Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 12, 17:02)
Rittule, tai labai daug kas ir nuo modelio slepeciu priklauso, ir nuo to kaip aptemptai esi ipratus ikist kurpali. As pvz. be batu sauksto kurpaliaus neiskisu, man patinka kai reikia is jegos ikist, kad tapkutes prasitemptu, issilygintu visos rauksleles. O paskui kai nuimu ir pradziusta, tai atgal kurpaliaus jau niekaip neikisciau. Speju, kad kiti gruda ne taip tampriai...
Be to, jei taip tampriai tampriai ikisi, o  po nukerpi ir palieki tik mini uzkulniuka, dydis vel pasikeicia.
Be cm cia ne is vietos smile.gif .

Sutinku. Aš įprastai darau įspiriamas šlepetes, tam naudoju MB padarytus medinius kurpalius, na jie tokie samadielni, bet liuks tokiam modeliukui. O va dabar vėliau dvi poras aptemptų veltinukų su aukštu užkulniu. Ant 38 kurpaliaus abglosčiau išglamonėjau ištraukt ištraukiau, atgal su šaukštu dar įkišu, na matau, kad didoki kokiais 4 mm g.gif
O "tampriai tampriai" tai kalt su plaktuku kokiu? g.gif alia aš pamatuoju pačio kurpalio ilgį, tai tikrai daugiau nei 25 cm, reiškia kaip tampriai beįdėčiau vistiek bus didoki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 12 gruodžio 2011 - 16:33
Rittule,jei turi gretimus dydžius be problemų gali padaryt savo 37. Jei reik mažesnio nei kurpalius ~1cm aš kaip Besijuokianti išcentiūguotus įgrūdu, stipriai aptapšnoju, išlyginu ir džiūvimui nuimu - 1 cm tikrai susitraukia. Jei reikia tokio kaip kurpalius - pernakt pastovi su kurpaliais ant radiatorių. Jei turi mažesnius - suglostai kulną,priekį ir su ruletės pagalba iki reikiamo numatuoji.
Skolint prieš Kalėdas bešansybė - vieni džiūsta, tapkėse,kiti veilokai eilės stovi ir formų laukia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2011 12 12, 16:32)
Sutinku. Aš įprastai darau įspiriamas šlepetes, tam naudoju MB padarytus medinius kurpalius, na jie tokie samadielni, bet liuks tokiam modeliukui. O va dabar vėliau dvi poras aptemptų veltinukų su aukštu užkulniu. Ant 38 kurpaliaus abglosčiau išglamonėjau ištraukt ištraukiau, atgal su šaukštu dar įkišu, na matau, kad didoki kokiais 4 mm  g.gif
O "tampriai tampriai" tai kalt su plaktuku kokiu?  g.gif alia aš pamatuoju pačio kurpalio ilgį, tai tikrai daugiau nei 25 cm, reiškia kaip tampriai beįdėčiau vistiek bus didoki  g.gif

dėl 4mm tiek bėdos doh.gif padžiauk drėgnus ir neliks jų
Atsakyti
Tiek bėdos dėl 4 mm? smile.gif Taigi ne bėda, ne visos daro su kurpaliais. Tokį dydį galima pakoreguoti, be to džiūdamos šlepetės tikrai dar susitraukia, taip, kad problemos kaip ir nėra smile.gif
Atsakyti
o šiaip gyvos dar visos? biggrin.gif aš rankas užvakar susivariau, tai daba išeiginiauju ir panikuoju. Ir pakuoju.
Ale po Kalėdų eisim atostogaut ane? vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 12, 15:30)
tai kam jus dydziais uzsisakinejat? tai tiek jau prisneketa...

