Ir savijauta tokia, kaip atrodo Vienas jau turiu, kitas nors stenant sudėliot.... ir pelnyto šeštadieninio poilsio tada
Mano nauji makaronai iš rudo vikiško karšinio. Labai gerai vėlėsi, formavosi. Traukėsi irgi visai nieko. Tik plauka strumpas tai šertis mėgsta.
aš jau pora, bandau eit dasimušt
Srauniupe- puikiai įvaldyti glotnūs
Srauniupe- puikiai įvaldyti glotnūs
Jie tiesiog nuostabūs
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 10, 21:00)
Mano nauji makaronai iš rudo vikiško karšinio. Labai gerai vėlėsi, formavosi. Traukėsi irgi visai nieko. Tik plauka strumpas tai šertis mėgsta.
Ačiū
QUOTE(ziit @ 2011 12 09, 23:28)
Jos darbar neturi laiko i musu darzelinuku klausimus atsakyti bet as su pirmoms tokia pat problema turejau, tai atsakymas buvo-per ilgai kociojau su sablonu. reikia anksciau isimti sablona ir tada trinti/kocioti visas puses tolygiai.
O as galu gale kazka panasaus is tapkes padariau zinau zinau su jusu nesilyginu, bet kas pakels suniui uodega , jei ne pats turiu klausima, toms kas turi laiko su kuo jus tuos krastus apkerpat, as net suns kirpimui zirkles panaudojau, tokia islengtas, pagalvojau cia vilna ir cia, gal neatsips
O as galu gale kazka panasaus is tapkes padariau zinau zinau su jusu nesilyginu, bet kas pakels suniui uodega , jei ne pats turiu klausima, toms kas turi laiko su kuo jus tuos krastus apkerpat, as net suns kirpimui zirkles panaudojau, tokia islengtas, pagalvojau cia vilna ir cia, gal neatsips
o tai tikrai persistengiau su šablonu keliomis kryptimis pakočiojau kažkur po 400 kartų, vis bijojau, kad vilna nepasileistų Kai darai pirmą kartą tai toks žioplas jautiesi
rimtos ir šiltos tai aš dar ir per mažai vilnos dedu
QUOTE(ziit @ 2011 12 10, 02:38)
o tai jai nuo mano juvelyrikos jau tikriausiai bloga
aš visą laiką mezginius dovanojau, bet jau pačiai nuo jų bloga, norisi išbandyti kažką naujo
Papildyta:
Gal dar galite patarti, kuri vilna geresnė ir geriau veliasi: lietuviška ar zelandietiška?
Jei kalbi apie woolo produkcij1, tai geriau veliasi zeladietiškas. O jei natūralus - nedažytas, tai lietuviškas manau
radau dar vieną kuri nesivelia - caracul iš vokiečių. Arba nežinau ką blogai dariau.
Rankas skauda, atsiprašau pirštinių ir išeiginiauju šiandien.
QUOTE(raganele @ 2011 12 11, 11:13)
radau dar vieną kuri nesivelia - caracul iš vokiečių. Arba nežinau ką blogai dariau.
o rašo, kad laai gerai vėlimui Įdomu kaip tas nesivelia atrodo... nekimba, nesitraukia?
Sniegui valio! Manrods bus fainos dovanos po eglutėm kažkur
Papildyta:
tai va kad rašo... Toks itin keistas - minkštas visiškai, pats su savim tai veliasi ale ne ten kur reikia,prilieti sluoksnį su muiluotu vandeniu ir chana - nekibs kitas. Nesitraukia,lieka minkštas ir siurbia labai daug muilo ir vandens. Nežinau ar sluoksniuojant su kokia gerai viską sutraukiančia sluoksna pavyktų jį suvaldyt.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 11, 11:20)
o rašo, kad laai gerai vėlimui Įdomu kaip tas nesivelia atrodo... nekimba, nesitraukia?
tai va kad rašo... Toks itin keistas - minkštas visiškai, pats su savim tai veliasi ale ne ten kur reikia,prilieti sluoksnį su muiluotu vandeniu ir chana - nekibs kitas. Nesitraukia,lieka minkštas ir siurbia labai daug muilo ir vandens. Nežinau ar sluoksniuojant su kokia gerai viską sutraukiančia sluoksna pavyktų jį suvaldyt.
Tavo žydros - tobulos. Ir tas vargšas rožės žiedas sniege
nu įdomiai su tuom karakuliu...
nu įdomiai su tuom karakuliu...
Merginos, turiu vilnos - jei sudomins - i az
https://picasaweb.go...me?hl=lt&tab=mq
https://picasaweb.go...me?hl=lt&tab=mq