Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Jau tau ,Juperiuk, tai tiksliai gėda pelėda lotuliukas.gif .
Gėda pasakyt, bet tiksliai maniškiai laksto be tapkiu, vakar paklausiau mergiotėsar norėtu veltu tapkyčiu, tai tik patrukė pačiais ir sako man ir su kojinėm gerai labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Maniske tai vakar ryte beruosiant i mokykla pasiskunde, kad jai mokykloj kojos sala, tai veliu ne eiles tvarka savo vaikui pirmiausia.
Atsakyti
O mokykloj leidžia su veltinėm tapkutėm blush2.gif
Atsakyti
Leidzia be problemu. Vyresnele 2 metus atvaiksciojo, dabar mazele vaiksto. Niekas nei puse zodzio.
Atsakyti
Ju ir aš įsitikinau ėriuko vilnos 21 mic. nesivėlimu doh.gif Į vidų dėjau Bg, maišytą su karšiniu. O viršus (kadangi ėriuko spalvos labai sodrios) ėriuko violetinė. Viršus sunkiai traukėsi, kol pritempiau daugmaž į vieną išmierą... Viršus didesnis 2 išmierom ir vsio blink.gif . O padas tai sukibęs kartu, nu vienžo... Prisipirkau per akciją ne taip seniai lotuliukas.gif . Dabar būsiu PRIVERSTA mokytis šalikus velt, nes šlepetėm tai ko gero schmoll.gif . O tuo labiau, jei greit pradyla (kas mane irgi nugąsdino)
Atsakyti
Aš tai be akcijos nusipirkau, tai man normaliai veliasi biggrin.gif Sunkiai dakaliau dydį, bet dakaliau. Paskutiniu metu kažkaip šablonus pradėjau didint unsure.gif, nes pagalvojau sluoksna, o dar mažiau mic.
Taip pat maišau su karšiniu, bet mano karšinys viršuij. Vienas vėliau tik iš sluoksnos schmoll.gif -tokios minkštos, man norisi standumo blush2.gif lotuliukas.gif , be to pasirodė, kad ši sluoksna linkus bumbuluotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 01, 17:28)
Aš tai be akcijos nusipirkau, tai man normaliai veliasi biggrin.gif Sunkiai dakaliau dydį, bet dakaliau. Paskutiniu metu kažkaip šablonus pradėjau didint unsure.gif, nes pagalvojau sluoksna, o dar mažiau mic.
Taip pat maišau su karšiniu, bet mano karšinys viršuij. Vienas vėliau tik iš sluoksnos schmoll.gif -tokios minkštos, man norisi standumo blush2.gif  lotuliukas.gif , be to pasirodė, kad  ši  sluoksna linkus bumbuluotis g.gif

Ga be akcijos geresnė iš tikrųjų. ? Bumbuluojasi stipriai, plaukas tikrai labai trumpas, todėl greit ir pradyla turbūt. ax.gif Man irgi reikia tokių stpresnių, tvirtesnių-prie ūkės biggrin.gif Kažkaip plonos man atrodo greit praplyš ir viskas ax.gif Na, čia reik smegeninėj bangas į reikiamą dažnį nureguliuot... ax.gif
Atsakyti
Vat butent. Mano mergiotes aulinukai, kur pradilo bumbulavos labai labai stipriai, kol nusibumbulavo visiskai. Bet sakau, idomiausia, kad jos jai buvo didokos ir koja priekio net nesieke.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 01, 18:07)
Ju ir aš  įsitikinau ėriuko vilnos 21 mic.  nesivėlimu doh.gif  Į vidų dėjau  Bg, maišytą su karšiniu. O viršus (kadangi ėriuko spalvos labai sodrios) ėriuko violetinė. Viršus sunkiai traukėsi, kol pritempiau daugmaž    į vieną išmierą... Viršus didesnis 2 išmierom ir vsio blink.gif . O padas tai sukibęs kartu, nu vienžo... Prisipirkau per akciją ne taip seniai lotuliukas.gif . Dabar būsiu PRIVERSTA mokytis šalikus velt, nes šlepetėm tai ko gero  schmoll.gif . O tuo labiau, jei greit pradyla (kas mane irgi nugąsdino)

g.gif o aš pati pradėjau nešioti dvisluoksnes ėriuko 21 mic., žiūrėsiu kaip seksis. O susivėlė tiesiog puikiai.
Atsakyti
Lendu i sia tema uzklausti del BG vilnos, cia manau daugiau renkasi jau isbandziusios ja, gal pasidalinsit kuri is naturaliu nedazytu sluoksnu labiausiai jums patiko( 30, 32,34 mic.)?
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 01, 22:38)
Lendu i sia tema uzklausti del BG vilnos, cia manau daugiau renkasi jau isbandziusios ja, gal pasidalinsit kuri is naturaliu nedazytu sluoksnu labiausiai jums patiko( 30, 32,34 mic.)?

pilkai ruda vienareikšmiškai biggrin.gif baltų pora bandžiau, skirtumo nepamenu - storos, kiek pučiasi, daugiausiai jų rūšių vienoj vietoj Ronet turėjo.
Atsakyti
Man šian siaubingai darbinga diena doh.gif Niekaip nepataikau 15,5 cm tapukų, na, lyg užkeikta, dydis dar dydis, bet šiandien net storumas kliūna, kažkokios lepečkos gaunasi doh.gif Nusižliumbiau net ir prisiekiau neit gult kol nepavyks, taip kaip reikia cool.gif Taigi, išdėliojau KETVIRTĄ pora ir laikykit kumščius, kad ji būtų TA rolleyes.gif
Atsakyti