laba visom
as irgi turiu problemu su oda, jau esu nuleidusi rankas, nes supratau, kad visgi cia labaiusiai kalti hormonai. Esu isbandziusi visus kremus ir tepalus nuo spuogu (ne kosmetinius, bet gydomuosius) - tame tarpe, BP5, erilyc (su antbiotiku eritromicinu), Differin gel, skinoren ir dar gyvą galą kitų ir tikrai galiu pasakyt, kad dauguma ju veikia, bet visgi neisgydo. Bandziua gydytis hormonais, rezultatas
sitap isinaikinau spuogus iki vestuviu, nes norejosi, kad bent uztusuot kosmeta butu galima, nes randai ir demes tai
bet geriau tik 4 menesius, nes norim vaikiuko. yra tik vienas buvdas tikrai isgydantis oda - geriamas roccutan (atrodo taip vadinasi, tiksliai nezinau), bet jei juos geriant pastojama tai 100 proc bus apsigimimai
, nustojus juos gert pastot galima tik po mazdau 1 metu, gydymas apie 1 metus, bet tikrai 100 proc veiksmingas. neisbandziua nes gasdina jo poveikis vaisiui, jei pagimdzius vaikiuku dar turesiu bedu, tai jauciu ji vartosiu...
tarp kitko dabar esu nusipirkusi kosmetikos su vaisiu rugstim
labai graziai randukus palygina ir demes ne tokios ryskios, nors spuogu negydo...