Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Aš anądien sesers paprašiau, kad savo vaiko koją apibrėžtų ir išmatuotų. Tai ji parašė taip įdomiai "per vidury smile.gif 12 cm". Galvoju nu kas tas "per vidurį", sakau pasiklausiu dėl visa ko. Tai ji išmatavo nuo kulno iki viduriniojo piršto kažkodėl. Nu niekaip nesupratau kodėl, atrodo protingas žmogus lotuliukas.gif ir še tau.
Atsakyti
Pas mane irgi vienas atvejis buvo, kai paprašiaus išsimatuoti apibrėžus pėdą ir nešiojamų batų dydį parašyti. Nešiojo 42 dydį, o pagal pamatavimą parašė net į lentelę netelpantį dydį blink.gif Gerai, kad galėjau sulyginti dydžius, tai perklausiau dar kartą dėl pamatavimo ir ką, blogai išsimatavo. O jei būčiau padarius pagal tą pamatavimą ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 11:01
labas rytas, nu ne, rašė, kad stovint ant grindų apibraukinėjo kojas ir va taip gavosi. Velsiu kaip 2 rankinukus nu, kokia problema lotuliukas.gif net kurpaliai vienetiniai neproblema, paskui pasiūlysiu išsiųst kartu biggrin.gif Italija šįkart čiūdinasi
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 02, 12:02)
labas rytas, nu ne, rašė, kad stovint ant grindų apibraukinėjo kojas ir va taip gavosi. Velsiu kaip 2 rankinukus nu, kokia problema  lotuliukas.gif net kurpaliai vienetiniai neproblema, paskui pasiūlysiu išsiųst kartu biggrin.gif Italija šįkart čiūdinasi

giganto.
bet, kad italas...
Atsakyti
Vakar žinokit nustėrau. Pamačiau veltinyje.lt veltų šlepečių kainas po 35-40 Lt. Nu žinokit nesuprantu, aš latviško karšinio savikainą moteriškų tapkučių suskaičiuoju 25 Lt minimum, su elektra, vandeniu, lateksu, patentu. O kai perku geresnę, kad ir tą Gotlandą, tai gaunąs, gerokai daugiau.
Ir tai čia BE benzino iki pašto ir iki vilnos parduotuvių, be kremų rankoms, be dekoravimo priemonių (siūlų, šilkų it t.t.), be sugadintų tapkių, kurios keliauja į broką.
Kiek kartų tada tepamas lateksas ant tapkių už 35 Lt, pusė karto? skiestas su vandeniu? O kaip veliama? be karšto vandens, betgi ta pigioji vilna be karšto vandens nesivelia... Tarp sluoksnių gal vatos kokios reiktų dėt ar dar ką.
Laukiu smūgių į savo pusę dabar doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Jetus, Besijuokianti, žinok mano pupa sėdi ant kelių, rodo pirštuku į tavo avatarą ir šaukia - va mama siaaa!!! blink.gif
O šiaip jau 35 - tai kaina už tiesiog tapkes. Kam gilintis? Manau turi būti visiem prieinamų veltinių, jei kažkas sugeba už tiek padaryti ir laiko tai pakankama kaina - kodėt tai turi kliūti? Ar manai kad ir iš tavęs tada už tiek reikalaus pirkėjai? biggrin.gif Manyč - kokia kokybė,tokia ir kaina, visokių yra, visokių reikia. Minusas tik tas, kad nekokybiškų vėlinių prisipirkę galvos,kad "visi jie tokie", bet irgi nebūtinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 02 gruodžio 2011 - 12:07
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 12:54)
Tarp sluoksnių gal vatos kokios reiktų dėt ar dar ką.

gera mintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 02, 11:02)
biggrin.gif Italija šįkart čiūdinasi

Bet gi jie ten pi...ukai tongue.gif . Koks nors emigrantas turbūt biggrin.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 11:54)
Vakar žinokit nustėrau. Pamačiau veltinyje.lt veltų šlepečių kainas po 35-40 Lt.

Tik vakar pamatei lotuliukas.gif Mane seniai kraupina ta kaina doh.gif Net veltui vilną iš kažkur nučiokinus, už darbą tiek telieka, neskaitant, kaip tu sakai, visų papildomų išlaidų. Man smegenai neneša. Gal po mėnesio tos šlepetės susidėvi? g.gif Kad pirkėjas pretenzijų nekeltų, todėl kaina tik tokia? g.gif Na, čia man nesuprantama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 02 gruodžio 2011 - 12:13
as tikriausiai jau visa tarp vilnu: vaikui vietoj "pirstus prisivert" pasakiau - "prisivelt" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 12 02, 13:08)
Bet gi jie ten pi...ukai tongue.gif . Koks nors emigrantas turbūt biggrin.gif

va va, Zollia, kaip kokia tikra motera, atejo ir pasake biggrin.gif
as lygiai ta pati pagalvojau 4u.gif
Atsakyti
Suneraminot, užklausiau dar kartą dėl dydžio, gal nepasiųs manęs doh.gif

Nu parodykit kur tos veltinės už 35 Lt net įdomu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti

Aš pirmasias už 35 pardavinėjau, baisuokles tokias blush2.gif Dabar, po SM temutės morališkai pasiruošusi dar kainas kelti, tas išplaukimus į platesnius vandenis užaugina, nes, čia vietoje kur gyvenu pasakius kainas dauguma spjaudosi, o aš višta, plėšike jaučiuosi doh.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 02, 03:02)
kaip jums skamba užsakymas nuvelti 34 cm dydžio tapkes,

Oi blink.gif Ant mano stalo netilptu doh.gif

QUOTE(linada @ 2011 12 02, 09:28)

tikiuosi TA

Ta thumbup.gif Ir gražutės kokios wub.gif Sakė improvizuot, tai kiekvienas kitom spalvom ir kitaip dekoruotas dariau, TOS gražiausios biggrin.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 12 02, 09:28)
Šiaip 41-43 visai patinka velt

drinks_cheers.gif Mano mėgiamiausios 39- 43

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 11:56)
. Nu niekaip nesupratau kodėl, atrodo protingas žmogus

lotuliukas.gif
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 12:54)
O kaip veliama? be karšto vandens,

Tiksliai, be karšto veldavau lotuliukas.gif Ale, treęios tapkės, broliui skirtos, beformės lepioškos jau trečius metus nesutrinamos lotuliukas.gif Sako, principo reikalas- pratrinsiu skylę, bet jaučiu jos kuo daugiau tūsomos tuo labiau tvirtėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mačiau ir aš tą kainą unsure.gif Gal labai reikalingi pinigėliai ir kad kuo daugiau užsakytų už tai tokią kainą rašo... Kas žino... Bet ir parduotuvėje įprasta, kad už tokį pat produktą prašo skirtingai smile.gif Va pavyzdžiui dešra, pavadinimas tas pats, bet kainos skiriasi šlapianka mažai kainuoja, o su mėsa, skani parūkyta jau kita kaina biggrin.gif
Atsakyti