Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Visos drožt kurpalius pradės nereiks nei velt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras pavyzdys užkrečia a biggrin.gif faini kurpaliai, gal tik pirštų link paplonint reikia g.gif

Kai dažo nu tai vaikštai pora dienų pasispalvinus... Ir ieškai kitos rūšies vilnos. Beje tas gotlandas putas padažo rudai, mėšliuku, kaip bulgariška sluoksna lotuliukas.gif
Suguldžiau padėjėjus pagaliau, einu pavelt.
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2011 12 09, 10:12)
Prisižiūrėjau visokių Jūsų grožių ir nutariau pati pabandyti velti, pirmiausiai pabandžiau nuvelti kojinaitę nykštukui, kuri nebus nešiojama, bus tik dekoracija smile.gif Dabar noriu bandyti tapkes sau, bet nežinau ką dariau blogai, nes gavosi tokie kantai šonuose, ką daryti, kad jų nebūtų g.gif

Jos darbar neturi laiko i musu darzelinuku klausimus atsakyti lotuliukas.gif bet as su pirmoms tokia pat problema turejau, tai atsakymas buvo-per ilgai kociojau su sablonu. reikia anksciau isimti sablona ir tada trinti/kocioti visas puses tolygiai.

O as galu gale kazka panasaus is tapkes padariau yahoo.gif zinau zinau su jusu nesilyginu, bet kas pakels suniui uodega , jei ne pats lotuliukas.gif turiu klausima, toms kas turi laiko biggrin.gif su kuo jus tuos krastus apkerpat, as net suns kirpimui zirkles panaudojau, tokia islengtas, pagalvojau cia vilna ir cia, gal neatsips biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oij kokią temą užkabinau dėl patentų, dėkui labai visoms prisidėjusioms prie diskusijos mirksiukas.gif Būtų ir Vilniuje metams 120 Lt, imčiau neabejodama, bet 6kart brangiau man tiesiog neapsimoka. Žiūrėsiu tiesiog eigoj, nes kokios VMI nemalonę irgi būtų baisu užsitraukt. Turiu blog'ą, FB puslapį, bet niekur nerašau nei kainų, nei dydžių, nei siūlau pirkti, tiesiog.. smile.gif

QUOTE(ziit @ 2011 12 10, 00:28)
O as galu gale kazka panasaus is tapkes padariau yahoo.gif  zinau zinau su jusu nesilyginu, bet kas pakels suniui uodega , jei ne pats lotuliukas.gif  turiu klausima, toms kas turi laiko biggrin.gif su kuo jus tuos krastus apkerpat, as net suns kirpimui zirkles panaudojau, tokia islengtas, pagalvojau cia vilna ir cia, gal neatsips biggrin.gif

Na va kaip smagu mirksiukas.gif aš kerpu kraštelius su žirklėm, pirktom toj žymiojoj Vilniaus audinių parduotuvėje šalia Žalios stotelės. Visos žirklės ten geros virš 40 Lt smile.gif Jei darau iš karšinio ir įsipiriamas, paprastai kerpu vieną vienintelį kartą pačioj pradžioj dar prieš kočiojimą, tad apsivelia tikrai gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 10, 00:59)

Turiu blog'ą, FB puslapį, bet niekur nerašau nei kainų, nei dydžių, nei siūlau pirkti, tiesiog..

Ir aš ne biggrin.gif Bet ramiau su juo rolleyes.gif Kita vertus gali imti tik dviem dienom per savaitę ir tik jomis velti bei pardavinėti cool.gif

Mano žirklės fiskar thumbup.gif Tik jas nusipirkusi pagaliau kraščiukai geri rolleyes.gif

