Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Selma, tokios dar geriau - nesiojant susivels pacios hihihi.gif
Labai grazios tavo aveles wub.gif
Atsakyti
Raganėle, aš visai nepykstu jei žmogus velia už 50 -60 Lt. Na užsidėjo 20 Lt, čia jo reikalas, o kitas už 150 Lt - čia irgi jo reikalas smile.gif . Bet jei pamatyčiau veltas tapkutes be kokių deimantų ir jos kainuotų 300 Lt, tai mano nuostaba būtų adekvati kai pamačiau už 35 Lt.
Bet už 35-40 Lt, nu nesupratu tai kiek reikia užsidėt, 10 Lt? g.gif už 4-5 valandas pakankamai sunkaus fizinio darbo. Aš pvz. per 4 valandas nesuveliu. Man kažkaip atrodo, kad žmogus tiesiog nesusiskaičiuoja išlaidų.
Čiapanašiai kaip 1 kg mėsos parduotuvėj kainuoja virš 10 Lt, bet maksiminis faršas kainuoja 5 lt kg. Man tai visada kelia nuostabą, o tai kas tada tame farše? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas šliapiankoj ir farše vietoj mėsos, tas veltinėse už 35 Lt vietoj brangios vilnos - pigūs pakaitalai. Nu jei žmogus avį turi, ar vilnos tiesiog gauna, gal ir suvelia. Visgi nesuprantu piktinimosi biggrin.gif tikrai. Kaip ir piktinimosi, kai atsisakoma lietuvaitėms parduoti už lietuvišką kainą. Yra visokios kokybės, visokių žaliavų šaltinių, reklamavimo ar ne galimybių, pagaliau visokių poreikių ir rinkų.
Atsakyti
ei... duokit linką ką...
am
ale tame veltinis.lt yra moterų, kurios daro daug, daro nuo seniai jau... o vistiek netobulėja ir išvis reiktų mest šitą amatą. Bet čia tema neišsemiama kaip apie kaziuką
Atsakyti
Va va, tame farše aju neaišku kas biggrin.gif Gali būti mėsos tik dėl kvapo, o visa kita, nu nesigilinsiu visgi dabar ką tik pietavau lotuliukas.gif

Aš dar pradedanti, bet už 35-40 Lt tikrai niekam nevelčiau schmoll.gif , savo baisias vienas iš pirmųjų už tiek pardaviau (kai jau visi artimi buvo apdalinti broku smile.gif ), bet prieš tai perspėjau, kad jos ne tokios, kokias dabar veliu ir kad beveik nesulyginamos, bet jei tiko žmonėms ir po perspėjimo, tai čia jau ne mano bėda. Bet normaliai velti ir tiek prašyti, čia jau nesąmonė, visgi vienas nuvelti bent man užtrunka apie 6 val, o kur dar nuglostymas ir papuošimas... g.gif

Žmonės patys atsirenka ko nori smile.gif Pagal savo galimybių, noro ir kokybės santykį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 13:11
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 02, 13:01)
ei... duokit linką ką...
am
ale tame veltinis.lt yra moterų, kurios daro daug, daro nuo seniai jau... o vistiek netobulėja ir išvis reiktų mest šitą amatą. Bet čia tema neišsemiama kaip apie kaziuką

būtent smile.gif ir jei netobulėja, tai nėra ko ir kainas tobulinti, bet nemanau jose blogio - yra tokio produkto pirkėjas, yra ir toks vėlėjas, nu ir valio. O ten ką, foto atrodo kaip normaliai suveltų šlepečių?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 02, 13:04)
būtent smile.gif ir jei netobulėja, tai nėra ko ir kainas tobulinti, bet nemanau jose blogio - yra tokio produkto pirkėjas, yra ir toks vėlėjas, nu ir valio. O ten ką, foto atrodo kaip normaliai suveltų šlepečių?

nu aš nerandų tų po 35 biggrin.gif

ai nu skudurų ir siuvėjų irgi nuo iki pasaulyje yra. Ir su batais, ir su veltiniu ir su viskuo tas pats. Svarbu yra tų, kurios daro gerai ir labai gerai smile.gif O atgrubnagiškų uodegų visada buvo ir bus smile.gif
Atsakyti
http://www.veltinis....iukai-94590.htm
Man tai normalūs visai.
Karalyste nepyk, kad čia tave aptarinėjam. Aš tai be piktumo, tik iš nuostabos smile.gif .
Atsakyti
Ai čia karalystė taip... nu va pasirodo saviškę apšnekam bigsmile.gif
Atsakyti
O geras, Besijuokianti, begėde tu lotuliukas.gif vietinę apšneki... Tai ir sakau, jei ji mano kaime juos pardavinėja - ten už daugiau nei kas pirks nei įpirks, super, kad tokią galimybę Karalystė suteikia smile.gif tik save kiek nuskriausdama, manau.
Atsakyti
Tai o kam mes čia susirinkom? ax.gif
Vien tik aikčiot nuo savo darbų irgi neįdomu lotuliukas.gif .
Aš tiesiog tokių kainų iki šiol nesu mačius. Nu bet nieko, biški pagalvosiu pagalvosiu ir apsiprasiu biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai rimtai, miestuke gyvendamos, jei moteriškės pačios nusivelt nemoka - na nei už ką nepirktų nei irgi vietinės Ingos tapkių nei po 60 iš veltinio.lt. Nėr už ką ir tai tik tapkės. Provincijos gyvenimas visai kitos, pragyvenimas irgi smile.gif Nėra pagrindo piktintis ir nesuprasti. Ten visko mažiau reikia, užtat noriu parsikraustyt atgal lotuliukas.gif ten ir pieno 3 litrai ką tik pamelžto 2 Lt kainuoja biggrin.gif o čia savo veršiukų gaujai perku čiortznajet ką, po geriau neskaičiuosiu kiek.
Žodž - skirtingos sąlygos, skirtingos ir kainos - peace 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 02 gruodžio 2011 - 13:40