Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Gaila, kad vaikus tik 2 turiu,

Galiu dar du paskolinti testams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos , iš kur vokiečiuose čia siuntėtės , bandžiau perbėgt ana tema ale neužkliuvo akis ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 01, 12:49)
Galiu dar du paskolinti testams  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos , iš kur vokiečiuose čia siuntėtės , bandžiau perbėgt ana tema ale neužkliuvo akis  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif .

peskaičiau kad testams paskolintum - na testams nestuke.gif įsigyti lotuliukas.gif
joooo, va ką reiškia viršvalandžiai iki 1,30 nakties wacko.gif
tik tapkės galvoj ir testai doh.gif
Atsakyti
www.wollknoll.eu
Atsakyti
baikit su tom vilnom, Snoras užlūžo, remontus pradėjom, ant nosies kalėdos...o čia dar vilnos, man rodos visiems sakysiu, akd persigalvojau - ir noriu dovanom vilnos biggrin.gif ne jokių ten žvakidžių doh.gif
aš tą mixą irgi kurią dieną apžiūrėjau - kad labai geras sprendimas kai reikia biški tokios, biški anokios - atspalviam pagyvinti. nes po pusę kg visokių - prabangoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 01 gruodžio 2011 - 12:54

QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 12:54)
Bent matau kad žmonės pirmą puslapį skaito  bigsmile.gif

Skaito skaito, va perskaičiau ir susinervinau, kad kloju vienu šešetu mažiau po kablelio unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 13:36)

Gaila, kad vaikus tik 2 turiu, jie geriausiai vilnas pratestuoja,

Jei Katinyčio dvieju bus dar mažai, galiu iš savo sandėlioko duot pasirinkt- dydžiai nuo 30 iki 42 biggrin.gif

Atsakyti
Matai mano eksperimentiniai tai atsirast gali po kokiu 10-15 minučiu jau prie josios duru , tik lai sušunka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ohoi lotuliukas.gif
Dėkui už nuorodos pakartojima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 01 gruodžio 2011 - 13:00
QUOTE(linada @ 2011 12 01, 12:53)
baikit su tom vilnom, Snoras užlūžo, remontus pradėjom, ant nosies kalėdos...o čia dar vilnos, man rodos visiems sakysiu, akd persigalvojau - ir noriu dovanom vilnos biggrin.gif ne jokių ten žvakidžių  doh.gif
aš tą mixą irgi kurią dieną apžiūrėjau - kad labai geras sprendimas kai reikia biški tokios, biški anokios - atspalviam pagyvinti. nes po pusę kg visokių - prabangoka

nu man nesunku ir su viena spalva dirbt, jei ji... violetinė doh.gif
Atsakyti
cha, man dirbti irgi nesunku, bet sunku NETURĖTI. aš žmogus - "turėtojas" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ech man ir nusimato neveliadieniai doh.gif Dičkė vėjaraupius iš daržo parsinešė, ne kas vargšiukei - tempa, visąlaik zyzia, tai niežti, tai skauda, tai negraži, tai žalia.. doh.gif O dar dėl mažės dedu į kelnes, nors maitinu MP, bet matyt nepraslysim unsure.gif
Gražių darbingų dienų 4u.gif

Besijuokianti, kuri Maž.ėriuko sluoksna nepatinka- 21 micr.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 01 gruodžio 2011 - 13:19
QUOTE(linada @ 2011 12 01, 13:15)
cha, man dirbti irgi nesunku, bet sunku NETURĖTI. aš žmogus - "turėtojas" biggrin.gif

OI AŠ VILNA IR MEDŽEGYTES GALIU PIRKT PIRKT IR PIRKT...
tik dukra siūt neleidžia smile.gif)))
Atsakyti
Rittule, kad aš jau nebeatrenku kuri ten ta vilna, ar 18 ar 21. Buvau per kelis kartus pirkus, tai sio tai ano, ir nebezinau kur kas. O dar ir senokai tas buvo.

Katinyti, tik nepasakok, kad taviskiai su pirktinem tapkem laksto. Matem mes, kad puikiai ir slepetes veli. Taip, kad mamka raitokis rankoves ir vaikams slepetes mars velt.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 14:45)
Rittule, kad aš jau nebeatrenku kuri ten ta vilna, ar 18 ar 21. Buvau per kelis kartus pirkus, tai sio tai ano, ir nebezinau kur kas. O dar ir senokai tas buvo.

Katinyti, tik nepasakok, kad taviskiai su pirktinem tapkem laksto. Matem mes, kad puikiai ir slepetes veli. Taip, kad mamka raitokis rankoves ir vaikams slepetes mars velt.

neturim ir mes namie veltiniu tapkiu... velejos-testuokit ir ant musu 40-41 dydzio lotuliukas.gif
dukra uzsiprase Kaldom dovanu lotuliukas.gif
Atsakyti