QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 12, 17:02)
Rittule, tai labai daug kas ir nuo modelio slepeciu priklauso, ir nuo to kaip aptemptai esi ipratus ikist kurpali. As pvz. be batu sauksto kurpaliaus neiskisu, man patinka kai reikia is jegos ikist, kad tapkutes prasitemptu, issilygintu visos rauksleles. O paskui kai nuimu ir pradziusta, tai atgal kurpaliaus jau niekaip neikisciau. Speju, kad kiti gruda ne taip tampriai...
Be to, jei taip tampriai tampriai ikisi, o po nukerpi ir palieki tik mini uzkulniuka, dydis vel pasikeicia.
Be cm cia ne is vietos .
Be to, jei taip tampriai tampriai ikisi, o po nukerpi ir palieki tik mini uzkulniuka, dydis vel pasikeicia.
Be cm cia ne is vietos .
Sutinku. Aš įprastai darau įspiriamas šlepetes, tam naudoju MB padarytus medinius kurpalius, na jie tokie samadielni, bet liuks tokiam modeliukui. O va dabar vėliau dvi poras aptemptų veltinukų su aukštu užkulniu. Ant 38 kurpaliaus abglosčiau išglamonėjau ištraukt ištraukiau, atgal su šaukštu dar įkišu, na matau, kad didoki kokiais 4 mm
O "tampriai tampriai" tai kalt su plaktuku kokiu? alia aš pamatuoju pačio kurpalio ilgį, tai tikrai daugiau nei 25 cm, reiškia kaip tampriai beįdėčiau vistiek bus didoki