Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Šelma @ 2011 12 13, 11:40)
Na, kai pilvelis jau didelis didelis  wub.gif  tai mažiausiai reikia sunkiai kočioti ir verdančiu vandeniu pilstytis  schmoll.gif
Saugok, Baric, save  wub.gif

nu ir kai mažas pilvelis, irgi sunkiai nekilnot, sunkiai nedirbt, nesportuot ir t.t. aišku yra spec pratimai, bet bandžiau velt, tikrai ne komfortiškas jausmas, ne tie raumenys dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 11:54)
nu ir kai mažas pilvelis, irgi sunkiai nekilnot, sunkiai nedirbt, nesportuot ir t.t. aišku yra spec pratimai, bet bandžiau velt, tikrai ne komfortiškas jausmas, ne tie raumenys dirba smile.gif

o aš užsikabinau vėlimu laukdamasi 19 sav. smile.gif
buvau ir persikočiojusi 25'tą, teko iki AK palėkti, ačiūdie viskas gerai baigėsi
Atsakyti
Antra diena apmezginėju vaikiškus tapukus doh.gif , man suvelt lengviau:). Pirštai kreivi paliks apnerinėjant veltinius smile.gif .
Neseniai fainą paklausimą gavau, nuoroda viena (aišku ne mano) - noriu apmegztų kaip šitie, nuoroda antra (vėl ne mano) - noriu tokių, tik vietoj ežiukų zuikiukai, nuoroda trečia (vėl ne mano) - noriu su išbadytu vardu. Ir viskas, kad nebūtų perkrauta:). Aš tokių niekad nesiimu, man patinka, kai sako, tai jūs savo nuožiūra padarykit thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 06:22)
labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane smile.gif biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių, tad velt nelabai rekomenduojama šiuo metu smile.gif bet dabar jaučiu, kad reikia sugrįžti smile.gif po Naujų vėl pulsiu velti smile.gif ir dabar turiu 2 užsakymus, o prieš tai dar 3 poras kalėdinių nuvėliau, bet kažkaip nespėjau nufotkint, labai greit atsiėmė smile.gif kolkas kočioti padeda MB, visai neblogai, žinot, kai vyriška jėga prisideda smile.gif stengsiuos įdėti rezultatus, dabar užsakytos tepkutės be užkulnių ir vienos jų 46 išmiera, sėdžiu už galvos susiėmus, galvoju ką daryt smile.gif

kaip ir kuom jus čia gyvos? matau viskas daug maž po senovei, kažkaip reik vėl įsilieti į kolektyvą smile.gif

dar norėjau pasiklaust ar kas bandėte BG juodą sluoksną? dažo ji ar ne? kažkaip baisoka man ją naudot smile.gif

Oj aš apskritai gyvenime velt panašaus nėštumo pradėjau biggrin.gif
Tai greit planuoamas išsiridenimas smile.gif Šaunu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 09:36)

man tapkes ir atsibodo, ir neatsibodo, bet ta tavo nuoroda, tai brrr... man kaip kazkas is filmo Svetimas. Gerai, kad ne vakar vakare imetei.
Zemisko ka nors ikelk tongue.gif 4u.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 12:15)
Antra diena apmezginėju vaikiškus tapukus doh.gif , man suvelt lengviau:). Pirštai kreivi paliks apnerinėjant veltinius smile.gif .

jei dar tik kelias akis ismezgei, tai ardyk tongue.gif - lengviau gi atnarele numegzti ir prisiuti - ir pirstai sveiki, ir virbalai nesulankstyti, o ir jokio kreivumo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 10:24)
kutveliukas, aš tai stengiuos nemaišyt sluoksnos su karšiniu, nes kartais skirtingai traukiasi, tai privargstu smile.gif

