Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Raganele, o tai tu viena ir su vaikais, ir su darbais? Neisivaizduoju. Tai ir i pasta vaziuojat visi kartu? Man ir su dviem kartais sunku, o cia trys... Pagarba.
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 12 12, 21:36)
nu tu duodi ,as su kadabra sutinku.. think positive .. prisimink paroda, tau ji turejo kazka "pasakyti", kodel gera taip greit uzmirsti, o bloga taip ilgai nesioji, tikriausiai keiksmazodziu gyvenime nevartoji, daug lengviau po to pasidaro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va as irgi jos ta paroda atsimenu (ka ten viena, cielas dvi...) ir galvoju, kad kodel gyvenimas toks sus...ktas - visad po balto juodas dryzius ateina g.gif
Atsakyti
Kadabra, šiandien pora išvežiau į daržą ir tik su maže vojažinomės,dabar va visi namie tuoj bus pasakos laikas ir galėsiu veikti ką tik noriu biggrin.gif iki pat 8 ryto.

QUOTE(Juperi @ 2011 12 12, 20:21)
tai, kad tas "pyragas" kaip tik NY,,,gal tavo vyro paprasyt? a?  bigsmile.gif

kad jis pas mane perdaug taikus, ten moteriškos rankos/liežuvio reiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 12, 14:45)
kad jis pas mane perdaug taikus, ten moteriškos rankos/liežuvio reiktų lotuliukas.gif

tai jau tiksliai, kap tik grizau is sporto parduotuves, mano vyrai beveik menesi bande graziai irodyti, kad po 6 men suluzes dviratis, turi buti pakeistas, o as va su savo purvina burna parejau su pinigais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

raganele vis tiek tu didvyre 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 12, 15:03)
oij nepaminėjau, vilnietė aš sad.gif reik 25 cm  4u.gif

tai čia 39 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 12, 21:45)
1. Kadabra, šiandien pora išvežiau į daržą ir tik su maže vojažinomės,dabar va visi namie tuoj bus pasakos laikas ir galėsiu veikti ką tik noriu biggrin.gif iki pat 8 ryto.

2. kad jis pas mane perdaug taikus, ten moteriškos rankos/liežuvio reiktų lotuliukas.gif

1. tai as irgi galiu velt ir uzsivelti iki 8 ryto, kai mano vaikai pas mama, ale kai namie tai gi zinau, kad ryte 7 kaip laikrodelis turesiu sokti ir pusrycius ruosti, kalbi buti ir su neskaudancia galva... greit sakyk kokius ten energizer naudoji tongue.gif

2. jooo, vyrai siaip taikesni padarai, liezuviais be reikalo nesimojuoja kaip bobos biggrin.gif .
Atsakyti
jooo, vyrai siaip taikesni padarai, liezuviais be reikalo nesimojuoja kaip bobos  .

Mano atvirkščiai vyras taikus, bet moka taip argumentuotai paaiškint, kad visad iškilus kokiam tai nesusipratimui ar dėl plyšusiu batu, ar dėl dar kokio tai dalyko, visad sugeba išsiderėt ,atgaut kokius tai pinigus, sugebėt išpešt srvisa ar ženklia nuolaida.Tuo tarpu man visad kažko prašyt būna lyg ir gėda ar man atrodo, kad tas nepriklauso anas irgi lotuliukas.gif .
Aš jau beveik atostogauju, dar keli mažmožiai ir bus oficialiai viskas lotuliukas.gif .
Jokiu nusidirbimu ar persivėlimu , na dar gali būt keli netyčiukai , bet nemanau , kad jie išvargintu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 12, 19:21)
Pas mus yra kiniečių  parduotuvė. tai ten po 18 lt  sportbačiai, aukštais padais ir auliukais. Prikišų medžiagos  ir į veltinį  thumbup.gif  Vyras siūlė tuos sportbačius putų pripūsti, bet aš nesutikau  schmoll.gif   

liux pritaikymas thumbup.gif o dar pritaikau vaikiškus guminius batukus, kai reik su auliukais velt. tokie guminukai būna, labai siauručiai ir bais kieti, ne guminiai, bet kaip plastikiniai. vaikui vaikščiot nepatogu, o velt super thumbup.gif net 3 dydžių turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 12, 23:45)
liux pritaikymas thumbup.gif o dar pritaikau vaikiškus guminius batukus, kai reik su auliukais velt. tokie guminukai būna, labai siauručiai ir bais kieti, ne guminiai, bet kaip plastikiniai. vaikui vaikščiot nepatogu, o velt super thumbup.gif net 3 dydžių turiu ax.gif

gal foto turi?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 12, 23:51)
gal foto turi?

nea, kažkaip nereikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 12, 23:32)

Aš jau beveik atostogauju, dar keli mažmožiai ir bus oficialiai viskas

Aš irgi beveik, liko 3 užmaišytas pabaigti ir 3 pagaminti nuo nulio, tada gėlytės, šudytės, padukai, kraščiukai ir ....prisigeriu juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 13, 01:10)
Aš irgi beveik, liko 3 užmaišytas pabaigti ir 3 pagaminti nuo nulio, tada gėlytės, šudytės, padukai, kraščiukai ir ....prisigeriu juodai  lotuliukas.gif

biggrin.gif
miegot einam, Selma, gana jau, tiek to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 gruodžio 2011 - 00:25
O man liko dvi poras damušt (šiąnakt pagailėsiu savęs), vaikiški aulinukai su dekoru, 4 pirties kepurės, gėlytės ir dar vienom vyriškom tapcėm dekorą padaryt- niu niekaip neprieinu prie jų, guli jau dvi savaitės, nes rankos nekyla tokių marazmų privelt - užsiprašė teniso rakečių su kamuoliukais doh.gif , pasižadėjau sau nebedaryt tokių nesąmonių..

QUOTE(Juperi @ 2011 12 12, 20:42)
as irgi... po to "amerikietisko" pyrago- negaliu velt... verysad.gif nu negaliuuuuu...  verysad.gif nors turejau dar siai  savaitei pora uzsakymu-bet negaliu perlipti per save, ir sugadinta nuotaika...ir kritusia saviverte...va kokia as duuura doh.gif galit dyyvytis...

oij Juperi, suprantu console.gif bet gal reikėtų tau kur garą nuleist g.gif Va ziit teisingai sako dėl to liežuvio, aš paskalambiju ir praeina greičiau..
Nors tiesą pasakius gėda.. alia buvo čia nesėkmių periodas, plius dar viena foto kontora man pabrokijo kalendorius. Suplojau 150 Lt ir dovanot net nesinori dėl tokių spalvų, niu ką pasiryžau pasiaiškinti, tai veltui tik benziną pravažinėjau ir nervus išsitampiau. Bet išeidama iš jų ofiso į pašaipų "visogEEEEro" atkirtau blush2.gif ..Pravažiuodama pro Šv.Onos bažnyčią mintimis atsiprašiau, bet taip palengvėjo bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(ziit @ 2011 12 12, 21:36)
bet tikriausiai gabala prarijo, paskui kai ejo i lauka, labai itartinai jo š.. atrode, o ziuriu balta sluoksna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 12, 21:58)
tai čia 39 smile.gif

taip taip, man ir reikia 39 mirksiukas.gif (alia Kurpado 37 dydis=39 dydžiui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 13 gruodžio 2011 - 00:48