Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

Oi flucinar...kiek as jo sutepus....jaunystej smile.gif
o dabar vargstu.....nezinau kas man ar perioralinis dermatitas ar akne (dvieju daktaru nuomone)...gal padetu kontraceptikai....bet as nenoriu ju...tad galinejuosi su savo monstrais...aplink burna man kyla tie dideli spuogai...jie susidaro is inkstiriuko, paskui atsirandai ale tie komedonai ar kas ten...ir tada jau matai kaip ryte jis auga auga...kelias dienas...raudonuoja...kartais jis toks gilus, kad net pulinukas nesusidaro...kur susidaro...tai arba susprogsta...arba neiskentus susprogdinu blush2.gif doh.gif ..o kol paskui jis isnyksta....lieka randelis..vienu zodziu vargst...kelio nematau...tepu visokius esterio skyscius, ichtiliolo tepalus, kauke obuoliu rugsties, moli....
dabar laikausi ryziu dietos, stengiuosi vartoti kuo maziau druskos ir cukraus...gal kazkiek padeda, bet nejau taip visa gvenima...
Atsakyti
dazniausia giluminiu spuogu priezastis - viduriu uzkietejimas. del sios priezasties spuogai kyla apatineje veido puseje, man dazniausiai zandikaulio linijoje. doh.gif as tepu ta vieta Traumeel, jis greitai iskelia spuoga i virsu, o kartais patepu Acnofan, kad spuogas issivaiksciotu viduje, o ne iskiltu i pavirsiu.
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 09 07, 00:11)
dazniausia giluminiu spuogu priezastis - viduriu uzkietejimas. del sios priezasties spuogai kyla apatineje veido puseje, man dazniausiai zandikaulio linijoje. 

schmoll.gif
Viena giminaitė nuolat kenčia dėl vidurių užkietėjimo, bet nei ji paauglystėje turėjo kokį spuogą ant veido, nei dabar niekad nei vieno nepamatysi. Oda lygi, graži, nei inkštiriuko nei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 rugsėjo 2007 - 10:07
QUOTE(krikstole @ 2007 09 06, 11:15)
Oi flucinar...kiek as jo sutepus....jaunystej smile.gif
o dabar vargstu.....nezinau kas man ar perioralinis dermatitas ar akne (dvieju daktaru nuomone)...gal padetu kontraceptikai....bet as nenoriu ju...tad galinejuosi su savo monstrais...aplink burna man kyla tie dideli spuogai...jie susidaro is inkstiriuko, paskui atsirandai ale tie komedonai ar kas ten...ir tada jau matai kaip ryte jis auga auga...kelias dienas...raudonuoja...

inkstiras=kamedonas(tas pats) tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gerdaO @ 2007 09 07, 00:11)
dazniausia giluminiu spuogu priezastis - viduriu uzkietejimas. del sios priezasties spuogai kyla apatineje veido puseje, man dazniausiai zandikaulio linijoje.  doh.gif as tepu ta vieta Traumeel, jis greitai iskelia spuoga i virsu, o kartais patepu Acnofan, kad spuogas issivaiksciotu viduje, o ne iskiltu i pavirsiu.

kinu medicinoje sakoma,kad tai susije su kiausidemis
reikia pasitikrint pas ginekologe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 09 06, 23:11)
dazniausia giluminiu spuogu priezastis - viduriu uzkietejimas. del sios priezasties spuogai kyla apatineje veido puseje, man dazniausiai zandikaulio linijoje.  doh.gif as tepu ta vieta Traumeel, jis greitai iskelia spuoga i virsu, o kartais patepu Acnofan, kad spuogas issivaiksciotu viduje, o ne iskiltu i pavirsiu.

