QUOTE(s@mi @ 2011 12 13, 11:58)
Jei skaitei merginų pasisakymus apie sluoksną, tai ar žinai, kad jos kalbėjo ne apie merino sluoksną? Merginos velia iš žymiai storesnės, todėl jei užsakinėsi iš mažojo ėriuko, tapukam imk karšinį
Šalikėliui pirk jų turimą sluoksną.
QUOTE(kadabra @ 2011 12 13, 12:25)
tinka visokia sluoksna, ir plonesne, ir storesne slepetems, ziurint kokio rezultato nori: ar storu ukisku slepeciu, ar glotnesnio vaizdo balerinkiu (jos beje irgi gali buti stiprios, na, o i dugna gali ir karsinuko minkstumui ikloti). Su sluoksna zymiai lengviau dirbti ir kaip pradedancioms (tik reikia info nemazai persiziureti - youtube net galima rasti) tai net lengviau butu su ja, o ne su karsiniu, su kuriuo kada ne kada net ir stiprioms velejoms tenka paplusti su daugiau nei keliais virduliais. Labai svarbu ir tinkama sablono dydi pasirinkti, kad paskui nereiketu mot.slepeciu vaikui atiduoti ar vyrui su kokiom gelem nesioti
.
Man atrodo, kad pirmiau reik pagauti pacia minti, pasibandyti velti, o paskiau jau sunkesnes vilnas isbandineti, nes kitaip gali rankos nusvirti darbo eiga isbandzius.
Bet cia tik mano nuomone, kiekvienas pasiima tai kas jam paciausia.
opapa, apie storesne sluoksna ir praleidau, o atrodo sitiek daug visko skaiciua, ir tikrai ne tik permeciau, domejausi
dbr ta storesne tai kiek storesne?
kazkaip ieskojau vis 21. o dbr susiklaidinau
reik kitokios tada dar paieskoti
tapkuciu, manau reiketu gana storu, siltu, visgi mazam vaikiukui
o ir sau veliant noreciau tikrai siltu tapkyciu, nes jau kam kam, bet man siluma kaulu nelauzo
o del darbo, as tikrai nebijau
zinau, kad paziurejus nepasidaro, ir kad buna tooookiu darbu kad prakeikt gali
tikrai visame tame jau turiu patirties (ne velime)