Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(katutis @ 2007 10 04, 00:41)
kaip tas aparaciukas vadinasi? Ne darsinvalis (panasiai kazkaip tariasi) tenai? smile.gif

Idomu idomu... bet musu Ukmergytej tokiu ne nebutu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 10 04, 00:17)
pas mano paaugli buvo giluminiai, tai kai papasakojau savo kosmetologei , liepe ji atvesti. Ji turi toki aparaciuka, kuriuo  pasildo ir tie giluminiai issivaiksto. Kaip sake daug gerti vandenelio ir pati limfa juos  po proceduros pasalina.

Kokiam čia mieste? bigsmile.gif
Jei Kaune, tai norėčiau koordinačių tos kosmetologės, nes labai jau aktualu man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 10 04, 10:16)
Idomu idomu... bet musu Ukmergytej tokiu ne nebutu sad.gif

jei cia tikrai tas pats daiktas, tai ju imanoma isigyti pas kosmetologes smile.gif Bent jau as pati toki pas savaja isigijau naudojimui namu salygomis, jinai pazista tiekeja. Nepamenu tik kiek tiksliai uz ji mokejau - kelis simtus litu.

Jis leidzia elektros srove, ozona, bet kad sildo tai nepasakyciau smile.gif Oda kaista nuo el. sroves, gyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 10 04, 08:32)
jei cia tikrai tas pats daiktas, tai ju imanoma isigyti pas kosmetologes smile.gif Bent jau as pati toki pas savaja isigijau naudojimui namu salygomis, jinai pazista tiekeja. Nepamenu tik kiek tiksliai uz ji mokejau - kelis simtus litu.

Jis leidzia elektros srove, ozona, bet kad sildo tai nepasakyciau smile.gif Oda kaista nuo el. sroves, gyja  g.gif

Tai ar rimtai issivaiksto tas giluminis???
Atsakyti
As jau visai nebeturiu kantrybes...ir vilties.... verysad.gif jau buvo lyg viskas ir apgije ..jau mazensi spuogeliai...ir randeliai...vakar ryte pabudusi vel pajutau dilgciojimas...prie lupu kampuciu matau kaip kyla skausmingi spuogai...ir dar ant smakro vel...nebesuprantu...pas ginekologe buvau, gydausi uzdegima, pas dermatologa buvau(kuris siulo tik KT), pas homeopate gydausi... naudoju ir aknofan, ir arbatmedzio alieju, ir nakvisu aliejus, ir purvo kaukes, ir su aha rugstimis obuoliu kaukes, ir darau ryziu iskrovos dienas, ir stengiuosi maista priziuret....nebeisivaizduoju ka daryt....nejau liks iseitis tik KT gert...ko labiausiai nenoriu.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
tau reikia eiti pas kosmetologe, kai veiduka isvalys tik tada bus prasme tu kaukiu ir viso kito gerio. o kai veidukas uzsiterses..tepk gerk ka ismanai zmogus..vis tiek snipstas doh.gif
pati turiu sia beda
Papildyta:
o del tos silumos..elektros sroves.. manau cia kalba eina apie BIOPTRONA, dauguma kosmetologiu ji naudoja kiek zinau..sako gerina gyjima.. ir siaip jis ten skatinaatsinaujinti ir lialialia.. bet kiek zinau kai per daznai tai jis nera geras daiktas..tie spinduleliai turi buti su saiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 10 04, 10:42)
Tai ar rimtai issivaiksto tas giluminis???

man jis padedavo, nes, be kitu bedu, oda budavo kaip popierius - vos kokia mazyte zaizdele nuo spuogo, o negyja visiskai ir, toks jausmas, kad toliau dideja tas pazeidimas, auga spuogas ar net nezinia is viso kas ten po oda kaupiasi sad.gif

sildydavo ir mane kosmetologe su lempa, bet darsinvalis budavo geriausiai. Jei kas iskildavo, vos ne su asaromis per puse Vilniaus pas ja vaziuodavau, pakankindavo su juo ir pagelbedavo blush2.gif

tik vat turiu perspeti, kad ant veido su darsinvaliu atsargiai reikia, nes didina plaukuotuma. Tik tose vietose reikia liestis, kur mirtinai reikia. Nes sitie aparatai turi visokiu antgaliu, net tokias stiklines sukutes, kuriomis sukuoja galva ir stiprina plaukus, skatina ju augima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 10 04, 09:26)
Kokiam čia mieste?  bigsmile.gif
Jei Kaune, tai norėčiau koordinačių tos kosmetologės, nes labai jau aktualu man  doh.gif

Inga, mob.865534242 (gali atsiliepti ne ji pati, tai sakyti noriu pas Inga del spuogu)
Atsakyti
bent man lieka visiskai neaisku, kodel sita nelaime atsiranda ir kodel dingsta.

Per viska perejau - veido valyma, rugstines kaukes, sildomas lempas, darsinvali, pilingus, kaukes, purva, rugstini krema, aviziniu dribsniu valgyma ir mitybos koregavima, dietas, KT gerima.

O per pastaraja savaite isgeriau du dvilitrinius butelius coca-colos (teisinuosi, kad pms'as ax.gif ), kaip ir ka valgau, tai isvis geriau nutylet blush2.gif Ir nieko smile.gif

Nezinia, ka galima likimo sesem patart unsure.gif Matyt, kiekviena turi atrasti unikalia saves gelbejimo formule sad.gif
Atsakyti
Įkišiu savo trigrašį blush2.gif Turiu ir aš bėdų su veido oda doh.gif Yra tokia rusiška linija Mirra, o kremas Aleron (berods) vadinasi. Bent jau Kaune Laisvės al/Mickevičiaus g. kampas, Tauro batų parduotuvėje yra skyrius (reklama suskėliau). Veikia taip keistai, lyg šaldo, lyg dilgčioja, bet man tikrai padėjo. Kainuoja kokia 20-30 Lt. Senokai pirkau, tiksliai nepamenu. O šiaip jau teisingai pastebėta - kiekvienai savo gelbėjimosi ratas, bet kartais imi ir pritaikai ką iš "likimo draugių" 4u.gif
Atsakyti
o man padejo atsikratyt spuogu nakvisu aliejus thumbup.gif thumbup.gif kadangi jis reguliuoja hormonus wink.gif patariu ji pirkti ir kitoms,tikrai neturetu kaip nors blogai suveikti tai tik maisto papildas,recepto nereikia ax.gif patariu pirkti 1000mg ir gert dvi ar tris kapsules per diena,galima iki 3 kapsuliu smile.gif rezultatas po kokiu dvieju men ar menesio stulbinamas wub.gif dabar labai dziaugiuosi,tikrai rekomenduoju nakvisu alieju visoms thumbup.gif
Atsakyti
vienu atveju man buvo labai padeje, kitu atveju man deramtologe neleido vartot, atseit riebina oda.... unsure.gif
Atsakyti