Darbinykė aš, vienas jau baigiau, 44 dydžio, einu kitų deliot- kadangi reikia rudo-chaki-žalio atspalvio, o užsakė tik vakar (gaidys švogrius, paskutinę minutę suprato ko jo žmonai besilaukiančiai reikia šventėms bash.gif: Nevelčiau, bet bijau žiurkių, ir per Atlantą perplaukt gali biggrin.gif ) O man tapukus reikia išnešioti mintyse, nuvelti galvoje, tai dabar alaus butelką atsidariau, kad veiksmas greičiau vyktu laugh.gif
Atsakyti
Rittule, ačiū už komentarą dėl latekso tepimo 4u.gif .
Dėl VL tai kiek skaitau nuomonės skiriasi. Vieni sako, kad esant VPA galima turėt VL, kiti, kad negalima. Dėl 8000 Lt, tai irgi visą laiką mąsčiau, kad tai galioja tiems daiktams, kuriuos tu pirkai, naudojaisi kurį laiką ir vėliau parduodi, nes tau nereikia. Tačiau prieš savaitę buvau įtikinta, kad galiu pardavinėti ir savo darbus. Asmuo sakė domėjęsis ir išsiaiškino, kad galima. Dabar mąstau ar ne SM apie tai skaitė.
Vienu žodžiu aš palauksiu Naujų Metų, pažiūrėsiu ar neatsiras naujų įstatymų ir tada mąstysiu, kaip man elgtis ir iš ko gyvent iki vaikučiui sueis 2 metukai ax.gif
Atsakyti
Mano žirklės irgi mažos fiskars - gariūnuose pirkau, geras toks turgelis pašonėj biggrin.gif o didelės nežinau siuvėjiškos kažkokios, vyras padovanojo supratęs ko man reikia vaikus augint pradėjus.
Šelma, vos nesusigundžiau pasekėja būt drinks_cheers.gif o gal dar gundytis - boružių spiečių nuvelt reikia per savaitgalį, neskaitant visų klumpių.

Ziit, nu visai jau ūkiškos geros šlepetės gaunasi smile.gif va dar pasiaurinsi link kulno ir bus visai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 10 gruodžio 2011 - 01:46
QUOTE(Šelma @ 2011 12 10, 01:14)
Kita vertus gali imti tik dviem dienom per savaitę ir tik jomis velti bei pardavinėti   cool.gif

hm.. bet tai negi važinėt kas savaitę tvarkytis popierių g.gif va kad elektroniniu būdu galima būtų..

QUOTE(s@mi @ 2011 12 10, 01:21)
Dėl VL tai kiek skaitau nuomonės skiriasi. Vieni sako, kad esant VPA galima turėt VL, kiti, kad negalima.

Turėt tai galima.. smile.gif Jei klausi dėl išmokų, tai pajamos, gautos pagal individualios veiklos pažymą, mažina motinystės (tėvystės) pašalpą, pagal verslo liudijimą - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 10 gruodžio 2011 - 01:57
QUOTE(raganele @ 2011 12 10, 02:46)

Šelma, vos nesusigundžiau pasekėja būt

Pasiekėja kieno? Alaus biggrin.gif Junkis drinks_cheers.gif

QUOTE(Rittule @ 2011 12 10, 02:56)
hm.. bet tai negi važinėt kas savaitę tvarkytis popierių  g.gif va kad elektroniniu būdu galima būtų..

Viskas paprasčiau, nuėjusi pasakai, kad reikia patento tarkim mėnesiui, keliom dienom per savaitę. Gali net metų pradžioje nuėjus visiems metams paimti- Kaziuko mugės dienoms, Sartų lenktynių dienai, prieškalėdiniam bumui ir viskas. Vienu kartu sutvarkai reikalus, tisiog pasakydama datas kada reikia dokumento 4u.gif
Papildyta:
Ziit, vaikuti, sakyčiau atsisakei pampersų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 09, 19:46)
Ziit, nu visai jau ūkiškos geros šlepetės gaunasi smile.gif va dar pasiaurinsi link kulno ir bus visai  thumbup.gif

As mazais zingsniukais i prieki einu biggrin.gif 1kg sugadinu-viena pora iseina lotuliukas.gif norisi drauge nustebinti, o tai jai nuo mano juvelyrikos jau tikriausiai bloga lotuliukas.gif
Atsakyti
Storos sakyčiau iš kilogramo vilnos lotuliukas.gif

Negi visos jau lovoj, neturiu su kuo paplepėt kol virdulys užvirs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 09, 21:05)
Storos sakyčiau iš kilogramo vilnos  lotuliukas.gif

Negi visos jau lovoj, neturiu su kuo paplepėt kol virdulys užvirs  verysad.gif

koks virdulys? rytas jau pas jus greit rolleyes.gif
ne, kg as sugadinau, kol sitos mazdaug normalios isejo lotuliukas.gif
Atsakyti