Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 19:33)
taip ir pas mane abu,nes spalvos kartu man gražiai dera. Deja derinys nesukibo.

*****, abydna... o gal galėsi tą produktą vistiek nuoyškint

Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 11, 11:05)
Jei kalbi apie woolo produkcij1, tai geriau veliasi zeladietiškas. O jei natūralus - nedažytas, tai lietuviškas manau smile.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 11:27)
Sniegui valio! Manrods bus fainos dovanos po eglutėm kažkur biggrin.gif
user posted image

Laaabai gražu, super dovana smile.gif
Atsakyti
raganele, mėlyni tapukai nuostabūs bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kažkada jau klausiau ar kas norėtų keistis 38 dydžio Kurpado kurpalių.. bet dabar jau griūnu po kojom- gal kas galite paskolinti 37 dydį? Laukiau vis, kad gal wool'as turės nuomoj, nėr ir kol kas nebus sad.gif Dakočiojau iki savo turimo 38, bet niekaip man nepanašu į 39, reik dar mažesnio..
Please, išsinuomočiau grynai vienam vakarui, sumokėsiu ir užstatą paliksiu kiek pasakysit. Please pagelbėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 12, 14:42)
Merginos, kažkada jau klausiau ar kas norėtų keistis 38 dydžio Kurpado kurpalių.. bet dabar jau griūnu po kojom- gal kas galite paskolinti 37 dydį? Laukiau vis, kad gal wool'as turės nuomoj, nėr ir kol kas nebus sad.gif  Dakočiojau iki savo turimo 38, bet niekaip man nepanašu į 39, reik dar mažesnio..
Please, išsinuomočiau grynai vienam vakarui, sumokėsiu ir užstatą paliksiu kiek pasakysit. Please pagelbėkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai geriau cm sakyk, kokio reikia. O tie dydžiai užrašyti tai doh.gif Paskolinčiau, ale aš baisiai toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 12, 15:49)
Tai geriau cm sakyk, kokio reikia. O tie dydžiai užrašyti tai doh.gif  Paskolinčiau, ale aš baisiai toli 4u.gif

oij nepaminėjau, vilnietė aš sad.gif reik 25 cm 4u.gif
Atsakyti
ale rimts tie Kurpado kurpaliai...suprantu, akd anie batam skirti su paliktu "laisvumu"...nu bet as 37 d. turiu...tai jei bogu typ top veltiniai 39 d. gaunas,,,kad nors 38 butu doh.gif
Atsakyti
Rittule, perbėk per kaimynus, tikrai rasi mergiotę tokio dydžio batus nešiojančią, už šokoladą padirbės kurpaliu biggrin.gif Aš taip ir darau, jei jau šeimoje nerandu tinkamos kojos (o turiu 30-33-37-40-41-42-43-44 cool.gif )Tia mergų podruškių ir kelių pusbrolių dydžius turiu užsirašus cool.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
tai kam jus dydziais uzsisakinejat? tai tiek jau prisneketa... issimatuokit kokio ILGIO norit ir tada jau uzsisakykit, jie gi padaro tip top.
o be to, su viena turima kurpaliu pora galima padaryti tris dydzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 12 gruodžio 2011 - 15:30
QUOTE(Rittule @ 2011 12 12, 14:42)
Merginos, kažkada jau klausiau ar kas norėtų keistis 38 dydžio Kurpado kurpalių.. bet dabar jau griūnu po kojom- gal kas galite paskolinti 37 dydį? Laukiau vis, kad gal wool'as turės nuomoj, nėr ir kol kas nebus sad.gif  Dakočiojau iki savo turimo 38, bet niekaip man nepanašu į 39, reik dar mažesnio..
Please, išsinuomočiau grynai vienam vakarui, sumokėsiu ir užstatą paliksiu kiek pasakysit. Please pagelbėkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Praeitą savaitgalį buvau iš wool išsinuomavusi, sakė, kad jau nusipirko ir turi:). Pas juos reikia palikti 100Lt užstatą ir nuoma parai 6Lt. Galima ir telefonu sutarti, kad atvažiuosite išsinuomoti, tai palauks.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 12, 16:14)
Rittule, perbėk per kaimynus, tikrai rasi mergiotę tokio dydžio batus nešiojančią, už šokoladą padirbės kurpaliu  biggrin.gif  Aš taip ir darau, jei jau šeimoje nerandu tinkamos kojos (o turiu 30-33-37-40-41-42-43-44  cool.gif  )Tia mergų podruškių ir kelių pusbrolių dydžius turiu užsirašus  cool.gif  lotuliukas.gif

nelabai man šitas variantas sad.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 12 12, 16:30)
tai kam jus dydziais uzsisakinejat? tai tiek jau prisneketa... issimatuokit kokio ILGIO norit ir tada jau uzsisakykit, jie gi padaro tip top.
o be to, su viena turima kurpaliu pora galima padaryti tris dydzius.

taip taip, žiopla.. ale daug kas sakė, kad dydžiu padidinti, beje ir pats Kurpadas doh.gif

QUOTE(stewie @ 2011 12 12, 16:35)
Praeitą savaitgalį buvau iš wool išsinuomavusi, sakė, kad jau nusipirko ir turi:). Pas juos reikia palikti 100Lt užstatą ir nuoma parai 6Lt. Galima ir telefonu sutarti, kad atvažiuosite išsinuomoti, tai palauks.

Buvau šiandien, nėra
Atsakyti
Rittule, tai labai daug kas ir nuo modelio slepeciu priklauso, ir nuo to kaip aptemptai esi ipratus ikist kurpali. As pvz. be batu sauksto kurpaliaus neiskisu, man patinka kai reikia is jegos ikist, kad tapkutes prasitemptu, issilygintu visos rauksleles. O paskui kai nuimu ir pradziusta, tai atgal kurpaliaus jau niekaip neikisciau. Speju, kad kiti gruda ne taip tampriai...
Be to, jei taip tampriai tampriai ikisi, o po nukerpi ir palieki tik mini uzkulniuka, dydis vel pasikeicia.
Be cm cia ne is vietos smile.gif .
Atsakyti