Prišnekėjom tada, kai aš jau buvau senokai nusipirkus tongue.gif . Bet jau išmokau pagal dydžio poreikį panaudot pritaikant džiovinimo būdus: su kurpaliu ar be jo biggrin.gif
Dab įsitaisiau naujų vaikiškų kurpalių tongue.gif : vaikiški sportbačiai- thumbup.gif Ir nelebai brangu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 12, 18:50)
o šiaip gyvos dar visos? biggrin.gif aš rankas užvakar susivariau, tai daba išeiginiauju ir panikuoju. Ir pakuoju.
Ale po Kalėdų eisim atostogaut ane?  vacation4.gif

Aš tai atostogų susipakavau jau kelios savaitės. Kažkaip prisiminiau pernai metus ir nusprendžiau to nebekartot. Be to svečią turiu, kurį popint reikia:). Tai švilpauju sau ir visai jums nepavydžiu:). Vos vos suvelsiu šlepetes žadėtas broliui. Šią savaitę kaip nors išstenėt dar 2 poras - tinginė baisi lyginant su jumis doh.gif .
Atsakyti
blink.gif , mano džiūdamos nė kiek nesusitraukia unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 12, 17:01)
blink.gif , mano džiūdamos nė kiek nesusitraukia unsure.gif  schmoll.gif

ant pečio dziauk ir trauksis nekur dėsis lotuliukas.gif

Besijuokianti,nu tu matai,jau su patirtim biggrin.gif o kai žmogai tik šiemet pabandę velt sugalvoja Kalėdų senių nykštukais pabūt, tai pamato ko nematę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 12, 17:36)
Rittule,jei turi gretimus dydžius be problemų gali padaryt savo 37. Jei reik mažesnio nei kurpalius ~1cm aš kaip Besijuokianti išcentiūguotus įgrūdu, stipriai aptapšnoju, išlyginu ir džiūvimui nuimu - 1 cm tikrai susitraukia. Jei reikia tokio kaip kurpalius - pernakt pastovi su kurpaliais ant radiatorių. Jei turi mažesnius - suglostai kulną,priekį ir su ruletės pagalba iki reikiamo numatuoji.
Skolint prieš Kalėdas bešansybė - vieni džiūsta, tapkėse,kiti veilokai eilės stovi ir formų laukia doh.gif
Papildyta:

dėl 4mm tiek bėdos  doh.gif padžiauk drėgnus ir neliks jų

sakai? blink.gif
na va, aš išcentrifūguodavau, sugrūsdavau atgal į kurpalių džiovint.. tai reiks be, tik bijau formą prarasti.
dėkui, merginos 4u.gif bandysiu šįvakar damušt smile.gif

Atsakyti
Bent jau pernai tai jokio atokvėpio po Kalėdų nebuvo. Po Kalėdų prasideda naujas dovanų pirkimo vajus: tolimesniems draugams, bendradarbiams ir t.t. doh.gif. Ir atrodo nu dar vieną vienintelę porą padarau, ir taip po vieną praktiškai iki sausio vidurio smile.gif . Čia Lt taip buvo, kaip kitur nežinau...
Reikia kažkaip gal stengtis tuos srautus valdyt, neturėt sąraše daugiau nei atitinkamas kiekis tapukųsmile.gif.
Raganėl, o tu kelias poras per dieną įveiki? Ir ką rankelėms pasidarei?

Atsakyti
as paveliu dar, paveliu. Dar ir ne visos dovanos nuveltus doh.gif

QUOTE(žollia @ 2011 12 12, 17:59)
Dab įsitaisiau naujų vaikiškų kurpalių  tongue.gif : vaikiški sportbačiai- thumbup.gif  Ir nelebai brangu tongue.gif

nesupratau. kaip jie atrodo, jeigu galima smile.gif 4u.gif
tikriausiai pigesni nei tie zali biggrin.gif

Atsakyti
Aš nepriėmiau užsakymų-buvau atokvėpį prieš Kalėdas susiplanavus... tai giminės su 7 porom užpuolė doh.gif
Sakau, ką jūs blink.gif , galiu tik kovo mėnesiui lotuliukas.gif

raganėle, reikės ant pajierkų dėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 12 gruodžio 2011 - 17:49