Aš tikiuosi, kad ir nereiks atsakyti siuntinio. Žinau, kad būna priežasčių kai negali prisidėti (kad ir mano dabartinė situacija, bet panašu, kad viskas gerėja ir kol reiks į banką keliaut, viskas bus ok), todėl žinosim kitą kartą, kad jei darbais dalinamės, tai reik prieš sąrašo sudarymą susitart .
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 10, 21:00)
Mano nauji makaronai iš rudo vikiško karšinio. Labai gerai vėlėsi, formavosi. Traukėsi irgi visai nieko. Tik plauka strumpas tai šertis mėgsta.
gražiai atrodo, paviršius koks lygus
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 12:13)
radau dar vieną kuri nesivelia - caracul iš vokiečių. Arba nežinau ką blogai dariau.
Rankas skauda, atsiprašau pirštinių ir išeiginiauju šiandien.
Rankas skauda, atsiprašau pirštinių ir išeiginiauju šiandien.
čia ta verbliudinė? jau ir aš rašiau, kad prapultis su ja. jos net sušlapint neįmanoma normaliai.
QUOTE(s@mi @ 2011 12 11, 18:06)
Aš tikiuosi, kad ir nereiks atsakyti siuntinio. Žinau, kad būna priežasčių kai negali prisidėti (kad ir mano dabartinė situacija, bet panašu, kad viskas gerėja ir kol reiks į banką keliaut, viskas bus ok), todėl žinosim kitą kartą, kad jei darbais dalinamės, tai reik prieš sąrašo sudarymą susitart .
man atrodo, kad siuntimas stringa, nes Kaledinis darbymetis profem , o kas nebande siu siuntimu bijosi apsiimti, nes nezino visu niuansu
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 11, 17:09)
gražiai atrodo, paviršius koks lygus
Papildyta:
čia ta verbliudinė? jau ir aš rašiau, kad prapultis su ja. jos net sušlapint neįmanoma normaliai.
Papildyta:
aha ta,o spalvos gražumas, o vėlimosi britkumas Gal tu ją suvaldei kaip nors? Manrod bus tik meškiukam ar kupranugariam badyt tinkama
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 11, 16:55)
Aš tai irgi manau, kad BG vilnos dar nereikia nurašyti... ši dar neišbandyta, plaukas daug trumpesnis...
, aš natūralią labai noriu išbandyt
Gal kaip nors
QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 18:11)
aha ta,o spalvos gražumas, o vėlimosi britkumas Gal tu ją suvaldei kaip nors? Manrod bus tik meškiukam ar kupranugariam badyt tinkama
žinai porą nuvėliau ir psio, daugiau nebandysiu nebent maišysiu su kuo nors. ir tai į broką nuėjo, gerai dar kad mano dydžio, sunešiosiu. ją nebent tarp sluoksnių dėt. nuo šablono slysta, žiojasi, fu. pusė dienos mučinau, kietos gavos, bet daugiau tai nebevargsiu taip.
Tikiuosi, kad pirmadienį gausim galutinius paskaičiavimus.
Juk daug kas jau išbandė BG vilną ir nenusivylė
Na ir pagrindinis dalykas - kaip mes atrodysime? Rašėm, derinom, gaišom savo ir kitų laiką, o dabar staiga: ai, jau nenorim...
Juk daug kas jau išbandė BG vilną ir nenusivylė
Na ir pagrindinis dalykas - kaip mes atrodysime? Rašėm, derinom, gaišom savo ir kitų laiką, o dabar staiga: ai, jau nenorim...
Nu mano kuklia nuomone, būtų labai negražu atšaukti jūsų užsakymą iš BG, juolab kad jau seniai su jais bendradarbiaujam. Ir dar dėl vilnos, kuri dar neišbandyta
Tiesiog užsakinėt riek po mažiau žmonių ir po apvalesnį kiekį vilnų
Tiesiog užsakinėt riek po mažiau žmonių ir po apvalesnį kiekį vilnų
raganele - o tas karakulis...buvo parasyta kad veliasi gerai. bet nesivelia?
Jei gerai pamenu karakuliai buvo dviejų rūšių. Vieną pasiėmė raanėlė, o kitą bulaukiux. Prie abiejų parašyta, kad veliasi gerai...
merginos neatsisakykit BG vilnos. Zinot pacios kaip su vilna - vienai patinka karsinys,kita jo nemegsta ir t.t. Pabandysit sia vilna - patiks tai patiks, o gal ir nepatiks.
Man ji patiko. Minkstesne uz BG, traukiasi panasiai kaip latviskas karsinys. Veliau 40 dydi - ir gavosi 40 dydis. Na siek tiek spalva leido (tamsios), bet pirstu nenudaze. Klojosi lengvai ir nesipute, kaip BG puciasi.
Bet cia man - kitai gal kitaip bus.
Man ji patiko. Minkstesne uz BG, traukiasi panasiai kaip latviskas karsinys. Veliau 40 dydi - ir gavosi 40 dydis. Na siek tiek spalva leido (tamsios), bet pirstu nenudaze. Klojosi lengvai ir nesipute, kaip BG puciasi.
Bet cia man - kitai gal kitaip bus.
QUOTE(linada @ 2011 12 11, 18:03)
raganele - o tas karakulis...buvo parasyta kad veliasi gerai. bet nesivelia?
taip ir pas mane abu,nes spalvos kartu man gražiai dera. Deja derinys nesukibo.