Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(Linaute @ 2007 09 12, 09:33)
o kas naudojo differin nebuvo taip, kad pradziojo pamete giluminiais???

man nauju giluminiu neisdygo.. ir tikiuosi neisdygs ax.gif bet kadangi naudoju tik apie savaite, tai tiksliai ir negaliu pasakyt, kas bus dar po savaites smile.gif
Atsakyti
beje.. differin man labai issausino odyte.. siaip oda riebi - bet po differin'o naudojimo, manau, ji tapo netgi sausa.. doh.gif tai vakar cia pasiskaiciau apie namines kaukes.. tai zinot.. vakare issimalevojau grietine skuostukus, kad bent kiek atsigautu.. pasaka! man patiko thumbup.gif na kiekviena diena netepsiu, matyt, nes spuogenu gali vel prikilt (visgi - grietine), bet karts nuo karto, kai oda reikalaus, pasilepinsiu tokia namine kauke blush2.gif
Atsakyti
na visoskiu tokius kremus naudojant,kurie labai sausina oda,siaip tai reikia oda drekinti
Atsakyti

o tai jus tepat tuo diferinu visa veido oda, ar tik pacius spuogus???
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 09 13, 09:52)

as differino nenaudoju,as naudoju brevoxyla,manau jie sudetimi panasus turetu buti.ir tepu visa veida. ryte vakare,jei nesidedu jokiu kaukiu,.jei sugalvoju vidury dienos ka pateplioti tepu tik spuogus
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 09 13, 09:54)
as differino nenaudoju,as naudoju brevoxyla,manau jie sudetimi panasus turetu buti.ir tepu visa veida. ryte vakare,jei nesidedu jokiu kaukiu,.jei sugalvoju vidury dienos ka pateplioti tepu tik spuogus

o as differin'u tepu skruostus ten, kur tu niekadeju yra..
ir beje.. drekinamuoju kremu tepu as veiduka.. bet oda vis tiek biskiuka net pleiskanoja ax.gif
Atsakyti
ir as noreciau pasidalinti savo patirtimi. Irgi turejau (tikiuosi, kad reikia rasyti butuoju laiku smile.gif ) tokia problema. Siaubingas dalykas sad.gif

ilga laika vaiksciojau pas kosmetologe, gyde man akne, dare proceduras su darsinvaliu, liepe valgyti avizinius dribsnius rytais ir pan, bandem visokiausius kremus. Galu gale ji nuleido rankas, kad padare viska ir pripazino, kad problema tikriausiai nebe jos srities.

panos, gali buti, kad turit hormoniniu sutrikimu (taip buvo man), galbut medziagu apykaita streikuoja.

Ilgai ieskojau iseities, daug bandziau. Ir iki siol daug dirbu su oda: su iprastiniu naudoju rugstini krema - man jis labai gerai tinka, nes dezinfekuoja ir sustiprina oda, geriu KT. Viskas lyg ir apsitvarke smile.gif
Papildyta:
dar uzmirsau pridurti - atsisakiau visu makiazo pagrindu, krempudru, to paties Acnecolor. Kosmetologe manes nesuprato, bet as isitikinau, kad man tai tik prisideda prie problemu gausinimo - kemsasi poros, tada dar ir su inkstirais tenka dazniau pakovoti smile.gif

buvo neramu, kaip dabar nesitepsiu, bet yra gerai - oda sveikeja, atrodo gerai, ramu i zmones iseiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 09 13, 09:54)

