. siaip stengiuos ju nespausti nes tai tikrai skausminga ir nieko gero neduoda. jei jodu netetu tai tiesiog laukiu kol patys isnyks, nes dazniausiai man tokie spuogai atsiranda per pms
o tepliojimas jodu padeda?
o as kiek zinau negalima persistengt tepant odos jodu
gydytoja del balso stygu patare tepti jodu kakla bet ispejo,kad nedaryti to per daznai
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 03 02, 11:51)
o tepliojimas jodu padeda?
QUOTE(pepė @ 2008 03 02, 11:56)
o as kiek zinau negalima persistengt tepant odos jodu
gydytoja del balso stygu patare tepti jodu kakla bet ispejo,kad nedaryti to per daznai
jodas isdziovina spuoga, as ji naudoju tik tiems skausmingiems, ir tepu TIK ant pacio spuogo ir stengiuos kad kuo maziau and sveikos odos patektul.siaip jodo negalima perdozuot kitaip galima pasigauti skydliaukes liga
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 02, 12:07)
jodas isdziovina spuoga, as ji naudoju tik tiems skausmingiems, ir tepu TIK ant pacio spuogo ir stengiuos kad kuo maziau and sveikos odos patektul.siaip jodo negalima perdozuot kitaip galima pasigauti skydliaukes liga
o jis gerai padeda nuo spuogu?
Turiu irgi problemą dėl giluminių spuogų. Iškyla koks vienas kitas. Ilgai laikosi, o ir randas įdubęs vėliau lieka. Kartą mėginau paspaust tokį spuogelį ant skruosto... Ir kas atsitiko... Kažkokiu būdu pateko bakterija (nors dariau viską pakakamai steriliai) ir tada visas žandas buvo ištinęs ir gal4 mėn vaikščiojau su 3,5 cm iškilusia bjauriu dariniu - kažkokia votimi pulinga ir melsva. MERGINOS - JOKIU BŪDU NESPAUSKITE tokios rūšies spuogų, nes vėliau gali tekti mokėti labai daug... pavyzdžiui kaip man dabar. :{
vienintelis budas kaip bandau naikinti tokiu spuogus, tai tepti su jodu kasdien pakol isnyksta.
Hm... įdomu kaip kitą dieną atrodo oda?
Vakar užėjau kelis jodo taškiukus ant spuogiukų, šiandien atrodo žiauriai 3 vietose didžiausi plėmai ant veido Tikuos ryt praeis, nes į gatvę baisu eit...
Norėčiau paklausti, ar verta kreiptis į endokrinologą, ar yra tokių vaistų kurie išnaikintų diena po dienos vis kylančius naujus spuogus?
Va va ir as tokia. Tik gal kildavo po 3-4. Ir tik po 2-3 men. dingdavo raudonos demes. OMano oda siaip linkusi blizgeti, tai visada maniau kad mano veido oda yra riebi ir ja reikia dziovinti. O kai nuejau pas kosmetologe ji mane pamoke, kad ne dziovinti reikia o drekinti. Tai dabar kai naudoju drekinamuosius kremukus ryte ir vakare tai odele jau kaip ir taisosi. Kyla maziau spuogu, jie greiciau gyja, gal po pusmecio ir visai dings si problema. Nes ir pati kosmetologe minejo, kad odai isgydyti reikia pusmecio. Tikiuosi kad viskas bus gerai. Ir beja nespaudyti. O pateisinima sau as visada randu kodel isspaudziu slykstukus. Tai vat beda yra beda. Beja pastebejau kad negaliu vartoti kaikuriu pieno produktu: pieno, rugpienio, grietineles, kosiu virtu su pienu netgi. Tai tenka riboti save valgiuose, ir pirsteliu darbuose.....