QUOTE(Šelma @ 2011 12 13, 10:33)
Pigiausia karšinys- woole, perkant didmenine kaina bus 36 litai už kilogramą, plius, dekorui gali paimti rinkinuką spalvotos.  pradėčiau tik nuo tokios  4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2011 12 13, 10:37)
man visgi nelabai variantas karšinys+ sluoksna, na nebent daryti dvisluoksnes, kad abu kraščiukai būtų savaip susivėlę, o ne kartu..  ax.gif
paskutiniu metu pas mažąjį ėriuką perkuosi

dekui velejos smile.gif
tuomet manau woolo karsini atidesim, nes kol kas turiu kaip ir uzsakyma (gimines), mazam berniukui tapciukus nuvelti, ir tetai salika prie jau mano megzto palto. tuomet gal tada liksiu prie mazo eriuko sluoksnos.
o ir pati labai labai noriu sau, savo tevams nusivelti tapkytes smile.gif

na zinoma, laukiu ir toliau, gal dar kur kas uzziurejo sluoksnos pigesnes nei eriuke?
o gal cia tik mano isitikinimas, kad sluoksna geriau (tapkem) nei karsinys? gal tapkem geriau karsinys?
kiek as dariau tuos blynus savo, tai sluoksna man lyg ir graziau susivele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 13, 12:44)
dekui velejos smile.gif
tuomet manau woolo karsini atidesim, nes kol kas turiu kaip ir uzsakyma (gimines), mazam berniukui tapciukus nuvelti, ir tetai salika prie jau mano megzto palto. tuomet gal tada liksiu prie mazo eriuko sluoksnos.
o ir pati labai labai noriu sau, savo tevams nusivelti tapkytes smile.gif

na zinoma, laukiu ir toliau, gal dar kur kas uzziurejo sluoksnos pigesnes nei eriuke?
o gal cia tik mano isitikinimas, kad sluoksna geriau (tapkem) nei karsinys? gal tapkem geriau karsinys?
kiek as dariau tuos blynus savo, tai sluoksna man lyg ir graziau susivele smile.gif

Jei skaitei merginų pasisakymus apie sluoksną, tai ar žinai, kad jos kalbėjo ne apie merino sluoksną? Merginos velia iš žymiai storesnės, todėl jei užsakinėsi iš mažojo ėriuko, tapukam imk karšinį ax.gif Šalikėliui pirk jų turimą sluoksną.
Atsakyti
Sveikos, patyrusios vėlėjos. Aš kol kas savo kočiojimo rezultatų gražomis šlepetėmis dar nedrįstu vadinti. O atėjau tokio patarimo - skirtingų dydžių ilgių lentelę tai turiu. O gal turit kažkokią orientaciniams pėdos pločiams? Nes vat su "rimtomis" t.y. vyriškomis šlepetėmis man kažkaip viskas aiškiau. O bandau sukonstruot dovanų 37 dydį ir... nu kažkokia paranoja, kad jos tiesiog siauros. Gal dėl, to, kad mano pačios koja plati palyginus ir dažnai į savos išmieros siauresnius batus letenos neįkišu. Kol kas labiausiai patiko 41 - 42 dydžius velt. Na ir savo letenai - tada jau idealiai paprastas formavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 13, 13:35)
man tapkes ir atsibodo, ir neatsibodo, bet ta tavo nuoroda, tai brrr... man kaip kazkas is filmo Svetimas. Gerai, kad ne vakar vakare imetei.
Zemisko ka nors ikelk  tongue.gif  4u.gif
jei dar tik kelias akis ismezgei, tai ardyk  tongue.gif  - lengviau gi atnarele numegzti ir prisiuti - ir pirstai sveiki, ir virbalai nesulankstyti, o ir jokio kreivumo  ax.gif

