Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane smile.gif biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių, tad velt nelabai rekomenduojama šiuo metu smile.gif bet dabar jaučiu, kad reikia sugrįžti smile.gif po Naujų vėl pulsiu velti smile.gif ir dabar turiu 2 užsakymus, o prieš tai dar 3 poras kalėdinių nuvėliau, bet kažkaip nespėjau nufotkint, labai greit atsiėmė smile.gif kolkas kočioti padeda MB, visai neblogai, žinot, kai vyriška jėga prisideda smile.gif stengsiuos įdėti rezultatus, dabar užsakytos tepkutės be užkulnių ir vienos jų 46 išmiera, sėdžiu už galvos susiėmus, galvoju ką daryt smile.gif

kaip ir kuom jus čia gyvos? matau viskas daug maž po senovei, kažkaip reik vėl įsilieti į kolektyvą smile.gif

dar norėjau pasiklaust ar kas bandėte BG juodą sluoksną? dažo ji ar ne? kažkaip baisoka man ją naudot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 13 gruodžio 2011 - 06:27
Gal kam tapkės atsibodo ax.gif :
http://www.livemaste...lektsiya-sintez

Barric, aš vėlus š BG juodos, dažo mažiau nei įprastai juodos, bet daugiau nei kitos BG sluoksnos.
Atsakyti
Gal kam tapkės atsibodo

Bet tai koks fainumas thumbup.gif , nerealiai ptiko wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 09:36)
Gal kam tapkės atsibodo ax.gif :

joooooooo, įdomi ta medžiaga vilna....
Papildyta:
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 07:22)
labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane smile.gif biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių,

barric, Nauji metai žada smagūs būti bigsmile.gif sėkmės
Atsakyti
Labas rytas, as su prasymu patarimo smile.gif

planai: tapkytes, batukai ir pan reikalai ant koju ir salikeliai, saliai

reikia: salikeliam sluoksnos
tapkytem (bukit geros, jeigu klystu pataisykit), geriausia velti kai viduje karsinys isoreje sluoksna (na tas geriausia tai turbut pigiausia).

taigi patarimo reiktu tokio, kur pirkti (internetu, nes esu is Alytaus)? Kur pigiausia sluoksna, karsinys? Istikruju daug parduotuviu perziurejau, ir vis dar bandau ieskotis.
siandien - ryt darysiu uzsakyma kazkur, tad gal visgi dar kazka pakeisciau, gal kazkur kazka praziurejau smile.gif

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutveliukas: 13 gruodžio 2011 - 10:13
kutveliukas, aš tai stengiuos nemaišyt sluoksnos su karšiniu, nes kartais skirtingai traukiasi, tai privargstu smile.gif

tai del tos juodos aš bijau, ne kad veliant dazys, o kad po to kulnus dazys, gal geriau nedesiu i vidu, nes pamenu kaip pernai juodi kulnai buvo nuo litwoolo sluoksnos juodos, veltinius nusiveliau iki keliu, tai buvo ir graziosios vilnones kojines visos juodos ir kulnus pacius kiek laiko ploviau biggrin.gif
Atsakyti
Kad kulnų tai nenudažys, man rodos. Net latviškas nedažo, kuris mėgsta spalvą leist, čia tik su LT karšiniu taip, kad dažo viskąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 13, 11:12)

tapkytem (bukit geros, jeigu klystu pataisykit), geriausia velti kai viduje karsinys isoreje sluoksna (na tas geriausia tai turbut pigiausia).

taigi patarimo reiktu tokio, kur pirkti (internetu, nes esu is Alytaus)? Kur pigiausia sluoksna, karsinys? Istikruju daug parduotuviu perziurejau, ir vis dar bandau ieskotis.
siandien - ryt darysiu uzsakyma kazkur, tad gal visgi dar kazka pakeisciau, gal kazkur kazka praziurejau smile.gif

Pigiausia karšinys- woole, perkant didmenine kaina bus 36 litai už kilogramą, plius, dekorui gali paimti rinkinuką spalvotos. pradėčiau tik nuo tokios 4u.gif

Mane arba mūūūūūša, arba aš kulturistė besiruošianti varžyboms doh.gif Vienintelis neskaudantis raumuo- liežuvis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 12 13, 07:22)
labukas, mergaitės, jaučiu pamiršot jau mane smile.gif biški buvo kitų reikalų, tai apleidau jus, bet tikrai dėl pateisinamų priežasčių, mat bandom gausinti LR piliečių skaičių, tad velt nelabai rekomenduojama šiuo metu smile.gif

o kodėl nerekomenduojama? prietarai kažkokie? įdomu labai

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 13, 11:12)
reikia: salikeliam sluoksnos

man visgi nelabai variantas karšinys+ sluoksna, na nebent daryti dvisluoksnes, kad abu kraščiukai būtų savaip susivėlę, o ne kartu.. ax.gif
paskutiniu metu pas mažąjį ėriuką perkuosi
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 13, 11:37)
o kodėl nerekomenduojama? prietarai kažkokie? įdomu labai

Na, kai pilvelis jau didelis didelis wub.gif tai mažiausiai reikia sunkiai kočioti ir verdančiu vandeniu pilstytis schmoll.gif
Saugok, Baric, save wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 10:30)
Kad kulnų tai nenudažys, man rodos. Net latviškas nedažo, kuris mėgsta spalvą leist, čia tik su LT karšiniu taip, kad dažo viskąsmile.gif

Žvaigždžių karai smile.gif
Ale nagingos tos ruses
O! ir lietuvių esama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 13 gruodžio 2011 - 10:52
QUOTE(Šelma @ 2011 12 13, 11:40)
Na, kai pilvelis jau didelis didelis  wub.gif  tai mažiausiai reikia sunkiai kočioti ir verdančiu vandeniu pilstytis  schmoll.gif
Saugok, Baric, save  wub.gif

uh žiopla doh.gif nemačiau liniuotės, maniau, kad planuoja tik smile.gif
aha, su kočiojimas atsargiau, prieš pusmetį man ir MB sukočiodavo wub.gif
Atsakyti