Nea. Sudėtimi nepanašūs. Brevoxyl veiklioji medžiaga - Benzoylperoxid (BPO), o differino - adapalenas (retinoidas)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 09 13, 10:26)
dar uzmirsau pridurti - atsisakiau visu makiazo pagrindu, krempudru, to paties Acnecolor. Kosmetologe manes nesuprato, bet as isitikinau, kad man tai tik prisideda prie problemu gausinimo - kemsasi poros, tada dar ir su inkstirais tenka dazniau pakovoti smile.gif

buvo neramu, kaip dabar nesitepsiu, bet yra gerai - oda sveikeja, atrodo gerai, ramu i zmones iseiti smile.gif

siaip neuzkemsanti poru krempudra yra Exuviance. tinkanti ir problemiskai odai.
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 09 13, 09:52)

tikrai ne visą odą. iš viso jei oda linkusi į sausumą ar į jautrumą, tai tikrai tik spuogelius reikia tepti. mano oda mišri, gal net linkus į riebumą, ir tikrai nejautri, tai iš pradžių vis vien pratinau odą po truputuką, buvo atsiradę ir kažkiek išsausėjusių plotelių, bet drėkinau ir per laiką oda apsiprato su differin'u. tada jau ne tik spuogus, bet jau ir plotus aplink juos tepliojau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viiilma @ 2007 09 12, 09:25)
visiskai sutinku  drinks_cheers.gif  bet visada yra "bet"  doh.gif  pati esu kuda kuda..  doh.gif  jei pradeciau valgyti tik darzoves ar vaisius (na turiu omeny - sveikai maitintis), tuomet is manes nieko nebeliktu.. tad ir valgau daug mesos ir visokio kitokio brudo, kad tik neisnykciau nuo zemes pavirsiaus  lotuliukas.gif  va..  tik va zinau, kad rukyt mest tai reiktu.. ir vis sau kartoju tai.. bet..    blush2.gif 
beje.. man differin padejo.. na kol kas tik savaite naudoju, bet vaizdelis jau geresnis  wub.gif  kad tik oda nepriprastu  g.gif

aš nesu labai jau kūda, na sakyčiau, normali (174/62) ax.gif tai va teko man 2 savaites maitintis vien daržovėm, vaisiais, košėm. aš irgi galvojau, kad man svoris labai kris ir pan., bet kad svoris labai nežymiai sumažėjo. turbūt dėl to, kad stabilus jisai pakankamai jau kokius 7 metus, tai nelabai ir keitėsi. o jei tu išvis plonutė, tai manau, kad tau neturėtų keistis svoris. galų gale juk valgai normalias porcijas, nebadauji, tik maistas sveikas, lengvai virškinamas 4u.gif
o dėl rūkymo tai ir man labai blush2.gif šiaip dabar perpūtė vėjas, tai skausmas krūtinėj atsirado. iš pradžių nežinojau, kad čia dėl peršalimo, tai tokių dalykų prisigalvojau doh.gif džiugu tai, kad truputuką privertė susimąstyt. gal kartais pavyks mest, nes jau savaitę nerūkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 09 13, 16:42)
siaip neuzkemsanti poru krempudra yra Exuviance. tinkanti ir problemiskai odai.

o paciai ar teko ja isbandyti? Kaip ja pati vertintum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 09 13, 09:26)
ir as noreciau pasidalinti savo patirtimi. Irgi turejau (tikiuosi, kad reikia rasyti butuoju laiku smile.gif ) tokia problema. Siaubingas dalykas sad.gif

ilga laika vaiksciojau pas kosmetologe, gyde man akne, dare proceduras su darsinvaliu, liepe valgyti avizinius dribsnius rytais ir pan, bandem visokiausius kremus. Galu gale ji nuleido rankas, kad padare viska ir pripazino, kad problema tikriausiai nebe jos srities.

panos, gali buti, kad turit hormoniniu sutrikimu (taip buvo man), galbut medziagu apykaita streikuoja.

Ilgai ieskojau iseities, daug bandziau. Ir iki siol daug dirbu su oda: su iprastiniu naudoju rugstini krema - man jis labai gerai tinka, nes dezinfekuoja ir sustiprina oda, geriu KT. Viskas lyg ir apsitvarke smile.gif
Papildyta:

KOKIAS KT NAUDOJI???
Atsakyti