Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(ziit @ 2011 12 10, 04:16)
koks virdulys? rytas jau pas jus greit

Koks koks...rytinei kavai laugh.gif

Ryt mano didžioji mergytė dalyvauja šokių konkurse, muiluokite tapus kumščius sugniaužusios biggrin.gif Ir miesto eglutę įžiebia 14 valandą wub.gif
Atsakyti
Sakyčiau baigiau thumbup.gif Švogrius mažu mažiausiai mylėt turės iki gyvenimo galo cool.gif

Dabar galvoju, gal neverta gult, dar kokias sukočiočiau, apsikuopčiau namus ir jau galėčiau ir kaisti savo kibirinį puodą rytinei košei wub.gif
Atsakyti
Dieve, Dieve, koks malonumas tas vėlimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 10, 03:52)
Sakyčiau baigiau  thumbup.gif  Švogrius mažu mažiausiai mylėt turės iki gyvenimo galo  cool.gif

Dabar galvoju, gal neverta gult, dar kokias sukočiočiau, apsikuopčiau namus ir jau galėčiau  ir kaisti savo kibirinį puodą rytinei košei  wub.gif

Ojeeeeee, nenusivarykit taip...zinot , kad nuvarytus-nusauna? g.gif man vieversiukui-tai butu mirtis...velt iki 4??!!!!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 10, 09:21)
Ojeeeeee, nenusivarykit taip...zinot , kad nuvarytus-nusauna? g.gif  man vieversiukui-tai butu mirtis...velt iki 4??!!!!!!!!!!!!!  doh.gif

Labas rytas, o man nieko naujo smile.gif tik kol kas ne su velimu smile.gif cia uzvakar lyg, kai prisedau megzt tai puse keturiu gult ejau, nes jau nebebuvo ka ziuret, visi filmai pasibaige lotuliukas.gif doh.gif

jauciu po visu uzsakymu su velimu bus tas pats - iki ryto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 10, 03:05)
Storos sakyčiau iš kilogramo vilnos  lotuliukas.gif

Negi visos jau lovoj, neturiu su kuo paplepėt kol virdulys užvirs  verysad.gif

Che, vakar spėjau į lovą susisukt net kelioms minutėms iki 3 tongue.gif oi šiandien, nu žodž kai naktis buvo. Nepervark!negalima nemiegot,mano va pelėdukai tik bunda, jei ne telefonas tebemiegotumėm.
Atsakyti
moteros, kai keliat foro iš radikal.ru, tai poto čia blokuoja tą psl naršyklė, kad kenkėjiškas puslapis smile.gif
Atsakyti
Labas, kas nemiega po darbo nakties tongue.gif
ziit, nugi visai neblogos jau 4u.gif kai kerpi skylę, tai nekirpk pradžioj arti kulno. Geriau nuo kulno kokius 8 cm palik ir tada kirpk. O ir pačios skylės įkirpimą tik kokių 6-7 cm. Tada tiek neišskysta . Kai jau apsivels, tada galėsi padidint pagal poreikį.

Aš tai irgi vyturys. Jei reik ilgiau pavakarot-baisus dalykas lotuliukas.gif . Iš ryto vistiek ankstybėse atsibundu smile.gif
Atsakyti

Šelma, aš irgi turiu fiskar žirkles, vargdavau su tom žirklėm, tai kerpa poto nebekerpa, reikia medžiagą kirpti tai iškandžioja o su fiskar labai thumbup.gif , net išardyti siūlę patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 10 gruodžio 2011 - 13:50
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 10, 13:48)
Šelma, aš irgi turiu fiskar žirkles, vargdavau su tom žirklėm, tai kerpa poto nebekerpa, reikia medžiagą kirpti tai iškandžioja o su fiskar  labai  thumbup.gif , net išardyti siūlę patogu.

aš naudoju normaliai medžiagai skirti skirtas žirkles, nedideles smile.gif
Atsakyti
tai ne as viena vakar trecia ejau miegoti smile.gif ?
apsivelsim negyvai. siandien tas pats laukia...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 10, 15:21)
tai ne as viena vakar trecia ejau miegoti  smile.gif ?
apsivelsim negyvai. siandien tas pats laukia...

aha negyvai atrodo šįkart
Atsakyti