Labas rytas, o man nieko naujo tik kol kas ne su velimu cia uzvakar lyg, kai prisedau megzt tai puse keturiu gult ejau, nes jau nebebuvo ka ziuret, visi filmai pasibaige
jauciu po visu uzsakymu su velimu bus tas pats - iki ryto
Che, vakar spėjau į lovą susisukt net kelioms minutėms iki 3 oi šiandien, nu žodž kai naktis buvo. Nepervark!negalima nemiegot,mano va pelėdukai tik bunda, jei ne telefonas tebemiegotumėm.
Labas, kas nemiega po darbo nakties ziit, nugi visai neblogos jau kai kerpi skylę, tai nekirpk pradžioj arti kulno. Geriau nuo kulno kokius 8 cm palik ir tada kirpk. O ir pačios skylės įkirpimą tik kokių 6-7 cm. Tada tiek neišskysta . Kai jau apsivels, tada galėsi padidint pagal poreikį.
Aš tai irgi vyturys. Jei reik ilgiau pavakarot-baisus dalykas . Iš ryto vistiek ankstybėse atsibundu
Šelma, aš irgi turiu fiskar žirkles, vargdavau su tom žirklėm, tai kerpa poto nebekerpa, reikia medžiagą kirpti tai iškandžioja o su fiskar labai , net išardyti siūlę patogu.
Šelma, aš irgi turiu fiskar žirkles, vargdavau su tom žirklėm, tai kerpa poto nebekerpa, reikia medžiagą kirpti tai iškandžioja o su fiskar labai , net išardyti siūlę patogu.