Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Aš tikiuosi, kad ir nereiks atsakyti siuntinio. Žinau, kad būna priežasčių kai negali prisidėti (kad ir mano dabartinė situacija, bet panašu, kad viskas gerėja ir kol reiks į banką keliaut, viskas bus ok), todėl žinosim kitą kartą, kad jei darbais dalinamės, tai reik prieš sąrašo sudarymą susitart ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 10, 21:00)
Mano nauji makaronai iš rudo vikiško karšinio. Labai gerai vėlėsi, formavosi. Traukėsi irgi visai nieko. Tik plauka strumpas tai šertis mėgsta.

wub.gif gražiai atrodo, paviršius koks lygus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 12:13)
radau dar vieną kuri nesivelia - caracul iš vokiečių. Arba nežinau ką blogai dariau.

Rankas skauda, atsiprašau pirštinių ir išeiginiauju šiandien.

čia ta verbliudinė? jau ir aš rašiau, kad prapultis su ja. jos net sušlapint neįmanoma normaliai.
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 12 11, 18:06)
Aš tikiuosi, kad ir nereiks atsakyti siuntinio. Žinau, kad būna priežasčių kai negali prisidėti (kad ir mano dabartinė situacija, bet panašu, kad viskas gerėja ir kol reiks į banką keliaut, viskas bus ok), todėl žinosim kitą kartą, kad jei darbais dalinamės, tai reik prieš sąrašo sudarymą susitart ax.gif .

man atrodo, kad siuntimas stringa, nes Kaledinis darbymetis profem , o kas nebande siu siuntimu bijosi apsiimti, nes nezino visu niuansu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 11, 17:09)
wub.gif gražiai atrodo, paviršius koks lygus thumbup.gif
Papildyta:

čia ta verbliudinė? jau ir aš rašiau, kad prapultis su ja. jos net sušlapint neįmanoma normaliai.

aha ta,o spalvos gražumas, o vėlimosi britkumas lotuliukas.gif Gal tu ją suvaldei kaip nors? Manrod bus tik meškiukam ar kupranugariam badyt tinkama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 11, 16:55)
Aš tai irgi manau, kad BG vilnos dar nereikia nurašyti... ši dar neišbandyta, plaukas daug trumpesnis...

drinks_cheers.gif , aš natūralią labai noriu išbandyt blush2.gif

Gal kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 11 gruodžio 2011 - 17:18
QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 18:11)
aha ta,o spalvos gražumas, o vėlimosi britkumas  lotuliukas.gif Gal tu ją suvaldei kaip nors? Manrod bus tik meškiukam ar kupranugariam badyt tinkama biggrin.gif

žinai porą nuvėliau ir psio, daugiau nebandysiu schmoll.gif nebent maišysiu su kuo nors. ir tai į broką nuėjo, gerai dar kad mano dydžio, sunešiosiu. ją nebent tarp sluoksnių dėt. nuo šablono slysta, žiojasi, fu. pusė dienos mučinau, kietos gavos, bet daugiau tai nebevargsiu taip.
Atsakyti
Tikiuosi, kad pirmadienį gausim galutinius paskaičiavimus.
Juk daug kas jau išbandė BG vilną ir nenusivylė smile.gif
Na ir pagrindinis dalykas - kaip mes atrodysime? g.gif Rašėm, derinom, gaišom savo ir kitų laiką, o dabar staiga: ai, jau nenorim... doh.gif
Atsakyti
Nu mano kuklia nuomone, būtų labai negražu atšaukti jūsų užsakymą iš BG, juolab kad jau seniai su jais bendradarbiaujam. Ir dar dėl vilnos, kuri dar neišbandyta wink.gif

Tiesiog užsakinėt riek po mažiau žmonių ir po apvalesnį kiekį vilnų smile.gif
Atsakyti
raganele - o tas karakulis...buvo parasyta kad veliasi gerai. bet nesivelia?
Atsakyti
Jei gerai pamenu karakuliai buvo dviejų rūšių. Vieną pasiėmė raanėlė, o kitą bulaukiux. Prie abiejų parašyta, kad veliasi gerai...
Atsakyti
merginos neatsisakykit BG vilnos. Zinot pacios kaip su vilna - vienai patinka karsinys,kita jo nemegsta ir t.t. Pabandysit sia vilna - patiks tai patiks, o gal ir nepatiks.
Man ji patiko. Minkstesne uz BG, traukiasi panasiai kaip latviskas karsinys. Veliau 40 dydi - ir gavosi 40 dydis. Na siek tiek spalva leido (tamsios), bet pirstu nenudaze. Klojosi lengvai ir nesipute, kaip BG puciasi.

Bet cia man - kitai gal kitaip bus.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 11, 18:03)
raganele - o tas karakulis...buvo parasyta kad veliasi gerai. bet nesivelia?

taip ir pas mane abu,nes spalvos kartu man gražiai dera. Deja derinys nesukibo.
Atsakyti