labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių, tad velt nelabai rekomenduojama šiuo metu bet dabar jaučiu, kad reikia sugrįžti po Naujų vėl pulsiu velti ir dabar turiu 2 užsakymus, o prieš tai dar 3 poras kalėdinių nuvėliau, bet kažkaip nespėjau nufotkint, labai greit atsiėmė kolkas kočioti padeda MB, visai neblogai, žinot, kai vyriška jėga prisideda stengsiuos įdėti rezultatus, dabar užsakytos tepkutės be užkulnių ir vienos jų 46 išmiera, sėdžiu už galvos susiėmus, galvoju ką daryt
kaip ir kuom jus čia gyvos? matau viskas daug maž po senovei, kažkaip reik vėl įsilieti į kolektyvą
dar norėjau pasiklaust ar kas bandėte BG juodą sluoksną? dažo ji ar ne? kažkaip baisoka man ją naudot
Gal kam tapkės atsibodo :
http://www.livemaste...lektsiya-sintez
Barric, aš vėlus š BG juodos, dažo mažiau nei įprastai juodos, bet daugiau nei kitos BG sluoksnos.
http://www.livemaste...lektsiya-sintez
Barric, aš vėlus š BG juodos, dažo mažiau nei įprastai juodos, bet daugiau nei kitos BG sluoksnos.
Gal kam tapkės atsibodo
Bet tai koks fainumas , nerealiai ptiko .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 09:36)
Gal kam tapkės atsibodo :
joooooooo, įdomi ta medžiaga vilna....
Papildyta:
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 07:22)
labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių,
barric, Nauji metai žada smagūs būti sėkmės
Labas rytas, as su prasymu patarimo
planai: tapkytes, batukai ir pan reikalai ant koju ir salikeliai, saliai
reikia: salikeliam sluoksnos
tapkytem (bukit geros, jeigu klystu pataisykit), geriausia velti kai viduje karsinys isoreje sluoksna (na tas geriausia tai turbut pigiausia).
taigi patarimo reiktu tokio, kur pirkti (internetu, nes esu is Alytaus)? Kur pigiausia sluoksna, karsinys? Istikruju daug parduotuviu perziurejau, ir vis dar bandau ieskotis.
siandien - ryt darysiu uzsakyma kazkur, tad gal visgi dar kazka pakeisciau, gal kazkur kazka praziurejau
aciu is anksto
planai: tapkytes, batukai ir pan reikalai ant koju ir salikeliai, saliai
tapkytem (bukit geros, jeigu klystu pataisykit), geriausia velti kai viduje karsinys isoreje sluoksna (na tas geriausia tai turbut pigiausia).
taigi patarimo reiktu tokio, kur pirkti (internetu, nes esu is Alytaus)? Kur pigiausia sluoksna, karsinys? Istikruju daug parduotuviu perziurejau, ir vis dar bandau ieskotis.
siandien - ryt darysiu uzsakyma kazkur, tad gal visgi dar kazka pakeisciau, gal kazkur kazka praziurejau
aciu is anksto
kutveliukas, aš tai stengiuos nemaišyt sluoksnos su karšiniu, nes kartais skirtingai traukiasi, tai privargstu
tai del tos juodos aš bijau, ne kad veliant dazys, o kad po to kulnus dazys, gal geriau nedesiu i vidu, nes pamenu kaip pernai juodi kulnai buvo nuo litwoolo sluoksnos juodos, veltinius nusiveliau iki keliu, tai buvo ir graziosios vilnones kojines visos juodos ir kulnus pacius kiek laiko ploviau
tai del tos juodos aš bijau, ne kad veliant dazys, o kad po to kulnus dazys, gal geriau nedesiu i vidu, nes pamenu kaip pernai juodi kulnai buvo nuo litwoolo sluoksnos juodos, veltinius nusiveliau iki keliu, tai buvo ir graziosios vilnones kojines visos juodos ir kulnus pacius kiek laiko ploviau
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 13, 11:12)
Pigiausia karšinys- woole, perkant didmenine kaina bus 36 litai už kilogramą, plius, dekorui gali paimti rinkinuką spalvotos. pradėčiau tik nuo tokios
Mane arba mūūūūūša, arba aš kulturistė besiruošianti varžyboms Vienintelis neskaudantis raumuo- liežuvis
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 07:22)
labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių, tad velt nelabai rekomenduojama šiuo metu
o kodėl nerekomenduojama? prietarai kažkokie? įdomu labai
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 13, 11:12)
man visgi nelabai variantas karšinys+ sluoksna, na nebent daryti dvisluoksnes, kad abu kraščiukai būtų savaip susivėlę, o ne kartu..
paskutiniu metu pas mažąjį ėriuką perkuosi
QUOTE(Rittule @ 2011 12 13, 11:37)
o kodėl nerekomenduojama? prietarai kažkokie? įdomu labai
Na, kai pilvelis jau didelis didelis tai mažiausiai reikia sunkiai kočioti ir verdančiu vandeniu pilstytis
Saugok, Baric, save
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 10:30)
Kad kulnų tai nenudažys, man rodos. Net latviškas nedažo, kuris mėgsta spalvą leist, čia tik su LT karšiniu taip, kad dažo viską
Žvaigždžių karai
Ale nagingos tos ruses
O! ir lietuvių esama
QUOTE(Šelma @ 2011 12 13, 11:40)
Na, kai pilvelis jau didelis didelis tai mažiausiai reikia sunkiai kočioti ir verdančiu vandeniu pilstytis
Saugok, Baric, save
Saugok, Baric, save
uh žiopla nemačiau liniuotės, maniau, kad planuoja tik
aha, su kočiojimas atsargiau, prieš pusmetį man ir MB sukočiodavo