Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 23:46)
pilkai ruda vienareikšmiškai  biggrin.gif baltų pora bandžiau, skirtumo nepamenu - storos, kiek pučiasi, daugiausiai jų rūšių vienoj vietoj Ronet turėjo.

Na va, o man baltos reik biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif kaip jums skamba užsakymas nuvelti 34 cm dydžio tapkes, mano naudojamose lentelėse tokio dydžio nėr blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 20:02)
blink.gif kaip jums skamba užsakymas nuvelti 34 cm dydžio tapkes, mano naudojamose lentelėse tokio dydžio nėr blink.gif  blink.gif

gal krepshininkui g.gif lotuliukas.gif paklausk is kart, gal ir emblema reiks ivelti lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzjauciu is anksto 4u.gif tikriausia stalas vienai tapkei lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 02, 02:02)
blink.gif kaip jums skamba užsakymas nuvelti 34 cm dydžio tapkes, mano naudojamose lentelėse tokio dydžio nėr blink.gif  blink.gif

Nu, laikykis friends.gif Ar čia Amerikėj tokios kojos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 02 gruodžio 2011 - 07:38
QUOTE(žollia @ 2011 12 02, 07:36)
Nu, laikykis  friends.gif Ar čia Amerikėj tokios kojos?

taigi taigi...turejau karta uzsakyma i amerike- 48 dydziui-atsisakiau...bet pagalvojau gal kokiam negrui- tie gi tokie gramylos buna... g.gif
Atsakyti
Negamalia sakyt negrui , reikia tamsiaodžiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 01, 23:32)
Taigi, išdėliojau KETVIRTĄ pora ir laikykit kumščius, kad ji būtų TA  rolleyes.gif

wacko.gif
tikiuosi TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 02 gruodžio 2011 - 08:28
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 01, 23:35)
Na va, o man baltos reik  biggrin.gif

Aš pagal intuiciją papildau 32mic g.gif , bet ten ta...moloko

Kažkokią alia gelsvą turėjau natūralią, tai man labai tiko į vidinį sluoksnį padams pastorint thumbup.gif
Tai užsikabliavau šią išbandyt unsure.gif

raganėle, faina tokia letena thumbup.gif , manęs 45 laukia. Šiaip 41-43 visai patinka velt g.gif
Atsakyti
Oi kiek praleidau blink.gif
Šelma, labai tikiuosi, kad tos paskutinės ir buvo TOS smile.gif

Oho man tai jau užteko 30 cm viduje tapkučių, dabar jau tiesą sakant privengiu tokių dydžių, labai sunku tokio dydžio sukočiot, po jų jaučiausi kaip štangas pakilnojus. Ir vilnos joms reikia labai daug.

Baltos daug esu išbandžiusi BG smile.gif Jei apibendrinant, tai visos kiek tiurėjau labai gerai veliasi, susivelia iki plytos kietumo, bet kai kurios išdžiūvusios pasipučia ir nieko jau čia nepadarysi. Kraštukus užvelti irgi reikia nemažai pasidarbuoti su nukirptos vilnos gabalėliu.
Merinosinė balta vilna, suvėlus duoda tokį pasiraukšlėjusį efektą, kalbu kai dedama tapkučių viduje. Išdžiūvus nepasipučia.
Toplenoje moloko 34 m, ji ir yra tikrai toplenoje moloko, spalva kaip riebesnio pieno, gelsva. Maišant su kitų spalvų natūralia, pilka, ruda, rusva, tas gelsvumas nemaišo. Su spalvotomis, tas gelsvumas jau nelabai gražiai žiūrisi, nuotraukose labai išlenda gelsvumas.
32 m toplenoje moloko, ten ir rašo, kad šviesi, ji neturi tokio stipraus gelsvumo efekto kaip 34 m Susivelia gerai, ją pamaišau su ta tamsesne, kadangi turiu, tai reik panaudoti rolleyes.gif tamsesnę dedu tarp švieisos luoksnių ir daugiau link tapkės nosiuko, ten nesimato, o efektas gaunasi geras smile.gif
34 m balta ne toplenoje moloko turėjau pirmame užsakyme, jau nebeturiu, bet nieko blogo prieš ją neturiu, labai tinka pastorinti padukus.

Labai norėtusi baltos 31 m, gaila, jos nėra.

32 m buvo šviesi man labai patiko, baltumas aišku ne sniego , bet dedu ją paskutinėse savo tapkutėse, tai efektas mane visai tenkina smile.gif

Nju va, pasidalinau apie baltas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 09:14
raganele, gal tai isorinis matmui bato?
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau, kad neteisingai išsimatavo, arba kokius 5 cm užsimetė, kad per maži nebūtų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 11:35)
Aš irgi pagalvojau, kad neteisingai išsimatavo, arba kokius 5 cm užsimetė, kad per maži nebūtų smile.gif .

arba kojinems - 2cm doh.gif .

p.s. zodziu, Raganele, prinervavom, dabar galim eiti dirbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 02 gruodžio 2011 - 10:41