Oi kiek praleidau
Šelma, labai tikiuosi, kad tos paskutinės ir buvo TOS
Oho man tai jau užteko 30 cm viduje tapkučių, dabar jau tiesą sakant privengiu tokių dydžių, labai sunku tokio dydžio sukočiot, po jų jaučiausi kaip štangas pakilnojus. Ir vilnos joms reikia labai daug.
Baltos daug esu išbandžiusi BG
Jei apibendrinant, tai visos kiek tiurėjau labai gerai veliasi, susivelia iki plytos kietumo, bet kai kurios išdžiūvusios pasipučia ir nieko jau čia nepadarysi. Kraštukus užvelti irgi reikia nemažai pasidarbuoti su nukirptos vilnos gabalėliu.
Merinosinė balta vilna, suvėlus duoda tokį pasiraukšlėjusį efektą, kalbu kai dedama tapkučių viduje. Išdžiūvus nepasipučia.
Toplenoje moloko 34 m, ji ir yra tikrai toplenoje moloko, spalva kaip riebesnio pieno, gelsva. Maišant su kitų spalvų natūralia, pilka, ruda, rusva, tas gelsvumas nemaišo. Su spalvotomis, tas gelsvumas jau nelabai gražiai žiūrisi, nuotraukose labai išlenda gelsvumas.
32 m toplenoje moloko, ten ir rašo, kad šviesi, ji neturi tokio stipraus gelsvumo efekto kaip 34 m Susivelia gerai, ją pamaišau su ta tamsesne, kadangi turiu, tai reik panaudoti
tamsesnę dedu tarp švieisos luoksnių ir daugiau link tapkės nosiuko, ten nesimato, o efektas gaunasi geras
34 m balta ne toplenoje moloko turėjau pirmame užsakyme, jau nebeturiu, bet nieko blogo prieš ją neturiu, labai tinka pastorinti padukus.
Labai norėtusi baltos 31 m, gaila, jos nėra.
32 m buvo šviesi man labai patiko, baltumas aišku ne sniego , bet dedu ją paskutinėse savo tapkutėse, tai efektas mane visai tenkina
Nju va, pasidalinau apie baltas