3 tapkės jau apnertos, nieks nepriverstų ardyt tongue.gif (apsimelavau - kabliuku aš, ne virbalais).
Atsakyti
tinka visokia sluoksna, ir plonesne, ir storesne slepetems, ziurint kokio rezultato nori: ar storu ukisku slepeciu, ar glotnesnio vaizdo balerinkiu (jos beje irgi gali buti stiprios, na, o i dugna gali ir karsinuko minkstumui ikloti). Su sluoksna zymiai lengviau dirbti ir kaip pradedancioms (tik reikia info nemazai persiziureti - youtube net galima rasti) tai net lengviau butu su ja, o ne su karsiniu, su kuriuo kada ne kada net ir stiprioms velejoms tenka paplusti su daugiau nei keliais virduliais. Labai svarbu ir tinkama sablono dydi pasirinkti, kad paskui nereiketu mot.slepeciu vaikui atiduoti ar vyrui su kokiom gelem nesioti biggrin.gif .
Man atrodo, kad pirmiau reik pagauti pacia minti, pasibandyti velti, o paskiau jau sunkesnes vilnas isbandineti, nes kitaip gali rankos nusvirti darbo eiga isbandzius.
Bet cia tik mano nuomone, kiekvienas pasiima tai kas jam paciausia.
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 13:16)
3 tapkės jau apnertos, nieks nepriverstų ardyt tongue.gif (apsimelavau - kabliuku aš, ne virbalais).

va va, kad tik suklaidinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 12 13, 11:58)
Jei skaitei merginų pasisakymus apie sluoksną, tai ar žinai, kad jos kalbėjo ne apie merino sluoksną? Merginos velia iš žymiai storesnės, todėl jei užsakinėsi iš mažojo ėriuko, tapukam imk karšinį ax.gif Šalikėliui pirk jų turimą sluoksną.

QUOTE(kadabra @ 2011 12 13, 12:25)
tinka visokia sluoksna, ir plonesne, ir storesne slepetems, ziurint kokio rezultato nori: ar storu ukisku slepeciu, ar glotnesnio vaizdo balerinkiu (jos beje irgi gali buti stiprios, na, o i dugna gali ir karsinuko minkstumui ikloti). Su sluoksna zymiai lengviau dirbti ir kaip pradedancioms (tik reikia info nemazai persiziureti - youtube net galima rasti) tai net lengviau butu su ja, o ne su karsiniu, su kuriuo kada ne kada net ir stiprioms velejoms tenka paplusti su daugiau nei keliais virduliais. Labai svarbu ir tinkama sablono dydi pasirinkti, kad paskui nereiketu mot.slepeciu vaikui atiduoti ar vyrui su kokiom gelem nesioti  biggrin.gif .
Man atrodo, kad pirmiau reik pagauti pacia minti, pasibandyti velti, o paskiau jau sunkesnes vilnas isbandineti, nes kitaip gali rankos nusvirti darbo eiga isbandzius.
Bet cia tik mano nuomone, kiekvienas pasiima tai kas jam paciausia.

opapa, apie storesne sluoksna ir praleidau, o atrodo sitiek daug visko skaiciua, ir tikrai ne tik permeciau, domejausi doh.gif

dbr ta storesne tai kiek storesne?
kazkaip ieskojau vis 21. o dbr susiklaidinau doh.gif reik kitokios tada dar paieskoti doh.gif

tapkuciu, manau reiketu gana storu, siltu, visgi mazam vaikiukui doh.gif o ir sau veliant noreciau tikrai siltu tapkyciu, nes jau kam kam, bet man siluma kaulu nelauzo doh.gif

o del darbo, as tikrai nebijau smile.gif zinau, kad paziurejus nepasidaro, ir kad buna tooookiu darbu kad prakeikt gali drinks_cheers.gif tikrai visame tame jau turiu patirties (ne velime) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kutveliukas, tai vat romenasis, atrodo šitoj pačioj temukėjs siūlė savo sluoksną, berods 28 mikronų ir nebrangi, gali pamėgint, pati imsiu šios sluoksnos ant pabandymo smile.gif
Atsakyti