QUOTE(Linaute @ 2007 09 13, 09:52)
o tai jus tepat tuo diferinu visa veido oda, ar tik pacius spuogus???
tikrai ne visą odą. iš viso jei oda linkusi į sausumą ar į jautrumą, tai tikrai tik spuogelius reikia tepti. mano oda mišri, gal net linkus į riebumą, ir tikrai nejautri, tai iš pradžių vis vien pratinau odą po truputuką, buvo atsiradę ir kažkiek išsausėjusių plotelių, bet drėkinau ir per laiką oda apsiprato su differin'u. tada jau ne tik spuogus, bet jau ir plotus aplink juos tepliojau
Papildyta:
QUOTE(viiilma @ 2007 09 12, 09:25)
visiskai sutinku
bet visada yra "bet"
pati esu kuda kuda..
jei pradeciau valgyti tik darzoves ar vaisius (na turiu omeny - sveikai maitintis), tuomet is manes nieko nebeliktu.. tad ir valgau daug mesos ir visokio kitokio brudo, kad tik neisnykciau nuo zemes pavirsiaus
va.. tik va zinau, kad rukyt mest tai reiktu.. ir vis sau kartoju tai.. bet..
beje.. man differin padejo.. na kol kas tik savaite naudoju, bet vaizdelis jau geresnis
kad tik oda nepriprastu
aš nesu labai jau kūda, na sakyčiau, normali (174/62)
tai va teko man 2 savaites maitintis vien daržovėm, vaisiais, košėm. aš irgi galvojau, kad man svoris labai kris ir pan., bet kad svoris labai nežymiai sumažėjo. turbūt dėl to, kad stabilus jisai pakankamai jau kokius 7 metus, tai nelabai ir keitėsi. o jei tu išvis plonutė, tai manau, kad tau neturėtų keistis svoris. galų gale juk valgai normalias porcijas, nebadauji, tik maistas sveikas, lengvai virškinamas
o dėl rūkymo tai ir man labai
šiaip dabar perpūtė vėjas, tai skausmas krūtinėj atsirado. iš pradžių nežinojau, kad čia dėl peršalimo, tai tokių dalykų prisigalvojau
džiugu tai, kad truputuką privertė susimąstyt. gal kartais pavyks mest, nes jau savaitę nerūkau