O kas cia per tepalas???
Atsakyti
as cia is asmenines patirties parasiau del spuogu rysio su viduriu uzkietejimu 4u.gif
aisku kitas gal ir ruko ir valgo riebiai, ir su hormonais problemu yra, ir kt., bet spuogo nei vieno, cia jau dovana biggrin.gif

del tepalo, tai del Traumeel turbut klausi? na jis siaip nuo patinimu, melyniu, bet spuogus irgi labai gerai iskelia, taip pat issklaido, kai buna po spuogo kartais lieka toks poodinis sukietejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2006 03 28, 19:44)
Zinau labai gera tepaliuka butent pulingiems ar skausmingiems spuogams. Reikia kompresus nakciai daryt, ir ryte spuogas daug mazesnis smile.gif
man gydytojas chirurgas rekomendavo smile.gif
pavadinimas "Ilon
Abszess- Salbe"
toks zalias
Papildyta:
user posted image
Stai toks

nezinau,kaip gali jis buti mazesnis,jei tas tepalas iskelia i pavirsiu vidinius pulinius,spuogus ir pan..
Atsakyti
Spuogai - del hormoniniu problemeliu. KT padarytu stebukla, bet ne visi gali ir nori juos vartoti. Jokie kitokie vitaminai stebuklo nepadarys. Bandyk ieskoti preparatų, kurie normalizuoja hormonus. Galbūt žoliniai preparatai sušvelnintų situaciją.
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2007 09 11, 15:21)
Spuogai - del hormoniniu problemeliu. KT padarytu stebukla, bet ne visi gali ir nori juos vartoti. Jokie kitokie vitaminai stebuklo nepadarys. Bandyk ieskoti  preparatų, kurie normalizuoja hormonus. Galbūt žoliniai preparatai sušvelnintų situaciją.

na nebutinai del hormonu g.gif pvz., as.. geriu kontraceptines.. ir ka manot? spuogu tikrai tikrai nemaziau doh.gif jauciu, cia liga kazkur kitus.. bet tai kaip dbr - tirtis visa organizma??? juk dermatologe nepasakys, ar man sutrikus zarnyno veikla, ar kasa, ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 09 12, 08:15)
na nebutinai del hormonu  g.gif  pvz., as.. geriu kontraceptines.. ir ka manot? spuogu tikrai tikrai nemaziau  doh.gif  jauciu, cia liga kazkur kitus.. bet tai kaip dbr - tirtis visa organizma??? juk dermatologe nepasakys, ar man sutrikus zarnyno veikla, ar kasa, ar dar kas  g.gif

nežinau, kaip gydytojai gali nustatyti, ar sutrikus veikla ar ne, bet juk gali pati puikiausiai pasižiūrėti tai, t.y. pasireguliuok mitybą ir žiūrėk, kaip organizmas į tai reaguoja. aišku, rezultatas nebus greitas, bet vardan grožio verta ilgėliau pagyvent sveikai. jei situacija gerės, tai bus įrodymas, kad problemos dėl netinkamos mitybos ar pasirinkto gyvenimo būdo. na, bent jau aš taip dariau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 09 12, 08:54)
nežinau, kaip gydytojai gali nustatyti, ar sutrikus veikla ar ne, bet juk gali pati puikiausiai pasižiūrėti tai, t.y. pasireguliuok mitybą ir žiūrėk, kaip organizmas į tai reaguoja. aišku, rezultatas nebus greitas, bet vardan grožio verta ilgėliau pagyvent sveikai. jei situacija gerės, tai bus įrodymas, kad problemos dėl netinkamos mitybos ar pasirinkto gyvenimo būdo. na, bent jau aš taip dariau..  ax.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif bet visada yra "bet" doh.gif pati esu kuda kuda.. doh.gif jei pradeciau valgyti tik darzoves ar vaisius (na turiu omeny - sveikai maitintis), tuomet is manes nieko nebeliktu.. tad ir valgau daug mesos ir visokio kitokio brudo, kad tik neisnykciau nuo zemes pavirsiaus lotuliukas.gif va.. tik va zinau, kad rukyt mest tai reiktu.. ir vis sau kartoju tai.. bet.. blush2.gif
beje.. man differin padejo.. na kol kas tik savaite naudoju, bet vaizdelis jau geresnis wub.gif kad tik oda nepriprastu g.gif
Atsakyti
o kas naudojo differin nebuvo taip, kad pradziojo pamete giluminiais???
Atsakyti